Arama sonuçlarınız

1. T

Lada Niva Lastik Önerisi?

Ynt: Lada Niva Lastik Önerisi? mert bey nivalarda ön ve arka harici difreransiyel kilidi satılıyormu? nekadar birim fiyatları

2. T

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? lada nivaların bildiğim kadarıyla 4 kapılı olanları var ilave olarak pick-up tarzıda üretilmiş.bunun dışında rus ordusu özel kuvvetler için modifiye edilmiş nivalarda var bu modifiyelerden biri suda bile gidiyor
  3. T

Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü??? kullanan arkadaşlar vardı ok-144 tipi lastiği bir hayli uzun ömürlü bir lastik.ladanın bir avantajıda yanılmıyorsam murat 124 ile parçalarının çoğunun benzer olması.bu araca harici arka diferansiyel kilidi ve güzel bir ses izalasyonu yapılsa prensese taç...

4. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap mesela böyle gövde değişiklikleri trm 2000 saviem -trm 4000-6000-10000 serilerinede var ama rus sistemlerine üstü açık gövde yaklaşımı pek yok yanılmıyorsam bir kraz araçlarında var.krazlarda genellikle hava savunma sistemlerini treylerinde taşıdığı için nakliye uçakları ile...
  5. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap yanlış resmi koymuşum.aslında beceremedim desem yeridir.nadir abi sende varsa eğer ön camı indirilmiş 404 lerden bir tane resim?

6. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap bu şekilde bazı helikopterle bile taşınır.

7. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap en üstekini sonradan yapmışsa.adam biraz romantik sanırım.ama tenteli olanı genellikle askeri amaçlı olup,hava indirme alayları için ve ya,nakliye uçakları ile taşınması sözkonusu durumlarda,hacim tassarufunu esas alınarak tasarlanmış olması bir hayli mümkün. :)
  8. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap nadir abi ben sonradan yetiştim,ama firmaya şapka çıkarmak lazım,bunu ferari ye uygulasalar,adamı tekerleğin olmadığı bir yere sürgün ederler.)) nadir abi aslında biyogazlı olsa feneda olmaz hani,
  9. T

ГАЗ - 2330 "Тигр" Gaz Firmasının Hummer'ı

Ynt: ГАЗ-2330 "Тигр" Gaz Firmasının Hummer'ı bu arcın vodnik modeli bayağı başarılı bir araç,sivil amaçla tasarlanmamış ,ama alt sistemler aynı,helezon yay bildliğim kadarıyla yok. bunun yerine burulmalı mil kullanılıyor,

10. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap bir ara almanya ve avustralyada biyo gaz bir hayli kulanılmış.sanırım bu araçta biyogaz ile çalışıyor,hayvan gübresi ve gübre içindeki bakteri fermantasyonunu hızzlandırmak için maya tarzı bazı katışkılar atarak gaz elde ediliyor.minyatürü olabilir sanırım.ama bu bir tahmin..

11. T

ГАЗ - 2330 "Тигр" Gaz Firmasının Hummer'ı

değerli arkadaşlar gaz firması böyle bir araç çıkarmış,dikkat ettiğim nokta aracın teker şişirme sistemi var ayrıca motor cummins firmasının.bu araç aslında gaz vodnik denilen bir araçtan türetilmiş,şanzıman olarak alison şanzımanının otomatik versiyonu da var
  12. T

Cold War Vehicles

Ynt: Cold War Vehicles http://www.legervoertuigen.nl/reo/de_reo.htm http://www.colwelloil.com/M35A2.htm BURDA GÜZEL RESİMLER VAR BU ARAÇLA İLGİLİ

13. T

404 Motor Hakkında?

Ynt: 404 Motor Hakkında? nadir abi,mesela transit motorlu,hidrolik direksiyonlu,kapalı kabin izolasyonu yapılmış bir 404 kabataslak nekadara olur? Saygılar umit ozdaglar
  14. T

Cold War Vehicles

Ynt: Cold War Vehicles rambo filiminde bu aracı ötürüyordu:)) bu araçlar m 35 serisi araçlar yanılmıyorsam m35 a2,m36a2,m49.tipleride var aynı sistem fakat farklı türevleri van tipi olan m109a3 modeli.yanlız üretimi daha yapılmıyo diye biliyorum üzerlerinde LTD 6silinidr dizel var,standart...
  15. T

404 Motor Hakkında?

nadir abi 404 lerin en fazla sorun çıkaran aksamları hangileridir.mesela en zaruri olanlar?

16. T

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) genellikle askeri amaçlı tekerli araçlarda en çok kullanılan motorlar sırasıyla Mtu,Om serisi,Detroit,Cummins,Deutz,Perkins, yaygın olarak kullanılmakta,ilave olarak Bmc firması 4x4,6x6 tipi araçlarda geliştirmiş . Cummins B235 tipi motoru bence...
  17. T

İlginç İlanlar

Ynt: İlginç İlanlar ben bu dodge ramdan lailanın önünde görmüştüm, ;D ama reklam önemli bir şey
  18. T

Unimog

Ynt: Unimog aslında 6x6 olanlar var yeni üretiliyor.bu aracı fransız ordusu kundağı motorlu top sisteminde seçmişti, o kadar araçları olmasıyla birlikte acmat ın 8x8 olmasına rağmen) seçilmişti,bu aracın orta diferansiyelinden 2 tane alınsa yapılabilinir aslında,4x4 arazide horon tepiyor ,artık...

19. T

Unimog

Ynt: Unimog nadir abi teorik olarak. 8*8 unimog yapılabilinirmi,ön iki aks kırmalı mesela?
  20. T

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I nadir abi haklısın ,bende mf 240 traktörü var gerçekten arka lambaları çok iyi.birde ,herhangi ağaç dallarına maruz kaldığı için sağlamlığı beni bayağı tatmin etti,ek olarak toros farlarındanda olabilir bence. Umit OZDAGLAR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri