Arama sonuçlarınız

1. Kavil194

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben eskişehirli kadir özen. arkadaşlarımla (şimdilik 2 kişiyiz) kamp yapmak için yer arıyoruz. eğer eskişehirli olup eskişehirde kamp yapan yada yapacaklar varsa bizede haber verirlerse çok sevinirim. (arkadaşımla yaşımız 16. sorun teşkil etmez...

2. Kavil194

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres konuya bir soruda ben soruyum ve bu konuyu uyandırıyım:D eskişehir sınırları içinde güvenli bi kamping alanı mevcut mu? kullanma suyunun bulunması gerekmekte. dere kenarı yada gölet civarı olursa daha iyi olur. balık yakalamayı ve yemeyi düşünüyoruz...
  3. Kavil194

Sırt Çantası Tavsiye...

kampçılık için birde çanta gerekicek. malzemeleri toplayınca gördümki baya birşey var. mat+çadır+tulum+ilkyardım çantası fln. okul çantama koymaya kalkınca kıyafet yada diğer şeyler için en ufak bi yer kalmadı. sadece çorap koyacak yer var. internette biraz araştırdım. şunları buldum. iyi mi...

4. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık bugün ilk çadır gecemi geçirdim. gezgen abi sağolsun battaniye acayip işime yaradı. dün öğlen acayip sıcaktı gece üzerinde atlet tshirt ve kazak olmasına rağmen üşüdüm hemen battaniyye sarıldım:D
  5. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık sorularıma tam gaz devam ediyim ::) ::) şu çadırı gerdirme ipleri nasıl bağlanmalı bir türlü çözemedim... birisi nasıl foto ekleniyor gösterirse çok sevinirim.

6. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık herkese cevapları için tekrar teşekkür ediyorum. bugün bahçeye çadırı kurdum ve geceyi çadırda geçiricem. carrefo*rdan promosyonlu 5 tl ye 180*50 cm lik 6 mm lik mat aldım. 1-çadırı düz toprağın üzerine kurdum. ve uyku tulumuyla bi deneme yapıyım dedim. çok...

7. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık cevaplarınız için tekrar teşekkür ediyorum. ortak kanı yanımızda bir büyük olması. öyle birisi yok ancak yoktan böyle bir işe karıştırmamız gerekecek anlaşılan. yer olarak parking arkadaşımızın dediği musaözü barajı benim de kafama yattı. en kısa zamanda arayıp...
  8. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık cevabınız için teşekkür ederim. cümlenizden pek birşey anlayamadım...:D tüfek işini bizde konuşup vazgeçtik hem ağır hemde ilk kapmta olucak iş değil diye. maximum 4 kişi derken 2 az mı demek istediniz yoksa iyi mi? dediğim gibi kalabalıklaştıkça iş daha zorlaşıyor...
  9. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

Ynt: İlk Deneyim Ve Kampçılık ilginiz ve yardımız için öncelikle teşekkür ediyorum. bahsettiğiniz linkleri inceledim ancak linklerde offroad aktiviteler vardı. pek benim hayal ettiğim türde değil. bahsettiğiniz diğer siteleride dolaşmaya başladım. tekrar teşekkür ediyorum. sizede ayrıca...

10. Kavil194

İlk Deneyim Ve Kampçılık

merhaba. siteye yeni üye oldum ve kampçılık yapmayı düşünen 16 yaşında bi gencim. daha önce hiç çadırda ve dışarıda kalmadım (deprem zamanı hariç ama o zamanda çok küçüktüm). ve bu işe son zamanlarda baya heveslendim. geçen gün migr*s tan ucuz bir çadır ve uyku tulumu aldım. ikisi 60 tl tuttu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri