Arama sonuçlarınız

1. soner koç

fj 60 bj 60 arasında tercih

Ynt: fj 60 bj 60 arasında tercih bj60'ların muayeneleri yıllıkmı iki yıllıkmı arkadaşlar.

2. soner koç

fj 60 bj 60 arasında tercih

Ynt: fj 60 bj 60 arasında tercih 3400cc bj60 ın yıllık vergisi nedir acaba?
  3. soner koç

Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :)

Ynt: Toyota Hılux Ln106 Revizyonda :) gerçekten mat siyah mükemmel olmuş.benim olsa çamura sokmaya kıyamam.güle güle kazasız kullanın inşallah.

4. soner koç

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

toplum laik olduğu biçimde yönetiliyor.nelere alışmadıkki, nelere daha alışacağız.
  5. soner koç

defender hakkında bir kaç soru

Ynt: defender hakkında bir kaç soru kamyonet ibaresi varsa almak zorundasın.almazsan kimsede sormazsa sıkıntı yok.

6. soner koç

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam bence tatalara hiç bulaşma,modifiye bile kurtarmaz.piyasada en az tutulan araçlardan.malum sitelerdeki ilanlarda, 3-5 yaşındaki araçlarda bile motor yapılmış,debriyaj baskı değişmiş vs.vs.iç döşeme ve plastik aksamlar bana göre 2'nci sınıf bile değil.

7. soner koç

Tata xenon ile yaşam

Ynt: Tata xenon ile yaşam valla birader bende hiç arazi aracı sahibi olmadım.ama hayalimdeki tek araç 85-90 model arası toyota hilux.fiyatlarıda bütçeniz aralığında,ağır offroad da yapabilirsiniz.piyasada,klimalı, hidrolik direksiyonlu,disk frenli,otomatik camlı eğim ölçerlisini...
  8. soner koç

WÜRTH THRİATLON YARI SENTETİK 10 W-40 MOTOR YAĞI HAKKINDA

Ynt: WÜRTH THRİATLON YARI SENTETİK 10 W-40 MOTOR YAĞI HAKKINDA yeni aldığım 99 b2500 araca,satıcının tavsiyesiyle mobil delvac ct 10-30 yağ koydum.yarı sentetik olduğunu söylemişti ama dışında öyle bir ibare yazmıyor.sizce doğru yağmı kullanıyorum? araçta anormal bir durum göremedim,duman atma...
  9. soner koç

1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım

Ynt: 1987 model toyoto hilux 4x4 ün kasko bedeli lazım arkadaşlar 87 model 170 civarı vergi verirken 85 model neden 220 vergi veriyor?sahibinden com.daki 85-86 ve 87 4*4 hilüx sahiplerine vergilerini sorduğumda herkes farklı bir rakam söylüyor.bu değişkenlik neden kaynaklanıyor.hatta birisi,86...

10. soner koç

toyota hilux hk danışma

Ynt: toyota hilux hk danışma http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1986-model-4-4-hilux-93005209/detay bu araç hakkında bir bilgisi olan varsa sevinirim.bir ara sakaryadan satışa çıkmıştı şimdi hatayda.

11. soner koç

Hilux LSD hakkında

Ynt: Hilux LSD hakkında arkadaşlar merhaba.henüz bir arazi aracım yok.ama yinede haddim olmadan 85-86-87 model hiluxların arazi sistemleri hakkında sizlerden öğrenmek istediğim bazı şeyler var.öncelikle formdan öğrenebildiğim kadarıyla bu araçta orta difrnsyl yok.haliyle ön ve arkada difrnsyl...
  12. soner koç

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım yıkansada çimmiş halini bi görsek.bakımdan çıkmış hali bu olmasa gerek.arka stoplar konusundada arkadaşlarla hemfikirim.

13. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım dönüşü muhteşem olacaktır herhalde.bir hilux için takibe değer.
  14. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım sabırsızlıkla takipteyiz.
  15. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım arkadaşlar takipteyim ama iki gündür tık yok kimseden.sona doğru yaklaşmışken konuyu boşlayıp öldürmeyelim.bi haber bi mesaj bi resim vs.

16. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım kaç liraya çöktüğünü belirtmemiş.onuda öğrenebilseydik temiz bir hilux'un ortalama fiyatı hakkında fikir sahibi olabilirdik.sahibinden.com da 10.5 ede hilux var 25e de hilux var.
  17. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ''çökmek''manasını pek anlayamadım.
  18. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım ettiğiniz masraflarıda yazarsanız çok iyi olacak gerçekten.işi gücü bıraktık sizi takip ediyoruz.her kareyide zevkle izliyorum.sonuçta müthiş bişey çıkacak galiba ortaya.kolay gelsin.

19. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım güzel ama boya olarak kasanın son halimi bu? yoksa ufak tefek işlem olacakmı üzerinde.tam siyah değil gibi.
  20. soner koç

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım yok canım daha neler taş çatlasın 8-10 lira bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri