Arama sonuçlarınız

1. M

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Olabilir abi, arabanın 60 000 bakımı geçiyor yarın onu yaptıracağım serviste. duruma göre iletişime geçeriz yetişirse gideriz...

2. M

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Abi yazıyı kastettim ama tişort varsa onu da alırım. Tişortların rengine bayıldım :)
  3. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Saim abi selam. Fotolar super. Şu ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU yazısını nasıl temin ederim?

4. M

vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Rica ederim. Doğrudur. iç hacmi dardır. Umarım temiz ve gönlünüze göre bir vitara bulursunuz.
  5. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Abi çok geçmiş olsun.

6. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Rica ederim. Organizasyon için teşekkürler...

7. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) ve benden bu kadar :P saygılar, sevgiler...
  8. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) devam :o
  9. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) devam ;D

10. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) 407 fotoğraftan seçtiklerime devam...

11. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) devamm...
  12. M

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011) Fotolara devam....

13. M

Süper bir etkinlikti emeği geçen herkese teşekkür ederim.... İlk fotoğraflar benden:)
  14. M

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor Celal Bey ihtiyacınızı belirleyip ona göre karar verin bence. Ben daihatsunun çekilmesini dert etmeyenlerdenim. Ağır arazide kullanacak konforaramıyorsanız niva alın, biraz konfor da olsun diyorsanız suziki, Dağ bayır gezerim ağır arazi ile işim olmaz...
  15. M

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! Rica ederim. Umarım dilediğiniz temizlikte bir Gold bulursunuz.

16. M

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Arkadaş en çok yakıt tüketimi üzerinde duruyor, sadece o yönden kastettim, mesajımda da belirttim. onun dışında birşey demek istemiyorum zaten. kendisi araştırıp içine sinerse alır.
  17. M

Ynt: vitara 1.6 lpg ve 2.0 hdi Özür dileyerek konuya dahil olmak istiyorum, arazide aynı keyfi vermez belki ama daha ekonomik olduğunu düşündüğüm ve kullandığım (zorlu arazi şartlarını düşünüyorsanız hiç bunu düşünmeyin!) Daihatsu Terios önere bilir miyim izninizle. Sağlamdır hafif arazide...
  18. M

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! Murat Bey arkadaşların dediklerine aynen katılıyorum difflock düğmesi sadece dururken tekerlekler düz durumda düğmeye basılarak geçilen bir sistemdir, sürat yapılmaz, difflocku açıp direksiyonu sonuna kadar çevirin aracı kaldırmaya çalışın hareket etmez...

19. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Saim Bey galiba otoban kullanmak en mantıklısı. Bir terslik olmazsa pazar sabah erkenden otoban kullanarak gelirim.
  20. M

Gezenbilir Mersin Grubu

Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu Serdar Bey Merhaba Bende eski kasa teriosçu yum. 26-27 kasımda karataş batık gemi sahilinde büyük bir etkinlik var. Bir aksilik olmazsa 27 si Pazar günü gitmeyi düşünüyorum, dilerseniz beraber gidebiliriz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80226.80 bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri