Arama sonuçlarınız

1. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüş Duyurusu (27 Şubat 2011) bende geliyorum, ben buca'dayım zaten, sizi beklemem hasanağanın köşesinde, dolmuşla giderim sizden evvel. kahvede buluşuruz ;)

2. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş (13 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş (13 Şubat 2011) çok şey kaçırmışım.:( sağlık olsun
  3. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Şubat 2011) şimdiden ellerinize sağlık, güzel bir tırmanıştı...

4. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Şubat 2011) sıkıntı olma ihtimaline karşı ben direk kaynaklarda buluşabilirim sizinle. evin önünden geçiyor Kaynaklar arabaları ;)
  5. ahmetsinan81

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Şubat 2011) fulya sağol, ben alışmışım haber vermeden, isim yazmadan çat kapı gelmeye o yüzden liste falan takip etmedim..:D ben zaten hasanağa parkının orda oturuyorum sizi parkın köşesindeki dolmuş duraklarında...

6. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Harmandalı - Yamanlar Doğa Yürüyüşü (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Harmandalı - Yamanlar Doğa Yürüyüşü (30 Ocak 2011) ellerinize sağlık fotolar mükemmel çıkmış herhaftaki gibi. ömer kaptan; İnşallah diyorum ben de... ev olursa gelir bahçene kamp atarız :D

7. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) şimdiden teşekkürler ;)
  8. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) ömer abi online görüyorum seni, bu hafta erken alıcaz heralde fotoları :)
  9. ahmetsinan81

Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (23 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (23 Ocak 2011) hepinizin eline sağlık, fotolar çok güzel.

10. ahmetsinan81

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) hatırlatırım bu lafı pazar günü ;)

11. ahmetsinan81

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Termal Otel - Behzat Zirve Doğa Yürüyüşü (16 Ocak 2011) arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. mükemmel organizasyon, mükemmel insanlar :) her yürüyüşte bulunmak istiyorum artık, pazar günü için biraz gözüm korktu ama.... behzat'tan daha zor olacak sanırım.
  12. ahmetsinan81

geocatching turnuvası

Ynt: geocatching turnuvası teşekkür ederim bilgilendirme için.

13. ahmetsinan81

geocatching turnuvası

herkese selamlar, forum da daha yeniyim, konuyu çok iyi inceleyemedim ama çok ilgimi çekti bu spor. çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. aklıma gelen birşeyi paylaşmak istedim. örneğin; türkiyede aynı şehirde (yada farklı şehirlerde) birbirine uzak bölgelere kutular yerleştirip ( mesala 5 adet)...
  14. ahmetsinan81

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu trekking falan düşünüyoruz nasipse :)
  15. ahmetsinan81

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selam, sinan ben , hayata İzmir'den katılıyorum, diğer katılımcıları seviyorum :)

16. ahmetsinan81

İzmir Civarında Tren ile Ulaşılabilecek Kamp Alanları

herkese selamlar. bir süredir sessizce okuyarak takip ettiğim sitedeki ilk mesajım bu, izmirdeyim. yıllar önce lise sona giderken 3 arkadaş İzmirden trenle Burdur Salda gölüne çadırlı kampa gitmiştik 3 günlüğüne. ( o gezide tuttuğumuz notları yıllar sonra dolabımı temizlerken son anda çöpe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri