Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi

Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi Bilgi için teşekkürler

2. Baki Ö.

Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi Tabiki en doğrusu değiştirmek fakat bulunduğum yerde ki ustalara pek güvenemedim. Biraz aspirin tedavisi oldu şimdilik idare ediyor
  3. Baki Ö.

Ynt: Suzuki Vitara HDI Kalorifer Radyatörü Değişimi Aynı şey benimde başıma gelmişti radyatör tıkayıcı sıvıdan koydum akıntı kesildi. Bir yıl kadar zaman geçti şimdilik bir sorun yok.

4. Baki Ö.

l200 vs navara

Ynt: l200 vs navara :D :D :D
  5. Baki Ö.

l200 vs navara

Merhaba http://www.youtube.com/watch?v=nakgDntksS0 Almancası olan arkadaşlar; videoyu izleyip biraz çeviri ve yorum yaparlarsa sevinirim İyi günler.

6. Baki Ö.

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Sahip olabilmekteki tek sorunum yüksek vergi oranyıdı ama şimdi herşeyi göze aldım vergi olarak da uygun gördüğüm 2004 model temiz bir araca bakmaya başlayacam artık.

7. Baki Ö.

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları Cihat bey aracanızın fotoğrafı çok güzel olmuş benimde ilerde sahip olmayı çok istediğim bir araba. Fotoğrafı bilgisayarıma masaüstü yaptım telif hakkını izin verirsiniz artık. İyi günler.
  8. Baki Ö.

SsangYong Vergilendirme

Ynt: SsangYong Vergilendirme Sizin araba 4x4 olarakmı vergilendiriliyor? kaç lira olduğunuda yazarsanız sevinirim.
  9. Baki Ö.

LPG tankı yeri

Ynt: LPG tankı yeri Cevaplar için teşekkürler

10. Baki Ö.

LPG tankı yeri

Merhaba 5 kapılı vitaramda zaten dar olan bagaj lpg tankı ile iyice sinir bozucu bir hal alıyor. Acaba alternatif bir lpg tankı yeri düşünemezmiyiz.

11. Baki Ö.

SsangYong Vergilendirme

Ynt: SsangYong Vergilendirme cevaplar için teşekkürler
  12. Baki Ö.

SsangYong Vergilendirme

Merhaba SsangYong actyon 4x4 araçlarda kasko bedeli üzerinden vergi indiriminden faydalanılabiliyormu. Sahibi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

13. Baki Ö.

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi 4.nesil vitaralar 2005den sonrakilermi yoksa listedeki gibi 2006 dan sonrakilermi zira 2005 den söz edilmemiş
  14. Baki Ö.

Vitara Tavsiye

Ynt: Vitara Tavsiye Cevabınız için teşekkürler evet banada pahalı geldi ancak nette; genelde vitara fiyatları yüksek. Bende geçen yıl 99 5 kapı vitarayı 16.300 e almıştım.
  15. Baki Ö.

Vitara Tavsiye

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-sahibinden-temiz-1-6-lpg-li-suziki/detay Kuzenim bu arabayı almayı düşünüyor Bileniniz varmı veya yorumunuz ne olur. İyi günler.

16. Baki Ö.

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Oktay arkadaşlara fikir vermesi açısından birazda jant olayından bahset istersen, ilgilerini çekecektir.
  17. Baki Ö.

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Oktaycığım ellerine sağlık Allah kazasız belasız güzel günlerde kullandırsın. Artık bir tecrübe gezisi yaparız. Benim vitara seninkinin yanında biraz zorlanacaktır ama idare edicez.
  18. Baki Ö.

Bu Araç Nasıldır Sizce

Ynt: Bu Araç Nasıldır Sizce Orjinal olup olmadığını belirtmemiş, kapı içi döşemeler değişmiş gibi görünüyor neden acaba. Telefonla ayrıntıları görüşseniz iyi olur.

19. Baki Ö.

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 310-Baki Özel....................(Suzuki Vitara jlx-1999) Muğla
  20. Baki Ö.

Vitara Kapı Menteşeleri

Ynt: Vitara Kapı Menteşeleri Benimkide aynı ve bende merak etmişimdir. Demekki üretimde bu kademeli sistem es geçilmiş.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri