Arama sonuçlarınız

1. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı sizin kullandığınız arac özellikleri nedir

2. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı Yanlışım varsa düzeltin ama bildiğim kadarı ile V8 ler 4,6 ve 3,9 motor seçeneğine sahip. Resimden anladığım kadarı ile sizde disco sahibisiniz. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  3. R

disco 1 3,9 mu 4,6 mı

Merhabalar. Uzun zamandır araba değişikliği fikri içerisindeyim. Defender düşündüm, Cherokee düşündüm, amerikan ları düşündüm, range rover düşündüm... yani düşündümde düşündüm. En sonunda hem konfor olarak şu andaki aracımı aratmayacak hemde modifikasyon yapabileceğim araziye girebileceğim bir...

4. R

CR-V Arazi Performansı...

Ynt: CR-V Arazi Performansı... geçen hafta antalya dağlarındaydım. dediğin gibi bir şey söz konusu değildi. ne bir sürtme sorunu de askıda kalma. ki tarladan falan bahsetmiyorum. dağ yollarından, hemde sel sularının yol denilen şeyi ortadan kaldırdığı yerlerden bahsediyorum.
  5. R

LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR

Ynt: LE,,,ES,,,İİİİİ ARALARINDAKİ FARK NEDİR aralarında açılır tavan (sunrof) deri koltuk gibi farklar var. artılarını saymakla bitmez. gazda 250 yakar 2.1 gaz fiyatına göre. her 15-20 binde bir sübap ayarı yaptırırsın. yedek parça sorunu yok. rahat bulursun ama pekde lazım olmaz sana. sorunsuz...

6. R

Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :) abicim etkinliklerden haberimiz olmuyor. bilgilendirilirsek katılmak isterim.

7. R

Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. vergileri hakkında bilgi almak istiyorum. 96 model vergisi nedir. neye göre hesaplanıyor. bildiğim kadarı ile kasko değerinin %5 i kadar olması gerekiyor. buda senelik 900 TL yapar. ama 900+900 olmak üzere 1800 diyorlar hangisi doğru kaar veremedim. birde kaskosu...
  8. R

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. vermiş olduğunuz bilgiler doğruştusunda 92 modelden vazgeçtim. 96 model buldum bir tane. bakmaya gideceğim. araçta bakmamk gerreken ne tür yerler var. kontror etmek amaçlı ne tür bir işlem yapmam gerekiyor. hani otomatik viteslerde vites i kontrol etmek gerekir...
  9. R

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. bende honda crv var. araç çok hoş bir şey. fakat artık sıkmaya başladı. daha büyük bir araç almayı planlıyorum. secenekler arasında blazer da var. 92 model fiyatta uygun gldi. fakata araç hakkında fazla bilgiye sahip değilim. verdiğiniz bilgiler işime yaradı...

10. R

Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? o zaman biz gene elden almaya bakalım yani. urfadan haber bekleyelim o zaman. aslına bakarsan ben bir çok parçasını değiştireceğim için, temiz olması önemli değil gibi. kullanan arkadaşlar bu konuda ne gibi öneride bulunur onlardan...

11. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? kesinlikle. bak ben sana başka bir şey söyleyim. yakın bir zamanda defender ihalesi açılacak. aslına bakarsan ihaleden çok çok daha uygun fiyatlara alabiliriz araçları. yani rakamlar tahminimce senin dediğin rakamın yarısı bile...
  12. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? size bana ulaşabilmeniz için özelden tel numaramı göndereceğim.

13. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? teşekkür ederim. peki modifiye faln yapmak istiyormusun araça. bu işide birlikte yapabiliriz. gene toplu indirimden faydalanmış oluruz bu sayaede. deri döşeme işine pazarlıksız araçtırdığım kadarı ile 2000 diyorlar. biz bunu 3...
  14. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? Ahmet bey urfaya bir sor bakalım 3 adet alırsak ne kadar olurmuş fiyat. toplu alım indirimi yapalım bari.
  15. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? bu arada unimak a bakan varsa elimde bir adet var.

16. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? ne kadar aldım ve ne kadarlık masraf yaptırdın araça bilgi verebilirmisin. bide motoru değiştirdin mi yoksa orjinaalini mi kullanıyorsun. lpg düzen tuttumu, yakıt miktarı nedir. ben dizl bir motor il değiştirmeyi planlıyorum da...
  17. R

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi hayırlı uğurlu olsun mustafa bey
  18. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? eğer almayı düşünüyorsanız ben ihaleye girip 2 adet almayı planlıyorum. bağlantıya gçersek ihaleden alalım derim. kayseridekiler çoklu alım yapılırsa fiyatı 6 ya indirebilceğini söylemişlerdi. bastırırsak daha da inebilirler.

19. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? kayseri dekileri inceledim. bülent beyin dediği gibi kaborta iyi duruyor. motor da bahsettikleri aynen var. ama ben komple modifiye düşündüğüm icin pk bir şey değişmiyor. bana en ucuzu olması yeterli. iç döşeme falan da komple...
  20. R

Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ? defender ihalesine katılıp biri kendime biri arkadaşa olmak üzere 2 adet almaya karar verdim sayılır. ihaleden alacağımız araç nasıl olursa olsun araçların motorlarını mercedesin 3000 cc lik turbo dizel motoru ile değiştirmeyi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri