Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu sistem denizaltılarda bile kullanılıyor http://www.denizaltici.com/ay_ve_preveze_siniflarinin_gelec.htm

2. Baki Ö.

Aks Körüğü

Ynt: Aks Körüğü Merhaba Valla cumartesi tornacı teknik bilgisi iyi olan bir arkadaşla körükleri değiştirdik körükler daha önce bahsettiğim parçalar ve durumu oldukça iyi, Hatta diyebilirimki et kalınlığı ve bir boğum fazla oluşu bana orjinalinden daha sağlam gibi geldi. Bir tarafını 2 saatte...
  3. Baki Ö.

Aks Körüğü

Ynt: Aks Körüğü Merhaba İlginize teşekkür ederim. Benim aracın her iki aksın iç tarafındaki körükler değişecek yani fiyat ikiye katlanmış olacak. Değiştirmek istediğim körükler ise yüksek modelli ve üst segment perte çıkmış bir aracın gayet iyi durumdaki parçası. Bakalım inşallah sorun...

4. Baki Ö.

Aks Körüğü

Ynt: Aks Körüğü Servisten fiat aldım tek bir aks körüğü 225 tl (yanlış okumadınız aksın kendisi değil, işçilik yok tuvalet pompası gibi birşey) neyseki bir arkadaşta kazalı bir kia dan sökülme varmış bire bir uyuyor bilginize. Hafta sonu sanayide değiştirecem.
  5. Baki Ö.

Bayram kutlaması

Herkezin kurban bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim. Sayfanın başındaki bayram kutlamasına gelince; Bırakın herkez ianançları doğrultusunda istediği yerden kessin

6. Baki Ö.

Off-road araçları için vinç ithal edilecektir.

Ynt: Off-road araçları için vinç ithal edilecektir. ;) Bencede

7. Baki Ö.

Aks Körüğü

Ynt: Aks Körüğü Önerileriniz için teşekkürler özellikle yağ olayına dikkat edeceğim.
  8. Baki Ö.

Aks Körüğü

Merhaba 2007 model aracımın aks körüklerinin yırtılmış olduğunu fark ettim. İlk fırsatta değiştireceğim. Sizlerden öğrenmek istediğim: - Bu değiştirme işlemi diğer araçlarda olduğu standarttamıdır yoksa otomatik hub sistemi gibi farklılıklarından dolayı, işi bu araçlarda tecrübe sahibi olmuş...
  9. Baki Ö.

Nexen Lastik

Ynt: Nexen Lastik İlginiz için teşekkürler bahsettiğiniz lastik gerçekten çok güzel fakat fiiyatı çok yüksek vede aracın orjinal lastiği ile bahsettiğiniz lastik ölçüsü arasında 2 inçlik bir fark var ben biraz daha orjinal boyutuna yakın olmasını istiyorum. Yeri gelmişken sizin sitenizde...

10. Baki Ö.

Nexen Lastik

Ynt: Nexen Lastik http://www.artvinticaret.com/NEXEN-245-70R17-108S-ROWL-RO-A-T-II-Nexen-4x4-Jeep-Lastigi_13486.html#0 (Telefon edip stok durumunu sormadım).

11. Baki Ö.

Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Ynt: Bu gün bir L200 aldım Tavsiyelerinize ihtiyacım var Öncelikle hayırlı olsun bende sizin gibi aracımı almadan önce farklı alternatifleri inceledim araştırdım ve bu sitedeki l200 hakkındaki yorumları okuduktan sonra bu araçta karar kıldım. Şu anda çok memnunum iyiki tercihimi bu araçtan...
  12. Baki Ö.

lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock

Ynt: lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock Merhaba l200 2007 aracımı yaklaşık 3 inç yükseltmek için bir fiyat teklifi alabilirmiyim. Ayrıca kullanılan kitin kalitesi ve aracın eskiye göre sağlamlık bakımından olumlu olumsuz yönlerinden biraz bahsedermisiniz...

13. Baki Ö.

2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi

Ynt: 2007 L200 4*4 Intense Lux lastik seçimi Malesef 17 jant l200 e uygun BFG AT lastik yok bu konuda bende müzdaribim. İyi günler
  14. Baki Ö.

Nexen Lastik

Merhaba L 200 üme takmayı düşündüğüm Nexen 245/70R17 108S ROWL RO-A/T lastik konusunda ne dersiniz kullanan ve bilgisi olan varmı, Fiyat olarak son derece uygun ayrıca desen görünümüde fena gelmedi bana. Kullanım olarak AT serileri daha çok işime yarayacak.
  15. Baki Ö.

Mitsubishi L200 Jant takımı

Ynt: Mitsubishi L200 Jant takımı Merhaba l200 17inç orjinal jantla takas düşünürmüsünüz.

16. Baki Ö.

L200 tampon ve 10000 lık power vinç kampanya

Ynt: L200 tampon ve 10000 lık power vinç kampanya Merhaba Vinç hariç tamponun fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz. Ben muğlada oturuyorum kargo ile yollayabilirmisiniz. İyi günler.
  17. Baki Ö.

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? Merhaba Motorlarla ilgili bir tecrübemide ben söyleyeyim; Sadece bahçe işlerinde kullandığımız 75 model perkins motorlu 200 lük dodge sahibiyim. Araç trafikten çekme belgeli bu yüzden trafiğe çıkmıyor sürekli yaylada dağda taşta. Kışın bir metre karın...
  18. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Merhaba Ula - Gökçe köyünde oturuyorum. İsmim Baki 2007 l200 kullanıyorum, benimde gezilerim ailecek piknikten ileri pek gitmiyor.

19. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar Bayaa bir sayıya ulaştık, bundan sonra aklında yer ve zaman olarak gezi fikri olan arkadaşlar varsa belirtsinler hep beraber değerlendirelim.
  20. Baki Ö.

l200

Ynt: l200 Konuyu açan arkadaşın yazısına alıntı yaparak cevap yazsam daha iyi olacaktı hata birazda bende var. İyi günler. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri