Arama sonuçlarınız

1. tlgymn

Survival Bıçağı Seçimim

Ynt: Survival Bıçağı Seçimim Viictorinox - Hunter aldım. 95 TL. çok ama çok memnunum. Sanırsınız ki kendi çapında bir nacak ! :))

2. tlgymn

Çadırda Korunmak

Ynt: Çadırda Korunmak Sayın dostum; Hepsinden önce daha önce kamp yapmış, güvenilir, ciddi arkadaş(lar)ınla, hiç değilse bir kez bu tecrübeyi yaşamanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ayı konusuna nereden nasıl takıldın bilemiyorum, fakat nerede, ne kadar süreyle kamp yapmak niyetindesin? Bana...
  3. tlgymn

Alınık BMW F 650 GS

Ynt: Alınık BMW F 650 GS İlginize teşekkür ediyorum, sevgili GezenGen.

4. tlgymn

Alınık BMW F 650 GS

Selamlar, 2000 - 2002 model arası, BMW F650 GS aramaktayım. Aksesuar aramıyorum, motorsiklet arıyorum. Özel mesajlarınız itinayla okunur. Saygılar.
  5. tlgymn

Terrano 2.7 Dizel Off Road

Ynt: Terrano 2.7 Dizel Off Road Nasıl geçti arazi denemesi; memnun musunuz sonuçtan? Selamlar.

6. tlgymn

Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu

Ynt: Amerika'dan Alışveriş Yapmanın Başka Bir Yolu Tüm bu güzel bilgi ve paylaşımlar için gezen dostlarıma teşekkür ediyorum. Yeni şeyler öğrenmek çok güzel. :)

7. tlgymn

Terrano 2.7 Dizel Off Road

Ynt: Terrano 2.7 Dizel Off Road Selamlar; Tekirdağ'dan yazıyorum. Malum sitede ilanınızı inceledim. Daha detaylı resimler mutlaka daha faydalı olurdu; fakat mat siyah araca gerçekten çok yakışmış; tebrikler.. NOT yazmışsınız; Ruhsat Ford-Maverick.. Bunu anlayamadım... Açıklarsanız çok memnun...
  8. tlgymn

Satılık 91 Model GMC Sierra Pick up

Ynt: Satılık 91 Model GMC Sierra Pick up Birkaç resimle birlikte fiyatı da öğrenebilir miyiz. Saygılar.
  9. tlgymn

Erciyes Rotaları

Ynt: Erciyes Rotaları 7 Ağustos Cumartesi Solo Erciyes zirve denemesi için gidiyorum. Bu aynı zamanda benim 3000 üzeri ilk tırmanışım olacak. Her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum. Saygılar.

10. tlgymn

Nissan Patrol 2010

Ynt: Nissan Patrol 2010 çok çirkin be dostlar... güzel bir retro bekliyorum tüm markalardan.

11. tlgymn

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Ozan Bey, Hayırlı uğurlu olsun. Baktım siteye; gayet temiz, kullanışlı. Bol kazançlar dilerim. Geçen haftasonu, Trakya'nın Karadeniz sahillerinde yürüyüşe gitmiştik. (Hatta orada Gezenbilir'den Team 34'e...
  12. tlgymn

Faaliyetimize sponsor arıyoruz.

Ynt: Faaliyetimize sponsor arıyoruz. Kaptan Merhaba; Bu güzel önerilerin ve desteğin için en içten teşekkürlerimi sunuyorum. "İĞNEADA'YA NÜKLEER SANTRAL İSTEMİYORUZ" hakikaten son derece çarpıcı ve bir o kadar da faydalı bir tema olacaktır. Senin bu konuda bilgin varsa, duymaktan son derece...

13. tlgymn

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Selamlar Balkan, ALAN 42 cihazı yavaş yavaş çözüyorum. Araca uyguladığınız mobil anten hakkında detaylı bilgi verir misiniz? İkinci adımda evde kullanmak için bir balkon anteni düşünüyorum. Bu konuda...
  14. tlgymn

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Tekirdağ'da ikamet ediyorum. Bugün kargo kapıya geldiğnde çocuklar gibi heyecanlandım. Ozan söz verdiği gibi Cumartesi cihazı (Midlan Alan 42) kargo yapmıştı. Cihaza hemen 6 adet kalem pil yerleştirip, açtım...
  15. tlgymn

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Ozan Bey'e yardımları ve dostça yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Bugün MIDLAND ALAN 42 telsiz için siparişimi verdim; dört gözle yeni oyuncağımı bekliyorum.

16. tlgymn

Faaliyetimize sponsor arıyoruz.

TransTrakya ! Trakya'yı bir uçtan bir uca yürüyerek katedilecek, 210 km'lik uzun bir yol... Ege kıyısında Enez'den, Karadeniz kıyısında Poliçe'ye, Bir sırt çantası, bir çadır, bir fotoğraf makinesi, ve bunları taşıyacak bir adam... Bazı günler, çevre illerden kimi doğasever gruplar yürüyüşe...
  17. tlgymn

Türkiye'nin Dağları Haritası

Ynt: Türkiye'nin Dağları Haritası çok teşekkürler
  18. tlgymn

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? BMW F 650 GS hakkında -elektronik yoğunluğundan ötürü- kötü yorumlar aldım geçenlerde bir motorcu arkadaştan. Sizce gerçekten doğada yarıyolda bırakacak bir motormudur ? Tecrübesi olan dostlardan bilgi rica ediyorum.

19. tlgymn

Neden Enduro?

Ynt: Neden Enduro? Şu günlerde, başlangıç olarak bir F 650 GS arayışı içerisindeyken, bu yazı ile karşılaşmak beni duygusal anlamda çok etkiledi. Ellerinize sağlık.
  20. tlgymn

Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita

Ynt: Istrancalar'da Off-Road ve Trekking Etapları GPS Koordinatları / Harita Nefis görüntüler... Malapetra Kayalıklarının yakınında tespit ettiğimiz o muhteşem şelaleyi unutmayalım ! Aracı azıcık yüksek olan ya da Endurosu olan arkadaşlara mutlaka koordinatlarını vermek lazım !

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri