Arama sonuçlarınız

1. T

Unimog

Ynt: Unimog nadir abi aslında forum üyeleri bir ara toplanıp azerbaycan yada türkmenistana gidip o araçlardan kiralayıp gezmek ne güzel olurdu.şöyle bir hayal ediyorum: radibox lı ural lar zil ve kraz lar hafif yağmurlu bir hava....

2. T

Unimog

Ynt: Unimog nadir abi sanırım unimogun böyle pahalı olması markasından kaynaklanıyor,aynı kalitede mesela nebileyim bmc yapsa, bu kadar pahalı olmaz.birde anlamadığım neden rus kamyon firmaları türkiyede satış yapmıyor.şöyle yolda urallar,kamazlar,zil ler görsek kötümü olur.
  3. T

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? 90 312 384 03 07 telefon (MKEK HURDASAN)

4. T

R380 Şanzıman?

Ynt: R380 Şanzıman? Değerli arkadaşlar.mke hurdasan T.S.K nın peyder pey hizmet dışına çıkardığı land 110 taktik araçlarını,mkekhursan,tek adet bazında ihale usulü satıyor,bildiğim kadarıyla 40 yakın dizel ve benzinli tipe tenteli,kapalı kasa olarak satışa sunuluyor(model 86-92 arası) Satış...
  5. T

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) T.S.K leri eski model unimog taktik araçlarını hizmet dışı bırakıyordu ama sanırım ellerinde eskisi gibi s 404 ler yok.bir ara hatırlıyorum toplam miktarı 18 ton olan unimog aracını 1.2 milyarlık bir bedelle satmışlardı,açıkça söylemek isterim içim...

6. T

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) evet gerçektende çok güzel bir yer,2002 li yıllarda çeşitli kamuflaj renklerinde 14 e yakın unimog görmüştüm, radiobox uniteleri olanlar bile vardı,satılan mog alrın çoğunluğuna perkins phaser 90 motoru veya bedford motoru takıyorlardı, bazı ustalar...

7. T

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap nadir abi bir fark daha var ama, sizin unimogun frenlerinde ısı nedeniyle oluşan sürtünme kaybını azaltmak için jant dışına,hava soğutma fin ,takılmış diyer araçta yok . Umit.
  8. T

Markalar

Ynt: Markalar peki şöyle bir olasılık olabiirmi, normal bir lada nivayı alıp,motorunu toyota hılux ile değiştirilğip(belki şanzıman da dahil olarak) ilave olarak motor içi bölmenin ses gürültüsünü azaltmak için kritik noktalra çift katmanlı saj yapılabilinirmi ?ilave olarak ne kadar bir meblağ...
  9. T

Unimog

Ynt: Unimog nadir abi iyi günler öncelikle belirtmek isterim.sizin gibi kafa dengi insanlarla tanıştığım için çok şanslıyım.bende seneye unmiog yada lada almayı düşünüyorum fakat karar veremedim.404 modellerin yakıt çıkmazı tam bir sorun,motor değişikliğide öyle,ladalarda aynı tarzda fakat ilk...

10. T

Cold War Vehicles

Ynt: Cold War Vehicles Pinzgauerler araçlar gerçekten unimogun kuzeni gibi. bu unimog da olduğu gibi portal redüksiyon dişlisi var.yanılmıyorsam şese olarak kullanılan aktarma organlarının üzerine kurulu muhafazayı kullanıyorlar,aynı sistem tatra be unimog da da ver.gerçekten dehşet bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri