Arama sonuçlarınız

1. Barbaros III

Pc Gps ile Denizde Profesyonellik.

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Sayın 'tcevizci' Anladığım kadarıylaYeni bir sistem içersine girmeyi planlıyorsunuz...... Deniz ile ilgiliyse... Her konuda bilgi alışverişinde bulunabiliriz.... En azından bildiklerimizi aktarır , duyduklarımızı tartışırız....... Yaptığımız hataları...

2. Barbaros III

Ynt: Pc Gps ile Denizde Profesyonellik. Sayın' tcevizci' Önceleri Sadece gezi amaçlı Seyir de kullanılabilecek detaylı haritalar ile donatılmış bir GPS amaçlamıştım...... bunu sağladıktan sonra, Otopilot ilavesini de ekledim.... Günlük planladığım güzergahlarda dümende kalmadan gezilerimi...
  3. Barbaros III

Üç yanı deniz olan Ülkemde bir çok insanın Kara yanında deniz harita ve programları ihtiyacı olduğu kesin.... Küçük bir amatör Balık teknesinden,Diğer alternatif tekne modellerine kadar her kesimin kullanabileceği, Denizde Güvenli seyir yapabilecek muhteşem programların varlığından , Küçük el...

4. Barbaros III

Garmin mi ? Magellan mı ?

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? Sayın Tacan, Vermiş olduğunuz bilgilerden esinlenerek size kişisel tavsiyem, Teknede bir Notebok yada yeni nesil Netbok vasıtası ile bir PC de navigasyon yapmanız... Gereken program "Maptech Chart Navigator Pro" ...... Haritalar ı dahi paylaşım sitelerinden...
  5. Barbaros III

Garmin mi ? Magellan mı ?

Ynt: Garmin mi ? Magellan mı ? Sevgili 'Tacan' Fanatik bir soru gibi algılayan bir çok insan olacaktır sorunuzu... ama gerçekte mantık doğrultusunda bir cevap alabilmeniz biraz daha zaman alacak sizler için.....diye düşünüyorum... Doğru bir adım için öncelikle bilinmesi gerekenler var...

6. Barbaros III

Magellan İçin Harita?

Ynt: Magellan İçin Harita? Sayın Moderatör Dostlar, Konu oldukça ilginç aslında, verdğiniz yaklaşımları taktirle okuyorum.... Ama biraz daha okuyucular tarafından irdelenmeli..... Magellan için konuşuyorum, Merak ettiğim şudur.. Bu firma Tr. dışı bir firma, ve tüm dünyada satış noktaları...

7. Barbaros III

Magellan Deniz Haritası

Ynt: Magellan Deniz Haritası Çok güzel bir konuya değinmişşiniz.... Eğer okuyorlar ise ben de bu soruyu Ankara da ki merkezlerine soruyorum.... Ayrıca Tüm dünyada Satılan Bluenav Cd. sinin neden Türkiyede satılmadığını da öğrenmek istiyorum..... Mesela : Ege -Akdeniz ve Marmara denizini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri