Arama sonuçlarınız

1. berkutay

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi YUSUF kardeşim sizinde yeni yılınızı kutlar sağlık ve huzur dolu günler dilerim.. verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeler için çok çok teşekkürler..Ctp iyi bir çözüm gibi hep kafama yatmıştır.Dediğiniz gibi şerit kullanmak görsel açıdanda...

2. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sayın Seyyfettin hocam öncelikle yeni yılın sağlık ve mutluluklar getirmesini dilerim. Kamp sobalarına gelince daha çok dış ortamlar için çalışmalarım oldu hatta 4 adet yaptım.Çadır için ufak barınaklar için ufak tipte çalışmalarım oldu.Amaç...
  3. berkutay

Aşama Aşama Mükemmel bir Ev Yapımı Çekme Karavan

Ynt: Aşama Aşama Mükemmel bir Ev Yapımı Çekme Karavan Selam paylaşım için teşekkürler..Bende yapmaya çalışıyorum lakin imkanlar şaşırtıcı....

4. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi bilgi veren yorum yapan tüm arkadaşlara candan teşekkürler...bir kaç haftadır elimi süremedim başka projelerle ilgilendim.(kamp sobaları katı sıvı yakıtlı vs gibi). Yaptığım karavanı (işallah olur) dışarıya atabilmem için dışını geçici izole...
  5. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi İyi dilekler için teşekkürler arkadaşlar.. Sayın Seyfettin Hocam yüz kere düşündüm halada düşünüyorum yapıp yapmamakta wc olayını.... Ayrılan büyük bir kısım daha ufağı olmuyor zaten.Tamam çok haklısınız iç ölçüsü küçük bir karavan.183cm...

6. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Merhaba Seyfettin Bey girişte sağ tarafa mutfak... hemen yanı wc olarak düşündüm tamamen amatörce...doloplar karşılıklı tekerlek üstüne gelecek.yanlış anlatmış olacağım kusuruma bakmayın lütfen..Aslında hala karar veremedim bu kadar küçük...

7. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi kriko için uydu çanak motoru...tabi fazla şişman karavanlara olmaz....bizimkinde hiç zorlanmadı bile....
  8. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi daha büyük bir yerde olası şekil için çalışma yaptım ...Karavanın ölçüleri sınırlı olduğu için oturma grubu ve masa arkada (ayrıca masa aşağı çekilmeden bir kişide arkada yatabilir) girişte wc duşda konabilir(120cmX80cm) , mutfak...
  9. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi geçen hafta biraz ekleme daha yaptım ama her an değişiklik olabiliyor.Haftada 1 günde ancak bu kadar olabiliyor birde acemilik hatalar yap boz ..Amaç hobi zaman değerlendirmek..İyi çalışmalar herşey gönlünüzce olsun..

10. berkutay

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Yusuf kardeşim eline koluna sağlık...Yaz dönemi işallah Tekirdağda görüşürüz..Kendine iyi bak...Tecrübelerinden faydalanacağım..

11. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selam arkadaşlar...Dediğim gibi torsiyon dingilim cumartesi geç vakitte olsa geldi...Öncelikle yaptıklarımla ilgili yazan fikir beyan eden kardeşlerime abilerime teşekkürler... amortisör takmayı düşünmedim ayrıca bu dingile olurmu bilmiyorum...
  12. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Dingilimiz istediğimiz ölçülerde geldi..Dükkan sahibi sözünde durdu... akşam geç saatlerde gelmesine rağmen şasimi ve alt taban kontrasını boyadım ..Jant ve lastiklerimide vidaladıktan sonra ..Geçici olarak dingili mengenelerle sabitledim...

13. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Teşekkürler firma ve tel için ...Parayı bende peşin verdim c.tesi yani yarın alacağım ....yada öyle dediler...kısmet bakacağız adam belki diğeri gibi çıkmaz....dingil 500 lira..Özelden gönderilen fiatlar bayağı aşağıda .....o firmalardan...
  14. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi birkaç resim...
  15. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi 4x4 metre odadan başka bir yere taşıyarak çektiğim resimlerdi üstte yayımladıklarım...öyle bir yerde keşke yapabilseydim... yaptığım diger modele ilişkin resimler aşağıda... ölçüler 220x195x194 Dediğim gibi sadece çalışma bazında ..tam...

16. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Arkadaşlar vazgeçmedim farklı modeller üzerindede bazı çalışmalar yaptım.Lakin yaz dönemi yoğun olduğu için biraz arada verdim açıkçası...4x4 metre odada çalışmak biraz zor...elimizden gelen bu....saygı sevgi dolu günler dilerim...Alp
  17. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Selamlar ..Uzun bir aradan sonra çalışmalara başlamak üzereyim...Kısmet olursa 10 gün içinde alt şasi'yi oluşturmak için çalışmalara başlayacağım..Dingil tekerlekler ve demir (40X60X3mm) hazır.Şimdi birleştirme zamanı.. Evin alt katında...
  18. berkutay

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Başından beri takip ediyorum..Harika iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

19. berkutay

Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı

Ynt: Çekme karavan için Thule Omnıstor Caravan Style 450 tente montajı İyi günlerde kullanın..
  20. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sayın Hagurel demir işinden hiç anlamıyorum.Şasi benim için ilk olacak..youtube sayfalarında dolaşırken (yanlış hatırlamıyorsam mıgnet modeli galiba) yapmaya çalıştığım karavanın daha ufak bir modelini ahşap kullanarak yapmışlardı.Şirin geldi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri