Arama sonuçlarınız

1. Barbaros III

Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey

Ynt: Dünya Çadır Rekoru Gibi Birşey Genellikle büyük müzik festivallerinde de benzer görüntüleri yasiyoruz... Büyük organizasyonlarda bir cok cadiri ise organizasyon üstleniyor....... ama konu Cadirda dünya rekoru demisken , ben de dünya da en cabuk kurulabilen cadiri burda sizlere tanitayim...

2. Barbaros III

Pc Gps ile Denizde Profesyonellik.

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Sayin specter106, Laptop yada Neetbook, yada mini pc ,Bilgisayardan maksat Program icin , Tabii olarak bu programin calismasi icin Bir GPS sinyal alici (okuyucuya) ihtiyacimiz var...Genellikle bu alicilar Serial , USB , yada Bluetooth seklinde baglanti...
  3. Barbaros III

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Sorunuzun cevabi icin , www.adac.de adresine , müracat etmenizi tavsiye edrim...Kamp yerleri derecelendirilmistir..,ayrica kamp alanindaki hizmetler de semboller ile belirtilmistir... Eger Kamp adac tarafindan destekleniyor ise....Problem degil...

4. Barbaros III

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... Biraz boyutlarından tasarrufla (127cm.) başka bir alternatif sunacağım... Bu bir pocket kino, bu kış' Hannover 'de CEBIT Fuarında da gördüm..127 cm.büyüklüğe kadar oldukça tatmin edici bir görüntü var...merak edenler için bir link de araştırdım...
  5. Barbaros III

Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş...

Ynt: Araç Üstü Kamp Televizyonu...Müthiş... ama ...cokda sessiz degil...

6. Barbaros III

T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler

Ynt: T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler Bu Seriden elimde olanlar ne yazıkki sadece bunlar.... ama ulaşabileceğim alanlar mevcut..Zamanla ilavelerde bulunurum.... İki değişik maksatlı foto daha ilave edeyim.... Selamlar...

7. Barbaros III

T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler

Ynt: T2-T3 Kardeşlerden Enstanteneler Öncelikle selamlar, Bu kadar büyük sevginize, Firmanın orjinal satış reklam afişi ile katkıda bulunayım.... Afişler 1950-60 yıllarındandır...... Saygılarımla...
  8. Barbaros III

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arladaşlar Konuyu oluşturan ,yukarıdaki öğedir ,aradığımız yanıt yukarıdaki koşullarda hızlı şekilde ateşin yakılabilmesi....bununla ilgili cevaplar, tecrübeler, yada bilgiler... Teorik olarak ateşin yakılabilmesi ne takılmayalım... Tabiata çıktığımız şekil ve...
  9. Barbaros III

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Herkezi selamlıyorum... arkadaşlar, survival programları da hergün seyrettiğimiz diğer programlar gibi hazırlanan,izleyiciyi tv.başına çekmeyi amaçlayan diğer konulara dayanan bir programdır..seyircisi olduğu sürece yani reytingi ne göre devam eden bir...

10. Barbaros III

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Arkadaşlar Hepinzi Selamlıyorum, Hava şartları nedeniyle Bu hafta sonunu malesef evde geçirmek durumundayım... dolayısı ile yeni tanıştığım Siteniz ile kucaklaşıyorum... O kadar çok konu varki.. gerçek ten adına yakışır bir site olmuş... Bu konu başlığını...

11. Barbaros III

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Merhabalar Dostlar, Konuyu hiç yaşamadım ama böyle bir sorun için neler yapılabilir'e fikir maksadıyla okuyorum.. Bu tür haberler'e genellikle medya da rastlayabiliyoruz.. Korkumuzu ateşleyen de bu olmalı sanırım... Karakteristik olarak bu olayı...
  12. Barbaros III

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Konu ile ilgili temel bilgilerin olduğu gerçekten güzel hazırlanmış bir adresi buradan girmek istiyorum..bu kadar detaylı bir emek için mutlaka bir göz atın derim... http://www.dogabilim.ankara.edu.tr/eeates.htm Sağlıcakla...

13. Barbaros III

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Sayın 'omeronay' Yazmış olduğum mesajıma hitaben, vermiş olduğunuz birikim ve fikirlerinizi okudum...Konunun vahamiyeti açısından kesinlikle katılıyorum... Bu konuda yabancı olanları tekrar uyarıyorum..Kesinlikle araştırsınlar , öğrensinler ,sonrasında yardımcı bir...
  14. Barbaros III

Kışın Ateş Yakmak

Ynt: Kışın Ateş Yakmak Arkadaşlar, Çantanızın bir kenarında çok küçük bir sabun kalıbı halinde ki '[b]Karpit' [b] tabletlerinden bulundurun ..... bu tabletler i Sanaai de Oksijen Astilen kaynağı yapımında kullanıyorlar.... Aynı zamanda yemek pişirmede vede çadır içi ısınmada da...
  15. Barbaros III

Ilk Malzeme Listem

Ynt: Ilk Malzeme Listem Sayın 'tommycan' ın özetlemiş olduklarına birebir katılıyorum.... En önemli konular ve tavsiyeler mükemmel... Diğer katkıda bulunan arkadaşlar gibi küçük bir katkıda ben yapayım... Ayakkabı mutlaka hafif olmalı , ayrıca imkanınız var ise dolaşacağınız mevsime göre seçim...

16. Barbaros III

Magellan Deniz Haritası

Ynt: Magellan Deniz Haritası Sayın 'bugraaslan89' Öncelikle iyi niyet dolusu yaklaşımınız için yürek dolusu teşekkürler... Bir şekilde yardımcı olabilme yaklaşımınız yüreğinizin güzelliğinden.. ama burda asıl olan,çok farklı bir konu.. Çok yukarıda olan fiyat talepleri... Benim için A...
  17. Barbaros III

Laptopta Map Source Kullanma?

Ynt: Laptopta Map Source Kullanma? Sayın' ceyhun_53 Yüklediğiniz Maxsea haritaları kırmızı renk alıyorsa sebebi ...... Görünüm ayarları olarak 'Gece' tercihinden kaynaklanıyor....Görünüm ayarlarını 'Gündüz' e getirerek normal renk formatına dönebilirsiniz.. Slm..
  18. Barbaros III

Laptopta Map Source Kullanma?

Ynt: Laptopta Map Source Kullanma? Arkadaşlar Merhaba.... Konuyu okuyunca bir söz de ben alayım dedim..... USB portundan bağlanan bir GPS koordinat algılayıcı , fiyatı olarak 120€ okudum.... Fikir olması maksadıyla Almanya fiyatlarını gösteren detaylı bir sayfa adresi veriyorum.... Bluetooth...

19. Barbaros III

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Tekrar Merhabalar , Pc ile navigasyon haricinde ''Pocket Pc'' olanlar, yada ''Windows 3 , 4, 5 yada 6'' tabanlı Araç ta kullanılan GPS aletl olanlar..... Deniz haritalarını da bu cihazlarda kullanmak isterlerse...... Sözü Fazla uzatmayayım...
  20. Barbaros III

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Tavsiye....... Sayın Arkadaşlar , Burada Sizlere PC GPS konusuile ilgili bir Link adresi vermek istiyorum.... Bu Program Ücretsiz olarak Bilgsayarınıza yüklenir. Profosyonel haritaları dahi kullanabilirsiniz.... Ayrıca Dil eklentisi ile Menüleri Türkçe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR