Arama sonuçlarınız

1. gunesboz

Yaesu Vx8 Dr

Ilan güncel mi ? LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. gunesboz

Yeasu Vx8 ( Aranıyor )

Merhaba; Elinde vx8 dr ya gr olup satmak isteyen var ise, bana ulaşabilir mi ? makul fiyatta olur ise sevinirim . TA2OGB 73 ..
  3. gunesboz

Yeasu Vx-3r ( Aranıyor )

Merhaba; Yeasu vx-3R ikinci el çihaz arıyorum. elinde olan devir etmek isteyen amatör var ise benimle iletişime geçebilirmi ?

4. gunesboz

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Çok güzel bir gündü; organizasyon için Seval Hanım'a; Emekleri için Ferhat, Rızacan ve Murat Bey'e de sonsuz teşekkürler. İyi ki Sakarya dan kalkıp gelip katılmışım. Makine yede içim gitti hani :-\
  5. gunesboz

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Eğer kayıt için geç kalmadıysam. Bende katılmak istiyorum. Güneş Boz Sakarya dan selamlar ...

6. gunesboz

Satılık Amatör Telsizler

Ynt: Satılık Amatör Telsizler KENWOOD TH F7 DUAL EL TELSİZİ..........490TL güncelmidir ??

7. gunesboz

Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR)

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) SATILMIŞTIR
  8. gunesboz

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) İlğin için tesekkür ederim ama takas düşünmüyorum.
  9. gunesboz

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) messenger adresınızı ekledım yanlız sonunda tr mevcutmu ? :)

10. gunesboz

Ynt: Satılık Yaesu Vx3 (SATILMIŞTIR) GÜNCEL Fiyat 250.0 Cekilmiştir GÜNCEL

11. gunesboz

Merhaba, Amatör telsizciliğe gönül vermiş ( hala lisans alamamış ) biri olarak doğal olarak cıkış yapamadıgım Yaesu Vx3 marka cihazımı ilğilenen amatör telsizci arkadaşa vermek istiyorum.cihaz 3 aylıktır.us dir.Mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz. (300 tl )
  12. gunesboz

Beyrut

Ynt: Beyrut merhaba, mayıs ayı ıcerısınde suriye -şam ve lübnan beyrut gezısı planlıyorum.yanlız lubnan ıle yapılan vızesız gecıs kaldırıldıgı halde uygulamaya henuz gecılmemıs olması .edındıgım bılgılere gore,lübnan sınırında vize alınamıyor.sadece havayolu ıle gıdılırse havaalanında vıze...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri