Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

ortalama 200 tl fazla verme :D :D :D

2. salihdalci

ilan veriliş tarihinden bahsettim
  3. salihdalci

TARİHİNE İYİCE BİR BAK ONDAN SONRA KARAR VER DERİM 10.000 FEROZANI ÇÖPÜNÜ ALIRSIN BENCE SAĞLAM BİR ARABA OLMAZ O FİYATA MALİ

4. salihdalci

alican araban rıdvan ustanın servisinden çıktımı.
  5. salihdalci

sanırım bu hocanın fernandezle bi akrabalığı vardır dimi feroooooooooooooo :o :o :o

6. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım yahu nasıl conta yakıyorsunuz anlamış değilim ya çok çok zorluyorsunuz ya radyatörde problem var yada yan sanayi conta kullanıyorsunuz deyin bakalım ;D ;D ;D

7. salihdalci

Aracıma 4 tane dodik gerekiyor.Olanlar bi bakabilirmi ?

Ynt: Aracıma 4 tane dodik gerekiyor.Olanlar bi bakabilirmi ? alican bende yok yanlış anlamışsın kardeşim benim ufaklık bulup taksak güzel durur baba dedi kendisi attı siteye resimi bulabilirsek bakacağız bakalım hayırlısı ;) ;)
  8. salihdalci

Aracıma 4 tane dodik gerekiyor.Olanlar bi bakabilirmi ?

Sayın feroza sevenler , aracıma 4 tane dodik gerekiyor. Elinde olan varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirmi ? Resim için bkz :
  9. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... BEKİR BEY CAM RÜZGARLIKLARI HANGİ ARACIN MUADİLİ

10. salihdalci

;D ;D ;D yak gitsinnnnnnnnnnnnnn :D :D :D

11. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... araclardaki sıkıntısı olan yazsın yardımcı olayım. :D :D :D
  12. salihdalci

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... nekadar dijital okadar ustaya öpülme ;D ;D ;D ;D k demektir

13. salihdalci

kesin hortumların hepsin yok edinnnnn. ;D ;D ;D ;D ;D
  14. salihdalci

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? çoğu değişmiştir arkadaşlar bilgilerinize sunulur ;D ;D 8) 8)
  15. salihdalci

Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Giresun Grubu Serbest Muhabbet Köşesi aslında bir hafta sonu bir güzel etkinliğe imza atmamız gerekir diye düşünüyorum . :D :D :D

16. salihdalci

alican caliper takımını unuttuk ne oldu sordunmu toz lastiklerini körüklü olanları.
  17. salihdalci

05324332409öğlen vakti olabilir
  18. salihdalci

yarın istersen bir yerde buluşup beraber gidelim

19. salihdalci

alican gel rıdvan ustanın yanına senin işleri bir cırpıda halleder bu arada bende uğrar tanışırız .yanlız saatini bildir ve yahutta rıdo arasın gelirkende bir zahmet eniştenden ön frenlerin tamir takım lastiklerini bir zahmet sorar isen memnun olurum. ..
  20. salihdalci

fabrikasyon orijinal lastik ebatları gerci ben kışı avda orman içinde gittiğim için 235x75x 15 mtkullanıyorum ve inanın aracı yoruyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri