Arama sonuçlarınız

1. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Saim Bey afiyet olsun güzel bir etkinlik olmuş...

2. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Tuğrul Bey valla helal olsun cherokeları ne güzel yüzdürmüşsünüz. Fotolar şahane... Karabucak ormanlarının oradaki bataklığı kurutmak için dikildiğini duymuştum, üç yıl yolun diğer tarafındaki Bağlarbaşı köyünde çalıştım oradakiler demişti. Yani oranın doğası...
  3. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. saldan karsiya gecmek gercekten keyifli olur. Bunu denemek lazim.adiyamanda firat tan gecmistim cok keyifli.

4. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Saim bey haklisiniz. Gece bencede girmeyin oralara.ama donus gunduz olursa mantikli surekli batiya gittikce mutlaka mersine yakin bir yerden cikilir:-)
  5. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Arkadaşlar pozcudan yaklaşık mesafeleri ve güzergahı gösteren haritaları çizdim umarım faydalı olur.

6. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Arkadaşlar elinize sağlık, dışarı çıkmak zorunda kaldım gelene kadar işi halletmişsiniz. (işi bilenlerin hali başka tabi!) Anlaşılan dediğiniz gibi Alifakı en mantıklısı.

7. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. arkadaşlar maps ten hesaplayıp yazarım ben sonra.
  8. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. BAKALIM HAYIRLISI. UMARIM YAĞMUR OLMAZDA ORADAN GİDERİZ GAYET KEYİFLİ OLUR asfalttan gitmekten iyidir.
  9. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. fehmi bey teşekkürler. kulaktan çayboyu ağzıdelik çatalca ve yaramış güzel olur sanki ama kulaktan sonra da kanal var galiba. oraları nasıl geçeceğiz. yoksa tarsustan inmek daha mı mantıklı.

10. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. hocam gps ten faydalansak olurmu? bakmadım ama benim ki o bölgeyi almış mı acaba, almışsa çok pratik olur.

11. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. Aldım hocam teşekkürler. kesinleşirse ararım ben sizi.
  12. M

Pazar günü yayla gezisi.

Ynt: Pazar günü yayla gezisi. hocam bu gemi tam olarak nerede? batık gemi mersinden 140 km kulak üzeri gitsek baya kısalıyor gibi, birde köy yolu daha keyifli.

13. M

terıos

Ynt: terıos Arkadaşlar 1. ve 2. fotodaki daihatsular hangi model?
  14. M

Terios harika

Ynt: Terios harika Vay Vay ne fotolar bunlar harika! Mersindeki teriosçulardan ses çıkmaz oldu?
  15. M

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri geçmiş olsun. Terioslar çok keyifli araçlar ancak aşırı zorlamaya gelmiyor arazide.

16. M

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor 10 yıl boyunca yedek parça sıkıntısı çıkmaması lazım arkadaşlar, motor zaten toyota yani onda sıkıntı olmaz. Belki rush ta gelebilir ki gelmeli bencede.
  17. M

mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz

Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz yanıtladım mesajları, facem yok, kullanmıyorum mesaj limitimi doldurmaya çalışıyorum :)
  18. M

Merhaba ve Yardım Lütfen

Ynt: Merhaba ve Yardım Lütfen Hayırlı olsun. Lassa competus at yi de tavsiye ederim.

19. M

Daihatsu - Terios ile Samsun'da Hafif Off Road

çok güzel fotograflar, karadeniz ve terios çok güzel anlaşıyorlar sanki :)
  20. M

Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi

Ynt: Dahiatsu Terios Hakkında Bilgi Resimdeki terios gerçekten çok hoş olmuş. Bu araçların fazla tutulmasına anlam veremiyorum, oysa çok iyi işler çıkarıyorlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri