Arama sonuçlarınız

1. berkutay

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Seyfettin Abim selam ..Bir konu hakkında danışmak istiyorum..Ankara'da karavan için plexiden şişirme cam yapan vardı galiba ..50x85 ebatlarında 3 adet kaça olabiliyor.Malüm orjinler el yakıyor.İstediğim ölçülerde kalıp lazım tabi çokda...

2. berkutay

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar karavan sever arkadaşlara teşekkür ederim hepiniz çok naziksiniz sadece amatör bile sayılamayacak bir çalışma benimkisi....Cam konusunda çalışmalara başladım arayış içindeyim ufak tefek bişiler oldu sayılır . bakıldığında orjinale...
  3. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Seyfettin Hocamın karavan yapım aşamaları beni gaza getirdi..Bu gün öğleden sonra dış ortama çıkarabilmek için kasaya L profillerin ortasını delerek aldığım çelik saplamaları yerleştirdim sonradan çelik saplamaları L profile kaynaklıyacağım...

4. berkutay

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Maşallah...usta iyi iş çıkardı..Eline sağlık kardeşimin...
  5. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Süper iş kolay gelsin Seyfettin Abim (ayrıca tüm emeği geçenlerede orda birkaç şahıs var selam olsun ustalarada)...Bitince böyle olacak galiba..Wıdget modeli çok güzel...temiz iş çıkıyor...Bekliyoruz görselleri...

6. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Seyfettin Hocam öptüm yanaklarından...İkinci el uygun birşey bulduğum anda bir kenara koyacağım.satılıkları takipteyim.3.75lik gibi ufak birşey bakıyorum.sahibinden var bir iki adet ama kısmet...Yapmayada devam tabi. çekmeceye ufak bir renk...

7. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Çekmeceleri hafiften yerleştirdik ince ayar ve sürgüleri haftaya...
  8. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Evet çekmeceler düzeldi..Yapışkanlı kontra ancak kırarak çıktı çekmece kasnağına zarar gelmedi.alttan 1cm kenarlardan 2.2cm üsttende yaklaşık2.5cm fazlalık verdim. marangoz arkadaşlar gülmesin ufak çocuk gibi öğreniyorum...yeni çekmecelerim aşağıda
  9. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sağol Yusuf yazdıklarınız destek oluyor..Evet dışarı atmak çok önemli. bu arada çekmece denemesi yaptım olmadı gömme tip oldu benimkisi ise dışta kalacak sadece kapağı büyütmek (dört bir kenardan 2cm çıta dönsem olurmu acaba) lazım lakin...

10. berkutay

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt Seyfettin Hocam başarılar dilerim kolay gele....Zevkle izleyeceğim...

11. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sağol varol Seyfettin Hocam bitti bitecekk.....Devam
  12. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Birbirimizi tanımasakta destekçi ve dost tavırlarınızdan ötürü sizlere müteşekkirim..İyiki başladım bu işe ...sizlerle sanal ortamdada olsa tanıştım ...ilk başlangıçta kartondan yapılma şablonmu desek ne desek çektiğim resme baktım bayağı...

13. berkutay

Başkan çıldırdı : Karavan

Ynt: Başkan çıldırdı : Karavan Selamlar Kolay gelsin başarılar..Merakla izleyeceğim...
  14. berkutay

Nihayet Benim de Karavanım Var :)

Ynt: Nihayet Benim de Karavanım Var :) Selamlar..Öncelikle iyi günlerde kullanmanızı dilerim..Hayırlı olsun......Aldığınız karavanı çok inceledim açık söylemek gerekirse almayıda düşündüm.(Sadece düşünce bazında)..Bence iyi karar vermişiniz..Satılık ilanlarındaki malum leşlerden kii sizin...
  15. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sayın Arif Bey çok çok çok teşekkürler...sağolun varolun...işçenceden çıkan ham panellerim içleri izalasyon malzemesi ile döşendikten sonra ikinci bir marin kontra ile kapatılacak...bu akşam paydos...Bu arada masama (o şimdi tezgah)daire...

16. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Abiler üzülmeyin bi kızgınlıkla bitti dedik ama çalıştım biraz..bakacağız çaresine ...Dün mutfak için raf wc duş için kapı presledim birazdan aşağı inip sökeceğim içkenceleri ...Hemende pes etmedik dün bayağı kafa bozuldu lakin sakin sakin...
  17. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi selamlar bende çok üzgünüm sitede oturuyorum keşke öyle bir barınak yapabilseydim ...çaresi belki bulunur....gün doğmadan neler doğar demişleryaaa.... Görüşmek üzere Alp
  18. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Arkadaşlar şu an kullandığımız alan farklı bir konuma dönüşeceğinden dolayı kısaca yersizlikten karavan hobimiz bitti... BU gün kapı menteşelerini takarken işler değişti kısmet bu kadarmış...Başka bir arkadaş devam ederim derse elektrikli...

19. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar....Seyfettin Hocam kolay gelsin..birşey soracağım ctp plaka ölçüleri nedir.benim dış cephe yaklaşık 320cm uzunluk 195 cm yükseklik bana uygun olurmu(ctp)..Fiat olarak uygunmudur ...13 metre uzunluk 2metre genişlik bir plaka kullanmam...
  20. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi tekrardan selamlar..Seyfettin Hocam kolay gele ..Deneyimlerinizi(ctp yapıştırma) paylaşmanızı bekliyorum. Selçuk kardeşim sizde Sarıyerde ikamet ediyorsunuz çok iyi bir gün gelip bakmak isterseniz sevinirim.Ayrıca görüşler için teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri