Arama sonuçlarınız

1. A

Garmin İçin Suriye Haritası

Ynt: Garmin İçin Suriye Haritası Yoğun çalışma temposu yüzünden ilgilenecek pek vaktim olmadı ancak bugün bakabildim. Şu anda indiriyorum inşallah işe yarar. İlginiz için çok teşekkür ederim.

2. A

Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!!

Ynt: Yalnız bir gezgine Suriye, Lübnan, Ürdün için tavsiyeleriniz ?!!! Garmin için nereden suriye haritası temin edebilirim? Teşekkürler
  3. A

Garmin İçin Suriye Haritası

Merhaba. Garmin oregon cihazı için detaylı Suriye haritası temin edebileceğimiz bir yer bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

4. A

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Onu google a değil hollywood a soracaktınız. ;D Bu çadıra yaklaşan bir canlıyı size zarar vermeden önce fark edip tedbir almanız için zaman kazanmanızı sağlayan bir evde tek başına klasiği. Savaş filmlerinde olurya düşmanın geleceği tarafa tel çekilir sonra düşman tele...
  5. A

Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG

Ynt: Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG Acizane bir fikride müsadenizle paylaşmak isterim. Kullanacağınız inverter çakmaklıktan bağlananlardansa dikkat edin derim. arabalarda geneldeçakmaklıkların kablosu ince olur. Inverteri bağladığınız zaman sıkıntı çıkabilir. Ben direk...

6. A

Ynt: Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG Eğer dizüstü bilgisayar götürecekseniz belki işinize yarar http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=2066.0 Birde ekte özel harita oluşturma ile ilgili bir dosya var. Sizin işinize yarayacağını pek sanmıyorum ama konuyla alakalı...

7. A

Ynt: Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG Birde daha hayata geçmedi herhalde ama Birdseye diye bir olay var. Bu güzel birşeye benziyor. Tam olarak ne olduğunu Reha bey açıklarsa daha uygun olur. Kendisi bu konularda daha bilgilidir.
  8. A

Ynt: Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG Sizin yapmak istediğinizi yapmaya çalışan bir çok insan olduğundan emin olabilirsiniz. Bende onlardan biriyim. Mobile Atlas Creator ve GloMaps programlarını denedim. GloMaps için 750 TL lisans ücreti istediler ki buda bana pek cazip...
  9. A

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı Çok yerinde bir ikaz. Rüzgar almasın böcek girmesin su almasın diye çadırın tüm deliklerini kapatırsanız sabah bu çadır nerden su aldı dersiniz. Kullanacağınız çadırın muhakkak havalandırma delikleri vardır bırakın açık kalsın. Çadır çevresine kuracağınız erken ikaz...

10. A

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi 2008 yılının dokuzuncu ayı idi dokuz yıllık dostumu terk ettiğimde. Başladığıma da pişman değilim bıraktığıma da. Sigarayı bırak diyorlardı bende hayatımda sigaranın doldurduğu yeri dolduracak birşey bulunca bırakırım diyordum ama o bölümü komple boş bırakmaya...

11. A

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim
  12. A

Biraz da Gülelim

13. A

Biraz da Gülelim

14. A

Ynt: Garmin Mobile PC İçin Türkiye Topografi Haritası İMG Topo haritasını yüklemek için uğraştığınıza değmez bence. Patikalar ciddi anlamda hatalı. Münhanilerdede hatalar var. Ayrıca rota çizebilirsiniz ancak hedefe göre rotayı optimize ettiği için rotanız bozuluyor buda karmaşaya neden oluyor...
  15. A

El ve Vücut Isıtıcı

Ynt: El ve Vücut Isıtıcı Jellerin benzinliden daha kötü olduğunu öğrendiğimiz iyi oldu. Paylaşım için teşekkürler. Bu arada acil durumda yetersiz olur demek istemedim aksine acil durum için taşırım demek istemiştim. Acil durumlarda 1-2 derecenin hayati önemi vardır ama hayati tehlikesi olmayan...

16. A

El ve Vücut Isıtıcı

Ynt: El ve Vücut Isıtıcı Benzinle çalışan modeli kullandım. Evde denediğiniz zaman ısıttığını görüyor ve mutlu oluyorsunuz "ne güzel karda kışta işe yarar" diyorsunuz ancak yoğun kar altında geçen bir kamp döneminde hiçbir faydasını görmedim, kendini dahi ısıtamadı. Soğuğu görünce kendinden...
  17. A

Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010)

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) Yoğunluğunuza rağmen ilgilenmeniz çok büyük bir özveri zaten. Google Earth görüntülerinden koordinatlarını buluruz zannediyorum. Zahmet olmayacaksa ilgilenebilirseniz çok memnun olurum. Sevgiyle kalın....
  18. A

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) Eh mutlu olmamızı isteyen yok galiba. O zaman Kayahan'ın kulakları çınlasın Size ormanların yolları bana kurşunlar :) Sevgiyle kalın...

19. A

Ynt: Ankara - Kıbrıs Köyü Trekkingi (16 Mayıs 2010) Bu güzelliklerin koordinatlarını, rotaları bizlerle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. Sevgiyle kalın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri