Arama sonuçlarınız

1. berkutay

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Sayın Levent bey aynı şeyi düşündüm..2m kadar cam elyafı aldım deneme yapacağım çamurlukların ikiside biterse uygulayacağım.Bu arada diğer yazılarınızıda zevkle okuyorum..Alakanız için teşekkürler... bu günde biraz çalıştım çamurluk için kasa...

2. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi çok teşekkürler uzun zamandır fırsatım olmadı bu gün biraz çalıştım..sağ ve sol panellerin kenar kısımlarını eşitledim.yan panelleri üst üste vidaladım aynı ölçüde olması için zımpara makinesi ile zımpara yaptım.yan panellerin üstüne önce...
  3. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Teşekkürler Bülent Bey..Gaza geldim bugün gittim biraz alet edavat aldım gönye kesme makinası- tank zımpara- dekupaj falan filan ...haftayada freze planya gibi bişiler düşünüyorum...Ahşap işleri konusunuda merakla takip ediyorum. maşallah...

4. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Arif Bey çok teşekkür ederim cesaretleniyorum arkadaşlar sayesinde..şasiyi içeri sokamıyorum yer malüm 4mX4m ..kupa ortaya çıktığında bir bakalım şasi yapmaya değecekmi?..marangozluğun -M- sinden anlamadan bişiler olacak galiba...İyi günler...
  5. berkutay

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Çok güzel olacak..kullandığınız kompozit panelleri bende düşündüm ama plaka ölçüleri bana uymuyor...elinize sağlık kolay gelsin...Alp

6. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Arkadaşlar aracıma çeki demiri taktıracağım...karavanın ve aracın üzerindeki parçanın eş olması gerekiyormuş..çokta pahalı olmayan çeki demiri nerden temin edebilirim.. ikinci sorum 2adet aracım var...hyundai getz dizel 1.5 ve linea dizel...

7. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi evet strafor kullanmamakla ile ilgili öneriniz çok iyi..ben şu düşünce içinde kullanmak istedim sert bir malzeme olduğu için iki panel arası hem takviye hem izalasyon malzemesi olacaktı..yapım ilerledikçe yan panellerin strafor olmadanda...
  8. berkutay

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi Arkadaşlar selamlar.başıma bir iş geldi ve siteye giremedim...başlığı açan kişiyim lakin kullanıcı adını değiştirmek zorunda kaldım...mail adresimi patlattıkları için site bilgilerini değiştireyim dedim değiştirdim. ikinci mail adresime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri