Arama sonuçlarınız

1. negrowolf

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 arkadaslar ilan linkini atarmisiniz acaba?

2. negrowolf

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 sizde bu sevdayi yureginde tasiyanlardansiniz ama tarik bize gore biraz profesyonel olarak yoneldi zannederim :)
  3. negrowolf

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 cok guzel insallah sizinlede yuz yuze gorusuruz su an ben yurt disindayim ama donus yaptigim zaman bir kahve icme firsati buluruz heralde :)

4. negrowolf

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? sen neresi icin soruyorsun arkadasim?hangi grup ve sen tavda hangi bolumdesin?hangi sehirdesin ?bende tava bagli calisan bir firmadayim cogu birimleri tanirim.yardimci olmaya calisirim ama bilgi acikligi olursa sevinirim :)
  5. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? yok arkadasim yanlis anlasilacak bir sey yok ne demek tabiki haklisin yil gectikce teknolojide ilerliyor.2000 ve sonrasi orjinal lpgli ise gercekten guzel dir. :)

6. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? bende havalimaninda gorevliyim ama su an gorevli olarak yurt disindayim iyi bilirim :)

7. negrowolf

1982 Jeep CJ-8

Ynt: 1982 Jeep CJ-8 selam tarik ben sinanobadan komsun murat :)bu arada gecmis olsun kusura bakma ancak bulabildim seni bu forumda aracini iyi toplamissin diyecektim ama kaza yapmissin sanirim nazara geldi heralde :)su an yurt disinda calismaktayim ama gelince gorusuruz insallah.
  8. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? haklisin biraz denge sorunlari var gecilmeyecek yer yoktur az votka vardir onlar icin heralde :D
  9. negrowolf

Murat 124

Ynt: Murat 124 bence klasik olarak toplarsan daha iyi olur onlarin ozelligi klasik olmalari ve aracin parcalarinin bir nostalji ahengiyle sana cevap vermesidir.ben sahsen orjinaline sadik kalinarak toplanmis bir haci muratin daha cok ilgi odagi olacagi taraftariyim :) ama yinede siz bilirsiniz.

10. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? yavuz oncelikle gecmis olsun.tesekkurler nivaci sanada cok tesekkur ediyorum benim 93 1600 4 vites vardi sattim.memnun kalamadim arazi sanzimani cok titretiyordu dengesinin ayarini kacirmislar dedi ustalar ama ben sogudum sonradan 95 sonrasi araclarda daha az...

11. negrowolf

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme yavuz bey ve dursun usta cok tesekkur ederim.beni bu konuda aydinlattiniz gercekten cok yolum var zannederim. yavas yavas ogrenecegiz tabi bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip demisler :)
  12. negrowolf

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme dursun usta resimdeki gibi lada niva dodikleri varmi yoksa baska bir seyden uretmemi

13. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? Fakat 95 çok eski bir tarih (15 sene öncesi)... yani kesinlikle bazı şeyler geliştirilmiştir, mesela motor 1600'den 1700'e çıktı, vites 4'ten 5'e çıktı... ama özellikle arazi şanzımanını bilemiyorum, ana yapısı aynı kalsa bile değişen yerleri olmuştur...
  14. negrowolf

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim.iyi calismalar. :)
  15. negrowolf

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... sapka mevcutmudur acaba? :) tesekkurler

16. negrowolf

suzuki vitara xl7 mi,grand vitara mi?

Herkese selamlar benim sorum aile ici kullanilabilecek ama arada hafif arazi sartlarinda gezilere katilabilinecek bir arac olarak 2004-2005 grand vitara mi yoksa zannediyorum biraz sasesi digerine gore uzun olan xl 7 mi?simdiden bana cevap verme inceligini gosteren butun arkadaslara cok...
  17. negrowolf

Niva Yükseltme

Ynt: Niva Yükseltme selamlar,Dursun usta benim size sorum acaba 95 sonrasi ladalarda arazi sanzimani eski modellere gore daha iyimi oyle duymustum ama teknik acidan bilgim yok ,aracinizi yaptiginiz zamanlarda bakmistim .cok guzel olmus ama benim 93 model aracim vardi ve kalkista cok salliyordu...
  18. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? niva 69 benim size bir sorum var 95 oncesi lada ve 95 sonrasi lada arasindaki arazii sanzimani cok farklimidir acaba?

19. negrowolf

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? gercekten haklisiniz.200 beygirlik bir motorun o sartlar altinda yapamayacagi yoktur zannederim.cok tesekkurler niva 69 :)
  20. negrowolf

Lada'ya Farklı Uygulamalar

Ynt: Lada'ya Farklı Uygulamalar BENCE ORJINALLERI DAHA GUZEL :) :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri