Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Neredeyse bende gidip alıyordum fakat sahibi olan galerici arabanın borç karşılığında alındığını ve geçmişi ile ilgili bilgisinin (ne işlerde kullanıldığı gibi) olmadığını söyledi bu beni biraz huylandırdı ve vazgeçtim. Aramaya devam

2. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Ev taşıdığım için bir süre siteye bakamadım, arayışlarım devam ediyor. İlerde sorun yaşamamak için biraz ince eleyip sık dokuyorum. Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim. En son ilgilendiğim araç...
  3. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Benim verdiğim linkte direksiyon görünmüyor turgay beyin tavsiye ettiğiniz araçtan bahsediyorsunuz galiba

4. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Bir önceki alıntıda yanlışlık oldu önceki mesajı magnum 06 arkadaşa göndermiştim
  5. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Benim verdiğim linkte direksiyon görünmüyor turgay beyin tavsiye ettiğiniz araçtan bahsediyorsunuz galiba

6. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum Evet daha önce dikkatimi çekmişti fakat bulunduğum şehire Adana çok uzak o yüzden askıya aldım. Yinede ilginize teşekkür ederim.

7. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-l-200-4x4-78000-km-de-otomatik-vites-kirmizi-gri-magnum-36402367/detay Linkteki araç ile ilgileniyorum ancak sahibi ile görüştüğümde direksiyon kutusundan yağ kaçırdığını ve 250-300 tl gibi bir masrafının...
  8. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Ynt: l 200 arıyorum En fazla verebileceğim miktar 26 000 tl dir.
  9. Baki Ö.

l 200 arıyorum

Merhaba Vitara jlx arabamı sattım şimdi hep hayalini kurduğum bir l 200 almak istiyorum. Model aralığı 2003-2006, 4x4, son derece temiz 140000 km yi pek aşmamış servis bakımlı bir araca bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

10. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Ynt: Yağ yakma problemi İşlem yetkili serviste yapıldı 30 tl conta, işçilik içinde: biraz ahbaplılk vardı ne verirsen usulü 20 tl verdim

11. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Ynt: Yağ yakma problemi Bu gün servise götürdüm Sibop kapağındaki bariz yağlanmayı görünce contasından şüphelenildi ve kapak söküldü. conta deforme olmuş güzelce sıvı conta ile takviye edilip yeni contası takıldı böylece sorun çözüldü. Korkularım boşunaymış İyi günler.
  12. Baki Ö.

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi Aydınlattığınız için teşekkür ederim

13. Baki Ö.

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi Konu açılmışken bende merak ediyordum l200 lerin hangi modellerinde ve yıl aralıklarında sürekli dört çeker sistemi var aydınlatırsanız sevinirim.
  14. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Ynt: Yağ yakma problemi Sibop kapağında kaçak var şanzımana doğru süzülüyor belki oradandır. Fakat ilk çalıştırmada ilk 10 saniye bayaa bir duman atıyor, neyse artık iyi bir ustaya götürmek şart oldu
  15. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Ynt: Yağ yakma problemi Söyledikleriniz ışığında hareket edecem. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

16. Baki Ö.

Yağ yakma problemi

Merhaba 99 mode l1.6 JLX aracım yaklaşık 8000 km de 1 lt yağ yakıyor. Arabayı yeni aldığım sıralarda kapak contası değişti yetkili servis bu konu hakkında: motorun conta yakma sürecinde yüksek ısıya maruz kalabileceğini ve sekmanların özelliğini kaybetmiş olabileceğini ve buna bağlı yağ...
  17. Baki Ö.

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Çapı 20 cm kadar olan lpg tankları mevcut. Eğer araçta yükseltmede varsa şasenin yan taraflarına montajlanabilir gibime geliyor
  18. Baki Ö.

Hangi Magnum

Ynt: Hangi Magnum Orhan bey cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi günler.

19. Baki Ö.

Hangi Magnum

Merhaba 2003 - 2005 arası 4x4 l200 almayı düşünüyorum, satılık araç ilanlarında farklı özellikler dikkatimi çekiyor en belirgini motor güçleri farklı yazılmış. Acaba ilanı verenlermi rasgele yazıyor yoksa gerçekten motor ve konfora dayalı farklılıklar varmı? cevaplarınızı bekliyorum. İyi günler.
  20. Baki Ö.

Bu Araç Alınır Mı?

Ynt: Bu Araç Alınır Mı? 2003-2004 modellerde bende magnum almayı düşünüyorum fakat turbolu ve turbosuz modellerinin olduğunu bilmiyordum. Bunu ayırt etmenin kolay bir yolu varmı acaba, bilgisi olan arkadaş paylaşırsa memnun olurum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri