Arama sonuçlarınız

1. uda4a

Uludağda kampa gelen davetsiz misafir.

BURSA- Uludağ’da trekking yapan Teamsahlar Grubu’nun kamp alanına gelen ayı, önce tenceredeki etleri, sonra masadaki yiyecekleri yiyip bitirdi. Kamp yapan 10 kişinin merak ve korkuyla izlediği ayı, daha sonra kimseye zarar vermeden dönüp ormanda gözden kayboldu. Kamp yapmak amacıyla geçen...

2. uda4a

Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen Aynı modelden kullanmadım ama öğrenmek istediğiniz nedir?
  3. uda4a

soğuksu milli parkı ve kamp

Ynt: soğuksu milli parkı ve kamp Soğuksu yukarı kısımlarında rahatlıkla kamp yapabileceğinizi düşünüyorum.Eğer araç ile gidilecek olsa gerede tarafında daha güzel yerler mevcut idi.

4. uda4a

02.09.2012 Ankara Motokros yarışları

Bir Motokros Ankara yarışı sona erdi.Yarışlar hakkında ki görüşlerim blog yazımda, umarın anlayışla okursunuz. Teşekkürler. http://omerdisdis.blogspot.com/2012/09/02092012-ankara-4-ayak-motokros-yarslar.html
  5. uda4a

soğuksu milli parkı ve kamp

Ynt: soğuksu milli parkı ve kamp Merhaba, öncelikle şunu sorabilirmiyim, amaç kızılcahamam bisiklet ile gidip orada kamp atmakmı? yoksa kamp yapmayı düşündüğünüz alandamı bisiklet turu yapmakmı?

6. uda4a

Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri Merhaba, 20 senedir belki anamur tarafına gitmedim, eskiden ismi dikilitaş orman alanı olarak geçiyordu, netten bir bakın, pullu ya gore çok daha güzel bir yerdi.

7. uda4a

Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi

Ynt: Bolu - Düzce- Karabük-safranbolu Yürüyüş ,Offroad ve Kanyon rotası tavsiyesi Karabuk tarafında, Kanyon ve yürüyüş rotası olarak Yenice kaymakamlığı sayfasını ziyaret etmenizi öneririm. Yürüyüş rotaları yayınlanan doğa kitabında mevcuttur.Bolu,Düzce konusunda google earth üzerinden...
  8. uda4a

Kamp Çantam;SÜLÜKLÜ GÖL' DEN KARABEY YAYLASI VE ÇUBUK GÖLÜNDE KAMP

Ynt: Kamp Çantam;SÜLÜKLÜ GÖL' DEN KARABEY YAYLASI VE ÇUBUK GÖLÜNDE KAMP Bu işi geçen hafta düşünse idiniz katılırdım.Maalesef, içimde hüzünlü bir burukluk.size iyi eğlenceler.
  9. uda4a

Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Rica ederim.

10. uda4a

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Sn Monti, Burak benim yiğenim, öncelikle temennileriniz için çok teşekkür ederim onun adına. Motokros olayına gelince kendisi hasbel kader tanıştı bu spor ile babasının (Abimin) bulunduğu ortamlarda ki Motor kullanan insanlarla sohbeti...

11. uda4a

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Sn Monti elinizdeki cihazların özelliklerini bilmiyorum ama en azından motor daki gps cihazlarına google earthten belirlediğiniz bir güzergahı, iz kaydı olarak cihaza atabileceğinizi düşünüyorum.Ben Garmin 60csx kullanıyorum ama...
  12. uda4a

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Sn Veykar, Bölge olarak benimde çok iyi bildiğim alanlar değil maalesef.Yürüyüşe ilk başladığım senelerde, grup ile bu bölge de yürümüştüm.Daha sonra google eart üzerinde kendimce bir rota çıkardım ama bireysel olarak araç sabit bir yerde...

13. uda4a

Ynt: Orman Yolundan Gerede - Yenice Ormanları Denemesi Sn Monti, Gerede yayları dediğiniz bölümde, daha önce 2 defa doğa yürüyüşü yapmıştım grup ile birlikte, gerçekten çok doğa harikası yerler.Hatta o kısımda, doğanın içine saklanmış bir gölete yürümeyi de düşünüyorum ilk fırsatta. İşin rota...
  14. uda4a

Yurt Dışından Bisiklet Getirmek

Ynt: Yurt Dışından Bisiklet Getirmek Sn Fanatik59 Mayıs 2012 ayı sonlarında Bulgaristana gitmiştim.Aslında mali olarak müsait olmadığım bir zamana geldi.Fakat belki bir yolunu bulursam alabilirim belki diye, kapıkule deki gümrük görevlisine gittim ve kendi şahsi kullanımım için bisiklet almyı...
  15. uda4a

Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu

Ynt: Yunanistan'da ki Uluslararası Ehliyet Sorunu Sn Dagcican, Kapıkule kapısında bir gün boyunca oturursanız, yuzlerce aracın giriş çıkış yaptığını görürsünüz.Bulgaristan da, özellikle kapıdan çıkıştan sonra 10-20 km boyunca kontrol sıkı olup, trafik işaret ve işaretçilerine uyarsanız sizden...

16. uda4a

Yenice şeker Kanyonu Kamp 28- 29 Temmuz

Bu hafta sonu 28-29 Temmuz günü şeker kanyonu yada Yenice ormanlarında kamp yapmayı düşünen varmı? varsa buradan irtibatlaşabilirmiyiz?
  17. uda4a

Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için

Ynt: Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için Yukarıda yazdığım gibi kampımız gerçekten güzel geçti.Balıkçıklar doğayı sevdikleri kadar, şu silahtan nefret etseler daha memnun olacağım.Gece haberleşme karşılıklı silahlarla yapılıyor maalesef.
  18. uda4a

Ynt: Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için Merhabalar, yanıt gelmeyecek düşüncesi ile faaliyet öncesi tekrar bakmamıştım, aslında bakacak zamanımda olmadı.Bilgiler için öncelikle teşekkürler.Linkteki detay da belirtildiği şekliyle, kamp faaliyetimizi yaptık ama sahip çıkılmazsa Göksu milli...

19. uda4a

Ynt: Hafta sonu Bolu Aladağlar gölü kamp için Bu güzergahı bilen yok sanırım, Bolu çıkışından ulaşmak daha mantıklı olacak gibi.
  20. uda4a

Herkese merhaba, Hafta sonu Bolu Aladağlar da kamp yapmak üzere hazırlıklarıma başladım.BU bölgenin alt kısımlarında yürüyüş yaptığım dan az çok fikre sahibim. Google earth üzerinden yaptığım araştırmaya göre çıkarttığım yol güzergahında yolların durumu nasıldır bilen arkadaşlarımız fikirlerini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri