Arama sonuçlarınız

1. Baki Ö.

Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?..

Ynt: Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?.. Cevaplarınız için teşekkürler. Demekki pek çok aracın kronik sorunu ilerisi için dediğiniz gibi daha büyük sorunlar açarmı acaba. Bu konuda uzman diğer arkadeşların da yorumlarını bekliyoruz.

2. Baki Ö.

Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi

Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi Bu araçlarla ilgili gerçekten güzel şeyler söylenmiş ancak GOA modelinde anladığım kadarıyla ticari olarak sınıflandırıldığını sanıyorum. öyle ise vergi ve vize işlemleri masraflı ve de zahmetli olacaktır.
  3. Baki Ö.

Vitara Vites Geçişlerindeki Sorun ?..

Arkadaşlar 1.6 99 model düz vites vitara aracımda vites geçişlerinde debriyajdan ayağımı biraz hızlı çektiğimde boşluk alınırcasına bir tık sesi geliyor. Aynı şeyi debriyajı yavaş çektiğimde yapmıyor acaba aks veya şaft da boşlukmu vardır. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum...

4. Baki Ö.

98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci?

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? LPG konusuna sıcak bakıyorum zira 100.000 lerce km yapan tanıdıklarım var benzinde motorun ömrü neyse LPG kullanımnda da aynı. Benim şahsi kanaatim daha kaliteli motor yağları ve katkı maddeleriyle iki yakıt tipi arasındaki olabileceğini düşündüğümüz yıpranma...
  5. Baki Ö.

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Tabiki bu tür küçük ayrıntılara dikkat etmek gerekir aracın geçmişiyle ilgili pek çok ipucu verebilir.

6. Baki Ö.

Ynt: 98 1.6 Vitara Bilgi Ihtiyaci? Merhaba bende aynı renk 99 model 2ay önce aldım. Fiyat 16.350 ye. Size tavsiyem kesinlikle yetkili bir servise götürüp istedikleri parayı verip kapsamlı olarak incelettirmenizdir. Zira ben aldığımda arabanın motor üst contası yanıkmış servis diye götürdüğüm...

7. Baki Ö.

Vitara Hararet Sorunu

Ynt: Vitara Hararet Sorunu Bu gün arabayı servise götürdüm. Arabayı muayene ettiler radyatörde kireçlenmeden dolayı hararet yaptığını ve contanın bu yüzden yanmış olduğunu söylediler. Radyatörün temizlenmesi kapak taşlaması ve conta değişimi için ortalama 400 tl fiyat oluşabileceğini ancak...
  8. Baki Ö.

Vitara Hararet Sorunu

Ynt: Vitara Hararet Sorunu Cevaplar için teşekkürler inşaallah contayla kurtarırız. iyi günler.
  9. Baki Ö.

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı?

10. Baki Ö.

Vitara Hararet Sorunu

Arkadaşlar 99 5 kapı 1.6 vitara aracım radyatör suyu eksiltiyor gözlemlediğim kadarıyla tahliye deposuna gönderiyor oradanda tahliyeden taşıyor. Galiba buna bağlı olarakda su kaynatıyor ancak su fokurdama seslerini duymama rağmen hararet göstergesi ortalarda duruyor. ayrıca radyatöre üst giriş...

11. Baki Ö.

Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Ynt: Lastik Basıncı Ne Olmalı? Arabamı ilk aldığımda kapıdaki 23psi yazısı dikkatimi çekti bunu uygulamak için lastikçiye gittim. üstündeki hava basıncı 50psi çıktı hemen o yazı üzerine 25 psi olarak ayarladım bir anda konforda inanılmaz değişim hissettim. ayrıca aracın yakıtındada hiçbir...
  12. Baki Ö.

Vitara Alma Arifesindeyim ?..

Ynt: Vitara Alma Arifesindeyim ?.. İzmitte expertiz yapabilecek bildik bir yer varmı acaba veya yetkili servislerde expertiz yaptırabilirmiyim yardımcı olurmusunuz.

13. Baki Ö.

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Malesef öyle düşünecez ve araştıracaz artık. Bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
  14. Baki Ö.

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 Cevabınız için teşekkürederim. Bu arabayla ilgili en çok kafamı kurcalayan şey yüksek vergi borçları hatta bu yüzden tam almak üzereyken vaz geçtim. Ancak bunun çıkar yolu olarak aracın kasko bedeli esasa alınarak birtakım vergi indirimleri oluyormuş. bu konudada bilginiz...
  15. Baki Ö.

Pick-up lar Hakkında ?..

Ynt: Pick-up lar Hakkında ?.. Fatih bey kasko indirimi ne şekilde yapılıyor biraz açıklarmısınız zira bu yüksek vergiden dolayı hayallerimi süsleyen pick-up ları satın almaktan vazgeçmek üzereyim.

16. Baki Ö.

Ynt: Vitara Alma Arifesindeyim ?.. Araba Kocaelinde artık oralarda bakıtırırız çünkü Marmariste yaşıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.
  17. Baki Ö.

Merhaba arkadaşlar linkteki araçla ilgilenmekteyim yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sahibinden.com/acil_4x4_jlx_suzuki_16500_tl_1999-58WQQaXQQ14036241WQQpXQQdisplayitem
  18. Baki Ö.

Pick-up lar Hakkında ?..

Ynt: Pick-up lar Hakkında ?.. Netten araştırdığım kadarıyla 2004-2005-2006 model bir 4x4 pick up ın yıllık vergisi 1.850 TL bu bence çok yüksek bir rakam. Bu gerçekten doğrumudur. Sahip olan arkadaşlar bilgi verirlerse memnun olurum. İyi günler.

19. Baki Ö.

Pick-up lar Hakkında ?..

Ynt: Pick-up lar Hakkında ?.. Tuncay ve Yavuz beye tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederim. Diğer markalarla ilgili de (özellikle yürür aksamlarla ilgili) tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  20. Baki Ö.

Pick-up lar Hakkında ?..

Arkadaşlar işlevsellik olarak olumlu düşüncelere sahip olduğum 4x4 pick-up larla ilgili olarak marka olarakda deneyimli ve bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri