Arama sonuçlarınız

1. berkutay

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor içine çıta döşeyeceğim aralarını izalasyon malzemesi ile doldurup ince kontra ile kaplıyacağım.. Yurt dışı yenileme çalışmalarından bir kaç kare

2. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor 07-06-2013 cuma günü öğleden sonra yaptıklarım.dingil kupa şasi hepsi parça parça...
  3. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Sayın Levent Bey Sayın Ankirali şimdi aşağı kattan (atolye yaptığım yer)) çıktım kumaş fikri çok güzel aynı fikri öğlen saatlerinden itibaren düşünüyorum.Ancak izalasyon işini nasıl hallettiniz yada bazılarının yaptığı gibi fiber'e direkmi...

4. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor parçalama işi kolaylandı yarın devam...böyle bir karavanı daha doğrusu ben kamp aracı olarak isimlendiriyorum bedeli kaç liradan başlar dersek sahibi bilir.Bir ton hurda istenilen fiatlar gerçekten çok korkunç ..Ben salı günü sahibinden.com dan...
  5. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Çok çok teşekkürler.Evet tek kişi ileri geri manevra yapabiliyor gerçekten hafif ve kullanışlı.hafta sonu karavanı tabir edilen malüm karavanları inceledikten sonra bu bayağı lüx geldi hemde 40 yaşında olduğunu düşünürsek ..birazdan parçalamaya...

6. berkutay

En sonunda istediğim karavanı buldum ....Kısmet olursa hafta sonu dağıtıyorum...cam çerçeve dolap ıvır zıvır ne varsa depoya...Ben 10 yaşında iken imal edilmiş(model 1973 Niewadow N126e )..yıkılmamış hala ayakta...

7. berkutay

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Arkadaşlar kendi sitesinde daha fazla resim var.Benim ve diğer arkadaşların yorumları sadece gördüğümüz resimlerden yola çıkılarak yapılıyor .Fazla detay resimleride yok lakin pazarcı römörkü gibi geldi bana ..sadece kapalı kasadan ibaret .Yağmur için düşünülen...
  8. berkutay

Yerli Üretim Mini Karavan

Yerli üretim mini karavan fiatıda makül ...Ankara daki arkadaşlar bakıp detayları yazarlarsa sevinirim..
  9. berkutay

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi yerli üretim yeni mini karavan hayırlı olsun 5000lira dan satışa sunulmuş

10. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Seyfettin Hocam sağol varol...Benim adıma düşünüp bana birşeyler yaptırabilmek yardımcı olabilmek adına yazdıkların beni çok sevindiriyor ...Tüm arkadaşlar ayrı bir değer zaten..Bakınıyorum sağa sola kısmet belki bulurum temiz birşey ..Abi bu...

11. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Seyfettin Abim Düşündüğün İçin Teşekkür Ederim..alacağım Karavanda Ruhsat İstiyorum.ilerki Günlerde Bazı Değişiklikler Olacak Gibi..trafikte Dolaşacak Biri Olarak Trafik Polisiyle Uğraşmak İstemiyorum.çift Dingil Ruhsatlı Büyük Bir Karavan...
  12. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar yersizlik zaman ve kanuni sebeplerden ötürü bu kadarmış.Hazır evraklı bir karavan edinmeye çalışaçağım.Buralarda takipteyim...saygı sevgilerimle Alp

13. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar arkadaşlar bundan sonra başka bir mekanda yapımı devam edecek..Devam edecek arkadaşa hayırlı olsun...STOP:::::: Evraklı bir karavan bakmaya başladım..Hepinize kolay gelsin siteyi izlemeye devam.............Alp
  14. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi yusuf kardeşim dediğin yerde kalmamış....yuvarlak olanı var ama birazdaha büyük..Marangoz malzemeleri satan bir hırdavatçıdan buldum..35X40 ölçülerinde ..35 tl ye aldım.Akşam iş dönüşü hemen taktım..Güzelde oldu.. Sıra ocakta gömme bakıyorum...
  15. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sağol Yusuf kardeşim ilk kaçamakta hemen gidip alayım..Cevaptan sonra verdiğin linkleri bir inceleyim bakalım...Görüşürüz..

16. berkutay

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Krem.........çok güzel devam...
  17. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar.Mutfak kısmının dolap olacak yerlerinide açtım.çekmece kapaklarınıda değiştirdim.15mm kontradan 10mm kontraya döndürdüm kenarlarınada hafif eğim verdim..Bu arada renk çok kırmızıya kaçmıştı biraz renkte oynadık.Elektrikli boya...
  18. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Çok yaşa sağol varol Yusuf kardeşim..İki satır yazman en büyük mutluluk bana ..Teşekkür ederim.. işten kaytarma sonucu böyle sinir fikirler oluşuyor..Bu arada bir reklam firması ile hafta sonu müsait olabilirsem görüşmeye gideceğim.Plexı den...

19. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi deneme yanılma zamanı ...birinci deneme : 4mm marin kontradan mutfak camı için şablon ...Sadece deneme tabiki
  20. berkutay

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Teşekkürler Seyfettin Hocam bekleriz..Kullanacağım cam olsaydı yan paneli kapatmak istiyordum..olsun zaman çabuk geçer ..Bekleyip görelim...Çalışmalarda başarılar...Alp

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri