Arama sonuçlarınız

1. soner koç

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım selam.85-86-87 model bir hiluxun komple, kaporta motor mekanik vs.bakımlarını merak etmişimdir her zaman.Ben, hayallerimi hilux üzerine kurmuş biri olarak,sizlerin takipçisiyim.çalışmalarınız benim için rehber niteliğindedir.ALLAH yardımcınız olsun.

2. soner koç

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi 95 te antalya kaşta askerlik yaptığım yerde bana,aydın usta (motor mekanikçiydi galiba)diye birini göstermişlerdi,giresun tireboludan diye.bir iki sefer ozamanlarda görüşmüşlüğüm vardı.iri yapılı orta yaşlarda bir şahıstı.şuan nerede ikamet ettiğini...
  3. soner koç

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi giresun yağlıderedenim.selam herkese.

4. soner koç

1962 dodge powerwagon parlement

Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement dodgelerin atası bu araç olsa gerek.
  5. soner koç

1962 dodge powerwagon parlement

Ynt: 1962 dodge powerwagon parlement merhabalar.galiba bu araç türkiyede çok nadir bulunuyor.bu araçtan bir adetde giresun yağlıderede var bugün gördüm,burada HES çalışması başladığından beri ara ara görüyorum.şirketin olabilir.mavi renkli,arabamıdır yoksa başka bir yaratıkmıdır inanın ilk defa...

6. soner koç

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Ben olaya sadece 4*2 arkadan itişli bir araç açısından bakmıştım.Bu tip araçlar ağır araziye giremeyeceği için,hafif çamurlu yollar ıslak zeminlerde tekerin askıda kalmadığı yerlerde sorun olur diye düşünüyorum.Diğer durumda işe yarayacağı kesin.

7. soner koç

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Hiç sesim çıkmasada baştan sona kadar adım adım takip ettim.Ne yalan söyliim her karede müthiş zevk aldım.ALLAH tamamına erdirsin.Herkese kazasız belasız günler dilerim.
  8. soner koç

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Boşa dönen tekere ne kadar bir fren basıncı uygulanmalıki diğerini harekete geçirsin.yada şöyle söyleyeyim,tekeri kilitlediğimizde diğer teker dönecek, frenlediğimiz teker dönmeyerek kendini sürüklemiyecekmi?Araç bu şekilde, bir taraf kilitli diğer...
  9. soner koç

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) sürekli düşünüp bir türlü pratiğe geçiremediğim bir mevzu.ama birgün biryerlerde patinaja kalırsam mutlaka uygulayacağım.hemde 4*2 as250 ye.herkese teşekkürler.

10. soner koç

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar resim yüklenmiyor zorla değilya kardeşim

11. soner koç

Kare Kasa Arıyorum

Ynt: Kare Kasa Arıyorum arkadaşlar merhaba ben yeniyim. henüz bir arazi aracınada sahip değilim.ama bu grand crokeelere ilgim var.Benim bildiğim kare kasaların, diğer serilere göre 4.0 silindir hacmine sahip olup 6 silindirli olmaları.Diğer avantaj ve dezavantajlarını öğrenebilirmiyim?birde...
  12. soner koç

Giresun Yaylalarında Off Road

Ynt: Giresun Yaylalarında Off Road çakıl yaylasının akunduzun ve kütüklüğün resimlerinide görsek iyi olacaktı valla.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri