Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

l200

Ynt: l200 Ben sadece konuyu açan arkadaşa referans olması bakımından cevap yazdım, sizin gibi aracımı övmek veya başka markaları kötülemek vede damdan düşer gibi ''-senin konuyla bir alakan yok'' der gibi bir üslupla cevabı yazmadım.

2. Baki Ö.

l200

Ynt: l200 2007 intense aracım ile orta Toroslardaki Geyik dağlarında 2200 rakımlarda dolaştım herhangibir çekiş kaybı hissetmedim.
  3. Baki Ö.

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Bol bol fotoğraf isteriz. Kolay gelsin

4. Baki Ö.

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Merhaba Arkadaşlar Muğla - Gökova yakınlarında yaşıyorum, acaba 4x4 lerle doğa gezileri yapan arkadaşlar varmı. Varsa haberdar ederseniz sevinirim.
  5. Baki Ö.

TRT Zor Yollar Yeni L200' leri

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Araçların alımının sponsor destekli olduğunu tamir masraflarının yine marka tarafından destekli olduğunu ve devletten araçlarla ilgili tek kuruş para almadıklarını açıklamışlardı. Ayrıca bana öyle geliyor ki Türkiyedeki 4x4 l200 lerin %99 unun tam olarak off...

6. Baki Ö.

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Yürüründe de değişiklik varmı acaba

7. Baki Ö.

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri ;)
  8. Baki Ö.

Ynt: TRT Zor Yollar Yeni L200' leri Arkadaşlar herşey bir tarafa, Böyle bir tv programında bu araçların kullanılıyor olması biz l200 sahipleri için büyük bir şans. Zira araçların bu tür uzun soluklu gezilerde,yer yer zorlu arazi şartlarında verdiği tepkileri hep birlikte keyifle izleyecek vede...
  9. Baki Ö.

Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi

Ynt: Mitsubishi L200 4x4 Lastik Seçimi 17 inçlik orjinal jantlı l200 aracıma bende aşağıda linkteki lastikleri düşünüyorum. Marka, boyut, fiyat olarak yorumlarınız nedir veya alternatif olarak ne önerirsiniz zira 17inç jant için fazla alternatif boyutta lastik yok sanırım. Kullanımım daha çok...

10. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Teşekkürler hallettim 130. sıradayım

11. Baki Ö.

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 1- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper)...
  12. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Nasıl ekleyeceğim çözemedim yardımcı olurmusunuz.

13. Baki Ö.

L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? Ticaretle hiçbir alakam olmadığı halde tamamen sevdiğim için hobi maksatlı l200 ü seçtim. Ailecek otomobil olarak kullanıyorum ve yeni tanışmama rağmen arabamı çok seviyorum. Heybetli olduğundan dolayı dez avantajları olabilir fakat benim gibi...
  14. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Sağolun teşekkürederim
  15. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Teşekkür ederim.

16. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Valla öyle oldu nasip işte, para olarak biraz açığım vardı onuda eşten dosttan tamamladık. Aldığım bayi nakite sıkışımış orardan bayaa bir avantajım oldu. Hep eski kasalara bakıyordum bu arabayı almam çok hızlı gelişti hala inanamıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür...
  17. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Teşekkür ederim
  18. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum

19. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Eski kasa alacağım derken fiyat ve bakım olarak oldukça uygun yeni kas bir l200 denk geldi ve aldım. Biraz hayalleriminde ötesinde oldu bu yüzden mutluyum. Araç 2007 model intense lux modeli, 133000 km de servis bakımlı ve orjinal güzel bir araç. İlk defa l200 kullanıyorum...
  20. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Tabiki yeni kasaların avantajlı yönleri daha fazla fakat hem fiyatı beni zorlar hemde yüksek vergiye daha uzun süre maruz kalımış olurum oyüzden eski kasalara bakıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri