Arama sonuçlarınız

1. areklim

Offroad Telsizi Tamiri Arayanlar .. Buyrun.

Ynt: Offroad Telsizi Tamiri Arayanlar .. Buyrun. midland alan 42 Çakmak ve harici anten bağlantısı kablosu arızalandı yenisini temin etme imkanınız olur mu ?

2. areklim

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) phobios öncelikle telsizinize amatör kanalların yüklenmiş tone ve shift ayarlarınızın yapılmış olması ve istanbulda kullanılan röleleri bilmeniz gerekmekte
  3. areklim

Alınık Baofeng Uv5

Ynt: Alınık Baofeng Uv5 Fiyat ne düşünüyorsunuz ?

4. areklim

Alınık Baofeng Uv5

Ynt: Alınık Baofeng Uv5 Net üzerinde 120 lirayla 300 lira arasında bir çok ilan var fakat netten alış verişi tercih etmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?
  5. areklim

Alınık Baofeng Uv5

Baofeng uvr5 almayı düşünüyorum İstanbul da satan mağza bilgisi olan var mı ? B sınıfı amatör telsiz belgem var

6. areklim

Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat

Ynt: Bfgoodrich 2014 Kampanyası 8-9 Ay Ocak Şubat MT 30x9,50x15 elinizde var mı varsa fiyat nedir ?

7. areklim

2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)

Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014) geçen dönem sınava girdim mors tan 4 -5 soru çıkıyor oda çok zor değil soru bankasındaki sorulara çalışmak sınav için yeterli ...
  8. areklim

Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı işinizin hallolmasına sevindim :))
  9. areklim

Dağcılıkta Çadır

Ynt: Dağcılıkta Çadır yağmurda yeterli olduğu denenmiş ve onaylanmıştır fakat -20 bırakın 10 lu değerlerde bile çok üşürsünüz

10. areklim

Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı

Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı Ozdogan Otomotiv M. Şevket Paşa Mh. 34384 Şişli/İstanbul (0212) 238 3016 sanırım 40 tl gibi bir fiyatı vardı bir ararsanız yardımcı olurlar ...

11. areklim

Satılık Cj

Ynt: Satılık Cj Araç cj 6 dır ama ruhsatta 5 olarak yazıyor
  12. areklim

Satılık Cj

Ynt: Satılık Cj hayırlı satışlar güzel sorunsuz derli toplu bir cj almak isteyenlere tavsiye ederim Gocaoğlanın eski sahibi olarak bir sıkıntısı olmadığı rahat rahat söyleye bilirim

13. areklim

6. Gezenbilir & Boloff Festivaline İstanbul'dan Cuma'dan Çıkabilecekler Varmı

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Festivaline İstanbul'dan Cuma'dan Çıkabilecekler Varmı MarMaraOffroad olarak bir grubumuz 3/4 araç cuma gününden çıkıyoruz saat belli değil fakat telsiz frekansımız 11 yolda bir konvoy oluştura biliriz belki ...
  14. areklim

Bir haftada 2 defa

Ynt: Bir haftada 2 defa nedense benimde aklıma yağ pompası takıldı yenisini aldım taktım bakalım görelim ...En azından sık görülen bir sorun olmaması sevindirici
  15. areklim

Bir haftada 2 defa

Ynt: Bir haftada 2 defa suzikicilerden yanıt bekliyorum ... yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim ...

16. areklim

Bir haftada 2 defa

97 model 3 kapı jlx vitaram bir hafta arayla 2 defa yatak sardı bir usta yağ pompasına bahane buldu diğeri motor su çekmiştir diyor ... Vitara kullanıcılarına bir danışayım dedim sizce bu sorun neden kaynaklanmıştır ve nasıl çözerim ????
  17. areklim

temiz çok bakımlı cj 6

severek aldığım tertemiz kullandığım gözüm gibi baktığım gocaoğlanla ayrılıyoruz . ön ve arka koltukları yenilendi, akü yenilendi , şarj dinamosu marş motoru yenilendi , eksoz yenilendi , 2014 yılına kadar muayenesi yapıldı, sd teyp takıldı, makaslara akavis verildi, şasi numarasında sorun...
  18. areklim

Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!)

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!) Teşekkür ederim en kısa zamanda bende yaptırmayı düsünüyorum

19. areklim

Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!)

Ynt: Orçun Usta'dan Silverado (LPG'de hava filtresini bantlama işine SON !!!) Fiyat konusu nedir nekadara mal oluyor ???
  20. areklim

satılık v8 motor

Aracım lpgli olduğu için filitereyi bantlamak zorunda kalıyorum acaba bu filitre derdimi çözer mi diye düşün müştüm tesekkurler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri