Arama sonuçlarınız

1. M

Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır?

Ynt: Bir Grand Cherokee Yi Kim Alır? kesinlikle katiliyorum. kisiden ksiiye degisir tercihler. ama ben bir yanda V8 diger yanda tar tar dizel arac veya kucuk arac. kime kusur bakmasin bakimini yap uzun yillar bin keyfine bakk. bir yanda gaza dokundugunda arkandan nal toplarlarr. diger yanda bas...

2. M

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak herkese gore masraf kavrami degisik olabilir.bundan doolayi mutabik olunamamistir. ben aracima sadece yakit masrafi yapiyorum desem yeridir. 60bin de sanzuman ve diff yaglari degistirirsiniz.yilda max 20 bin yapaniz 3 yil yapar buda...
  3. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak gec cevap icin kusur bakmayiniz yurt disi gidis gelisleri fazla. 2002 model olan araca baktim ama ilandan kalkmis herhalde.goremedim.

4. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak kendi aracimi bugun itibari ile satiliga cikardigim icin detayli yorum yapmiyorum.fakat yine forumdaki ilker arkadasimiz icin araci trafikten sigortadan incelettigimizde.on sag ve soldan kaza raporu oldugu icin vazgecmistik.oyle mesaj...
  5. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak arac degisikligi nedeni ile aracmi satiyorum. arac ta tampon dahi GRAM BOYA YOK.KAZA YOK.DEGISEN HIC YOK.(yazili beyan sizee iste))paylasim yapip bu araclarda nelere dikkat edilmesi gerektigi ve orjinal parcalarla yaglar filtreler ile bakim...

6. M

Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan?

Ynt: Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan? Hayirli ugurlu olsun WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK topik faydali olduysa ne mutlu bana. SOLDAKI ADIMIN OLDUGU YERE BIR TESEKKUR ET. TIKLARSANIZ SEVINIRIM. Kokay gelsin

7. M

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi? Ustadim hayirli olsun. Sanirim EJ KASA ALIRKEN BAKILACAKLAR LISTESI FAYDALI OLMUSTUR. Fren diskleri dogru secim yapilmis. Fakat parmaginizla dokunup kontrol etmenizde fayda var hatta ozellikle ic taraflarinada bakiniz. Balata...
  8. M

Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan?

Ynt: Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan? kolay gelsin dilerim bukursunuz guzel bir wj kafaniz rahat binersiniz Demekkk cok isterimmm ama bencee biraz zor. 25 bine birakinn iyi bir WJ için 35 bini gozden cikarirsaniz bulursunuz. Problemli araclardan bence kacin...
  9. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Yol bilgisayarinin gosterdigi benzin oranlari. Lpg de mutlaka En az 2 lştre fazlasi olur. Biliyorum bende sızınle aynı dusunuyorum. Kesinlikle taslama veya size katilmama durumu hic yok ortada. Sizin jeep secerken hassasiyetinizi bilirim...

10. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Wj kasa alirken bakılacaklar icinde onemle belirtiyorum PRINCE LPG SATARKENDE ALIRKENDE AVANTAJDIR. PRINCE LPG. PRINCE LPG LI ARACI 10 gunde satarsın deger de katar Fakat atiker markalimaraci ugrastirir. Alinmaca darilmaca YOKK LUTFENN...

11. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Zj kasa için yorum yapmadigimi belirtmek isterim. ZATEN WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK FORUM BASLIGI dun deneme Amacli 100 tl gaz koydum 2.50 litre fiyati Suan 156 km oldu tek isiga dustu. Dedigim oranlar dogru oranlar diger wj ci arkadaslarda...
  12. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Bineceksin abicimm bu forumdakiler kadar bu araclarin hakkını inan verememislerdir. :)))) Orjinal yagını suyunu dokk binn. Keyfinee bak Orjinal parca yag birsey lazim olursa paylasinn sorup sorustururuzz

13. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Jeep sevdalisi boyle olurr... Takdir ettim Masraf olayı goreceli olarak degisiyor... Motor yagı 5 w30 5.7 litre Lpg varsa 5w40(motor ısısından dolayı 40 ust nokta) 100-125 tl Motor yag filtre 25 tl orjinal mopar Bende 10 000 km asla...
  14. M

jeep grand cherokee 4.7 WJ şanzıman ve diff yağ katkı nereden bulunur

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Wj Şanzıman Ve Diff Yağ Katkı Nereden Bulunur MOPAR diff katkısı piyasada yok deniyor.bir cok sehir ve yere sordum. Tutturmuslar yok amerikan baska biseyler var. Kutu beyaz birkac ingilizce kelimenin yazdigi urun sise mopar ile ayni. Arkadasimizin aracinda 75w140...
  15. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Wj Şanzıman Ve Diff Yağ Katkı Nereden Bulunur Atf 4 yag buldum ustadimm. Numara yazarsan haberlesiriz 2-3 kutu 4 lt lik var. Ellerinde litre fiyatı 30-35 tl maximum.senin zaten 2 X 3.940 lt alman gerekir. Komple sanzıman inmemis sadece filtre ve yag degisimi icin...

16. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Wj Şanzıman Ve Diff Yağ Katkı Nereden Bulunur 75w 140 yag bulursan haberimiz olsunda bosa o kadar yurt disindan getirtme yorgunlugu ile ugrasmayalim. Maalesef piyasada yok.bulursanda litresi 70-100 tl diyorlar. Elf 75 140 bulursanizda sakin almayin sentetik degil...
  17. M

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Wj Şanzıman Ve Diff Yağ Katkı Nereden Bulunur Amannn amannnn sakın yurt dısından yag isine girme. Kargo ile gelecek degil mi. Ben nşr dafa giristim o ise gumruge takıldı. Oderiz dedim yine vermediler beyanname actirmmam gerektigş ve yaglarin tahlile gidecegi...
  18. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Quatro bıldıgım kadarıyla 5 jenerasyon gecırdı ve torsen dıff 3 versıyona sahip. Buna gore de oranlar aktarma degisir. 45:55 veya 50:50 veya 40:60 T3 torsen son versiyonda var diye biliyorum son jenerasyon. QUATRO VE JEEP QUADRADRIVE...

19. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Arkadasım aracın satılık lşnki varsa paylas bizimle. Belki bilinir bakilir. Formu basından okursan ustaya goturmeden fıkır sahıbi olursun. USTYA GOTURECEKSIN MOTOR NASIL DIYECEKSINNN ARABA NASIL DIYECEKSIN. ONCE SEN BIR BAK YAZILANLAR...
  20. M

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak en iyi cekis sistemi suan wk 2006 ve uzeri ulkemizde 3.0dizel motiruyla gelen versiyonda vardir. Fakat wj kasa 2004 yilina kadar olan modellerde varilook quada drive modelleri. Asla aratmaz.yeterki aeaciniz overland modeli yani varilok olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri