Arama sonuçlarınız

1. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Navara cılar çoğalıyoruz bu forumda, ne güzel... Berk bey hayırlı olsun, bende 1 ay önce aldım aracımı (4*2 se 49.000 tl) ozaman sorduğumda 4*4 le modeli 62.000 tl idi. 13.000 tl farkı arazide kullanacaksanız verin derim ;D Bu arada bsayil beyin vergi farkı yazısını...

2. BEYAZZZ

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock Navara alsaydınız bu dediklerinizle hiç uğraşmazdınız. 3000 cc niye konmuşki 130 hp ise. 2500 cc 171 hp var navarada. neden pahalı olduğu burdanda belli. Mitsubishi L200 de özellikleriiyi dir belki ama o nasıl bir kasma kasadır öyle. Pickup kasası böylemi olur. Lancer ı...
  3. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Maksadı geçici olması zaten, şehir içi, bulvar trafiğinde boşuna ek ağırlıkdan dolayı yakıtı artırmamak için. Yağış olur, çamur olur ah birde kar olur ozaman çuvalla doldururuz artık ;D

4. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar evet çuvallar biraz zor kayar gibi. sağol sinbad. arka aks yani tam tekerlerin oraya koymam mantık icab eder herhalde.
  5. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent bey senin sislerde kesin ses olur diye düşündüğümden yazmıştım, o yükseklikte bile ses yoksa, kesin benim rollbarlarda ses var, ama gel sen bunu takan arkadaşlara anlat. Montajında nasıl bir hata varsa artık bulurum umarım. Çimento işini bende düşündüm, hafif...

6. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Buraya da atsana biraz kar (adana) birazda biz oyanayalım ;D

7. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bülent Bey; şu arkaya ağırlık olayını düşünüyorumda, biraz konfor derken, zaten yüksek olan yakıtı daha fazla yaparmı bu 100 kg. şehir içi 10 lt den aşağı düşüremiyorum zaten. 10 ile 11 arası geziyor yol bilgisayarı. birde uzun yolda yüksek süratlerde böyle bir araçda ne...
  8. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ya ne güzel valla, Navaraya oralarda binilir aslında. Camlarda beyaz olmuş ;D
  9. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Güzel olmuş Bülent bey; eline sağlık ama navara yı çamura sokmaya kıymışsın, kendin araçtan inmemişsin ;D Çifte standart olmuş biraz... Bugün arka kapağı sahibine iade ettim arkadaşlar. Benimmi aracınmı omuzlarından bir yük kalktı ama sormayın gitsin. Bülent bey harici...

10. BEYAZZZ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulmuştunuz zaten, yoksa yukardaki başka özlemmm mi? Yinede merhaba...

11. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar NVR01 bende Adana'dayım. Akdeniz fibersanda mersin yolunda vw ye gelmeden hemen yan mağaza. Kapak olayında da, ve diğer tüm navara aksesuarlarında da yardımcı olurlar sana, Seçkin Bey var orda uğrarsan selamımı da söylersin ;) Beyaz Navara dersen o bilir beni ;D Nerde...
  12. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sağolun sinbad bey... Bu kapak kesin değişecek zaten ama nasıl birşey yaptıracağıma dair kesin bir fikrim oluşmadı... Her yeni navara cıda olurmu bu kararsızlık bilmiyorum ama kasa yaptırmadan gezenleri şimdi anlıyor gibiyim ;) Son kararım yaklaşık resimdeki gibi birşey...

13. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sağolun Barbaros bey, ihtiyaç halinde yazacağım size.
  14. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Teşekkürler Bülent bey, savurmayan bir arkadan çekişli aracıda kim ister bilmem:) Bir sayfada Drift yapan Navara video su izlemiştim o ne asalet dir...
  15. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Teşekkürler Barbaros bey LSD açıklaması ve kapak çözümü için. Ancak malum takılan grandbox için ödemeyi yaptık zaten üreticiye :-\ Keşke daha önce katılsaydım aranıza ;D Belki borulara talip olurum.

16. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Eyvallah Bülent Bey; hoşbulduk memmun oldum. Daha aracı istediğim biçime sokamadım (Bagajı kapatmam lazım ama nasıl?) Yılbaşında yine Kartalkayada olacağım kısmetse. Hem ozaman o malum arazide bu sefer karda deneme yapacağım ama ağırlık işini ve şu LSD kullanma işini bir...
  17. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Navaracı arkadaşlara birkaç sorum olacak, 1- LSD yani kayma sınırlayıcı diferansiyelin çalışma prensibi nedir, benim aracımda nezaman ve nasıl devreye girer.(otamatik olduğunu biliyorum çünkü herhangi bir düğme yok 4*4 lerde olduğu gibi). Belli bir hız sınırı varmı yani...
  18. BEYAZZZ

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam, aranıza yeni katıldım. Daha çok şehir içi kullanımı için Bayram öncesi aldığım navara 2010 model 4*2 SE düz vites aracımla ile kartalkaya da yaptığım ilk offroad test deneyimim, traktör sevgisi ile son buldu. Sık bir çimenlikte engebeli arazide herşey güzel falan...

19. BEYAZZZ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu OOOOO bütün kankalar burdaymış, bendeniz Kutay. Selamlar... Doğa sporlarının hemen hemen hepsiyle birazcıkta olsa ilgilenmişliğim vardır ama nedense hobim şudur diyebileceğim, bir tutkum oluşmadı :-[ Balık burcunun özelliğimidir bilmem ama puslu bir orman...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR