Arama sonuçlarınız

1. T

Lada Niva'lar da Motor Yenileme

debriaj baskı seti burda mesela 110 ytl .bu fiyat gürcistanda nekadar oynar acaba ?

2. T

parça değişimlerinde, servislerde işçilik ücretleri yüksekmidir?
  3. T

Çamurda Zincir Takmak

Ynt: Çamurda Zincir Takmak renault trm 2000 yada unimog u 4000 ler :)

4. T

Çamurda Zincir Takmak

Ynt: Çamurda Zincir Takmak nadir abi bunu hiç bilmiyordum .teşekkür ederim.bu arada bindiğiniz aracı 1300 e benzettim .markası nedir??
  5. T

Çamurda Zincir Takmak

Ynt: Çamurda Zincir Takmak özelikle taşocaklarındaki tekerlekli kepçelerde lastikleri zincirli görmüştüm .sadece ön ikisine takmak yeterli bence.

6. T

Lada Niva Lastik Önerisi?

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? http://www.lada-auto.ru/cgi-bin/autoimg.pl?id=5086 sayfadaki araçlarda lastikler çok güzel

7. T

değerli yaşar, ben suriyeden yedek parça ve bu gibi parçaları cididiciddi düşüyorum ,aklımda bu yaz sonu suriyeye gezme amacıyla gitmek var:) aklımda 86 model bir nivayı alıp ,sadece silindir bloğu kalmak üzere ,herşeyini değiştrip getirmek var ,bakalım :)
  8. T

ses yalıtımı nasıl peki iyileştirme varmı ?
  9. T

biraz amiyane olacak ama 2007 nivalarmı sence rahat şahin yada doğanlarmı ? yedek parça uyumluluğu ile ilgli olarak tofaşın arabalıyla uyumluluğu varmı gerçekten ?

10. T

değerli yevgeni, nivada dreksiyon boşluğu çok oluyormu?

11. T

Periyodik Bakım Masraflarına Göre Arazi Araçları

Ynt: Periyodik Bakım Masraflarına Göre Arazi Araçları japon arazi araçları içinde yedek parçası en ucuz olan daihatsu ferozamıdır?
  12. T

Niva'lar da Kaputun Paslanmaya Karşı Korunması

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=258331&productid=otm095503 şöyle bir ürün .nasıl olacağını cok merak ediyorum

13. T

rex firmasının kışa hazırlık uzun ömürlü cilası var,bunun gibi maddeler etkisi sizlerce yeterlimidir?
  14. T

nivalarda oluşan paslanma sorununu ,özel cilalarla gidermek yada durdurmak mümkünmüdür,?diğer yandan yeniden boyatılan nivalardada bu sorun sürüyormu ?
  15. T

% 20 lik belki ideal koşullarda ama aktarma organı üzerindeki her bağlantı elemanı ilave titreşim ,birde iyi yataklanmamışsa ama arka diferansiyel kildi nivayı ,rus tankı yapar :)

16. T

Halat Birleştirmenin En Kolay Yolu

Ynt: Halat Birleştirmenin En Kolay Yolu taşımada nekadar çekme kaybı var acaba.ama çok pratik .teşekürederim
  17. T

Daihatsu Feroza

Ynt: Daihatsu Feroza standart araç olarak ,yol dışı ordamda size göre hangi araçalr arasındadır,yedek parça sıkıntısı ve bakım masrafları ne düzeyde tam olarak ?
  18. T

Periyodik Bakım Masraflarına Göre Arazi Araçları

Ynt: Periyodik Bakım Masraflarına Göre Arazi Araçları bakım saat aralığı ve bakım maliyeti olarak sizce bu sıralama doğrumudur ,niva,LR disco,dihatsu feroza

19. T

İlginç İlanlar

Ynt: İlginç İlanlar nadir abi birgün bende tatra alırsam arkasına dikkat bebek var yazacağım şaka bir yana biryerde gözüme ilişmişti -360 derece dönebilen direksiyon -yakıt bittğinde otomatik olarak motoru durduran sistem - bunu unuttum :)
  20. T

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? sanrım böyle harici transmission modifikasyonları ,en uygun LRve ladada yapılır .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri