Arama sonuçlarınız

1. salihdalci

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

bakın bu ebattakı lastikler motoru bayağı bir yoruyor kışın anladım ama yazınben 195x80x15 ebatında at lastik kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim birde bu resmini attığım jant bu arabaları bayağı güzelleştirir.

2. salihdalci

sizin arabanızın lastiğine çok güzel gider :)
  3. salihdalci

feroza caliper takımı

Ynt: feroza caliper takımı toz lastiklerini muadili yomudur ne dersiniz bu kaliper takımı bu kadar zormudur ne dersiniz feroza cılar bakın bu hepiniz için gecerlidir

4. salihdalci

peki sizlere söyle bir soru yönelteyim jantlardaki lastik ebatlarınız nedir.
  5. salihdalci

bence jantlarla pek oynamak doğru değil gibi yanlışmıyım ne dersiniz .sizin yaptığınız gibi olsa japon yapardı değilmi. ;D ;D ;D

6. salihdalci

beyler bizim bu araclarda sivic valf var distiribitörün altında bunların hortumlarını kontrol ettirin birde distiribitörün içindeki valf calısıyormu bakın calışmıyor ise temizleyip greslryin hortumların hepsini elden gecirin birde motorun sanırım yanın da bir catal hortum yeri var demirden...

7. salihdalci

allah ömrünü uzun etsin bayağı bir güldürdün alican yanlız kaliteli bir egzost taktırki üç beş sene gitsin . :D :D :D
  8. salihdalci

haydi hayırlısı bakalım bekir bey . :D :D
  9. salihdalci

alican bizim bu araclarda radyatörün fonksiyonuda cok önemli şayet radyatörde tıkalı ise baya bir problem bendede aynı sorun vardı feridun kardeşim ile bu sorunu kökünden hallettik radyatörün peteklerini komle değiştirdik belki sizdede conta yakmanız bununla başlamış olabilir saygılarla.

10. salihdalci

feroza caliper takımı

arkadaşlar feroza caliper takımını nereden temin edebilirim servis dışında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın teşekkürler.

11. salihdalci

alican kardeşim ne zaman motor yaptırıpta conta yaktın anlamadım neyse gecmiş olsun . 8) 8) 8)
  12. salihdalci

3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam !

Ynt: 3k vitara arkadan ses geliyor bulamadık çıldırcam ! siz en iyisi aracınızı lıfe kaldırıp amortisör lastiklerine bir baktırınız alt ve üst lastikler eskiyor ve ses yapıyor birde kapılaları acın ve alt kısımdan kaldırıp bir yoklayın menteşelerde boşluk olabilir burclarından şayet...

13. salihdalci

t-max vinç

Ynt: t-max vinç bekir bey seni çamurda bırakır sizin için en az tmax6500 gerekir.
  14. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ANKARADA ATAMAN TİCARETTE VAR İSTERSEN TEL VERİRİM
  15. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım teşekkürler alican kısmetse sabah telefon ederim. :) :)

16. salihdalci

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım alican bey size zahmet bir sorsanız bunların ön fren caliper takımı varmıdır teşekkürler.
  17. salihdalci

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... güle güle aracınızı kullanınız yanlız ön koruma demiri yokmu yoksa şayet ankarada hakan ataman var onda var ben gördüm almanızı tavsiye ederim. :D :D
  18. salihdalci

feroza almayı düşünüyorum...

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... mitsubishi L200 amotisörleri ve hyundai starex in amortisörleri oluyor. :D :D

19. salihdalci

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... bekir bey iyi günler sanırım siz ana katı değiştirdiniz. şayet küpelere bağlanan katı değiştirdi iseniz hangi araca uyan makas katıdır öğrenip yazar iseniz memnun olurum saygılar . 8) 8)
  20. salihdalci

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... evet alican bu feroza insana bağımlılık yapar gecede indirir baktırır sabahın alaca karanlığındada yanlız bunlara uyan ana kat ben bulamadım gecenlerde bir serviste kulağıma ilişen mazda kamyonetin makasları dendi sanırım ya münübüsün ve yahutta bunların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri