Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Bu ayın 13 ünde senelik izne ayrılıyorum Konya'ya gidecem. 2hafta yokum bu yüzde şu sıralar gezi organize işnde pek aktif değilim. ben yokken bir gezi olursa, Muğlada böyle bir etkinlik olduğu için hem sevinirim hemde katılamadığım için üzülürüm. Bu gün...

2. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar ;) Eyvallah
  3. Baki Ö.

Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi?

Ynt: Yeni L200 4H(4HLock degil) konumunda sert zeminde kullanilabilir mi? 2007 model l200 aracımın 4h konumunda rampa çıkarken özellikle sert zeminde sanki 4hl konumundaymış gibi artiklasyon boşaltması şeklinde bir anlık sarsıntı oluşuyor acaba normalmidir.

4. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Muğla, Yılanlının eteğinde diyebilirim
  5. Baki Ö.

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Güzel fikir bana uyar yılanlıyı hep merak etmişimdir. Katılımcı sayısıda arttıkça yavaş yavaş gün de kararlaştırırız.

6. Baki Ö.

mail,limle ilgili sorun var.

Ynt: mail,limle ilgili sorun var. Bendede aynı sorun var umarım birileri yardımcı olur.

7. Baki Ö.

ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu

Ynt: ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu Benimde başımdan geçti. 7-8 ay öce clio araba almak için 3 saat yoldan sonra başka bir ile gittim, ilanda tamamen orjinal 75000 km de yazıyordu satıcıyla telefonda konuştuğumdada bunu teyid eder konuştu. servise bir kontrol ettirelim dedim...
  8. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor Kesinlikle
  9. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor Kendim sökme işinden vazgeçtim servise gittim. Vites kollarını söktüler şanzımana tam giriş noktasında bir plastik ve üzerine basan bir sac parçasından sorun kaynaklanıyormuş bir iki ayar yaptıktan sonra parçaları yağlayıp yerine taktılar. Sorunun çözüldüğünü...

10. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor ; ;) ;D

11. Baki Ö.

Mail adresime bilgi gelmiyor. YARDIM!

Merhaba Msn mail adresimde; takip ettiğim, mesaj attığım konuları takip edebiliyordum fakat son zamanlarda gezenbilirden hiçbir mail gelmiyor acaba neden yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.
  12. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor Ben Muğlada oturuyorum burda bu araçlardan anlayan güvenebileceğim pek usta yok sorunum birazda bu yönde. Bahsettiğim arkadaş; hurda bir defenderi tek başına sıfırdan toplamış tornacı bir arkadaş. Yalnız yinede söylediklerinizi değerlendirecem.

13. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor Merhaba Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yazılarınızdan cesaret alıp mekanik bilgisi çok iyi olan bir arkadaşımla kendimiz sökmeye karar verdik, yalnız yine sizin yardımınıza ihtiyaç duyacam. Bu işlemi yaparken izlemem gereken yol ile ilgili...
  14. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Ynt: Arazi vitesi çalışmıyor Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Cumartesi servise bir sorayım durumdan sizi haberdar ederim. İyi günler.
  15. Baki Ö.

Arazi vitesi çalışmıyor

Merhaba Bu gün bir dere geçişinde l200 aracımın 4x2 konumundan 4x4 llc konumuna almak isterken 4x4 super selec konumunda takılı kaldı, başka hiçbir konuma geçmiyor şaşırdım kaldım. Eve kadar bu şekilde geldim haftaya servise gitmeyi düşünüyorum. Acaba neden olmuştur, daha önce başına gelen...

16. Baki Ö.

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? güncel
  17. Baki Ö.

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Hepsi bukadarmı? Bu araçla ilgili fazla bilgisi olan yok galiba.
  18. Baki Ö.

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bende sizin gibi düşünüyorum. Linkdeki videoda biraz referans veriyor. http://www.youtube.com/watch?v=62n_AI5MBco

19. Baki Ö.

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. iyi günler.
  20. Baki Ö.

Arkadaşlar Merhaba Benim gibi 4x4 ve doğa sever olan halamın oğlu 2001 model 1.6 jlx aracını satmış ve yeni bir 4x4 e bakıyor. Alternatifler arasında 1. sıradada yine bir vitara var 2006 ve üstü tabir caizse yeni kasa 2.0 benzinli olanlardan. Kullanım maksadı; gündelik ve hafta sonları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri