Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi
Tabiki en doğrusu değiştirmek fakat bulunduğum yerde ki ustalara pek güvenemedim. Biraz aspirin tedavisi oldu şimdilik idare ediyor
Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi
Aynı şey benimde başıma gelmişti radyatör tıkayıcı sıvıdan koydum akıntı kesildi. Bir yıl kadar zaman geçti şimdilik bir sorun yok.
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
Sahip olabilmekteki tek sorunum yüksek vergi oranyıdı ama şimdi herşeyi göze aldım vergi olarak da uygun gördüğüm 2004 model temiz bir araca bakmaya başlayacam artık.
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
Cihat bey aracanızın fotoğrafı çok güzel olmuş benimde ilerde sahip olmayı çok istediğim bir araba. Fotoğrafı bilgisayarıma masaüstü yaptım telif hakkını izin verirsiniz artık.
İyi günler.
Merhaba SsangYong actyon 4x4 araçlarda kasko bedeli üzerinden vergi indiriminden faydalanılabiliyormu. Sahibi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
Ynt: Vitara Tavsiye
Cevabınız için teşekkürler evet banada pahalı geldi ancak nette; genelde vitara fiyatları yüksek. Bende geçen yıl 99 5 kapı vitarayı 16.300 e almıştım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-sahibinden-temiz-1-6-lpg-li-suziki/detay
Kuzenim bu arabayı almayı düşünüyor Bileniniz varmı veya yorumunuz ne olur.
İyi günler.
Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim
Oktaycığım ellerine sağlık Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın. Artık bir tecrübe gezisi yaparız. Benim vitara seninkinin yanında biraz zorlanacaktır ama idare edicez.
Ynt: Bu Araç Nasıldır Sizce
Orjinal olup olmadığını belirtmemiş, kapı içi döşemeler değişmiş gibi görünüyor neden acaba. Telefonla ayrıntıları görüşseniz iyi olur.