Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM

Ynt: LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM l200 lerin kapısında yazan fabrika verilerine göre : 30 hava diyor. Lastikçilere kalsa lastiğin büyüklüğüne bakıp 5 ton taşıma kapasitesi olan kamyonetlerle aynı hava olan 40-50 hava basmak istiyorlar. Lastiğin çapıyla hava eşit orantılı olsa traktörlere...

2. Baki Ö.

l200 yükseltme sorunu

Ynt: l200 yükseltme sorunu Marshal kl 71 kullanıyorum. Kumhonun da aynı kl71 model ve deseninde lastiği var. 17 inçten 16 ya geçtiğim için viraj kabiliyeti biraz düştü yalnız yanak yüksekliği arttığı için bozuk yollarda titreşim azaldı.
  3. Baki Ö.

l200 yükseltme sorunu

Ynt: l200 yükseltme sorunu Orjinali:245-65-17 olan lastikleri 245-75-16 mt ile değiştirdim %3 gibi bir farklılık oldu. bu farkda herkesin benimsediği aşırı bir fark değil. Çok az yakıt arttı, çekiş aynı, biraz uğultu var arazide ise aracımın yaptıklarını ben bile şaşırdım. Görünüme zaten...

4. Baki Ö.

l200 yükseltme sorunu

Ynt: LASTİK HAVA AYARLARI HAKKINDA YARDIM Kapıdaki olması gereken lastik basıncı yazısına göre araç yüksüz iken 2 bar diye yazıyor yani yaklaşık 30 (psi) hava eder. her ne kadar lastikçiler ısrarla çok yüksek basmak istesede fabrika verileri bu yönde. Ben yük ve yol şartlarına göre 1-2 değer...
  5. Baki Ö.

L200/Actyon Sports Tercihi

Ynt: L200/Actyon Sports Tercihi İkisininde artıları ve de eksileri var. Formu araştırarak epey bir bilgi edinebilirsiniz. Bir yıl kadar önce aynı kıyaslamayı bende yaptım ve tercihim l 200 den yana kullandım. Bu tercihimde en önem verdiğim husus: San Yong lar fazla yaygın olmadığı için yedek...

6. Baki Ö.

L200 arazi hakkında fikir istiyorum

Ynt: L200 arazi hakkında fikir istiyorum Merhaba Dif. kilitli modeller için: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=80890.0 linkin de özellikle turgay arkadaşımızın yazısına bakabilirsin. Ben 2007 intense lüks aaracımı tamamen aile aracı olarak kullanıyorum. Vergisi dışında hiçbir sorunum...

7. Baki Ö.

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum Bende 5 kapı niva sevenlerdenim Türkiyeye gelse hemen bir tana alacam. Bu konuda disbritörlere mesaj attım fakat hehangibir cevap gelmedi.
  8. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar 1. oktay çapacı (landrover-series II A) 2.Baki özel ( L200 ). Aracımda aks körüğü arızası var, cumartesi yetiştirebilirsem pazar gün inşaallah aranızdayım.
  9. Baki Ö.

arıza

Ynt: arıza Eğer sert zeminde 4x4 kullanıyorsanız ses ve sarsıntı yapması normal. Ön ve arka tekerleklerde dönüş mesafesi farklılıklarından dolayı oluşan enerji birikimini belli mesafelerde (dönüşlerde ve rampa çıkışlarında bu çoğalır) boşaltma yapar. Bu bir anlık sarsıntı şeklinde olur...

10. Baki Ö.

Konum 4x2 Akslar Devrede

Ynt: Konum 4x2 Akslar Devrede Düşününcede son derece mantıklı, yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

11. Baki Ö.

Konum 4x2 Akslar Devrede

Arkadaşlar daha önceki vitara aracımda 4x2 kullanımında ön akslar ve ön şaft otomatik hub lar vasıtası ile devre dışı kalırdı. Geçenlerde l200 aracım krikoda iken aklıma geldi ve elimle tekerleği çevirdim akslar ve şaft dönüyordu. ??? Doğrusu şaşırdım ya l200 lerde böyle bir sistem yok ya da...
  12. Baki Ö.

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

Ynt: Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi? Aracımı karlı buzlu zeminlerde uzun süreli 4h konumunda kullandım rampa çıkarken belli sürelerde sarsıntı devam ediyor bunun dışında hiçbir sorun yok, kullanma kitabını inceledim; kuru zeminde 4h konumunda...

13. Baki Ö.

L200 dakar vinç tamponu nerde?

Ynt: L200 dakar vinç tamponu nerde? takip
  14. Baki Ö.

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Düşüncenize katılıyorum fakaat bende olaya biraz eleştirir nitelikte esprili yaklaşayım dedim. Yinede sağolsunlar çok sayıda arkadaş sizde dahil yardımcı oldular.
  15. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar O zamana izinden dönmüş olacam 4 veya 5 şubat bana uyar, ailelerle gelinirse daha iyi olacağını düşünüyorum çoluk çocuk kar görmüş olur, gittiğimiz yerde kar olmasada ailemizede bir değişiklik olur.

16. Baki Ö.

L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi Sigortacınızın; kanundan yönetmelikten haberi yoksa bunun cezasını siz çekmeyin. Evet kamyonetlerde böyle bir sınırlama var fakat bizim araçların 4x4 olması işi değiştiriyor ve yöneltmelik gereği vergilendirmede binek sınıfına sokuyor.
  17. Baki Ö.

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi Sigortacıdan bende önce aynı yanıtı aldım ısrarcı davranarak vergi dairesine telefon ettirdim. Vergi dairesinden aldığı cevap; sen formu doldurup imzala işin orasına biz karar verelim olmuş. Formu onaylatıp vergi dairesine götürdüm iş halloldu. Malesef çoğu...
  18. Baki Ö.

Ynt: L200 4x4 lerdeki Vergi İndirimi Bende aynı şekilde vergiyi düşürttüm, fakat ayın15 inden itibaren sistemde görüneceğini ve parayı yatırabileceğimi söylediler.

19. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Tarifinize göre eartdan baktım çok güzel bir yermiş fazla uzakta değilmiş.
  20. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Gökçukur mevkisi nerede tarif edermisin çok güzel yermiş inşallah hep birliktede gideriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri