Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Offroad Telsizi Tamiri Arayanlar .. Buyrun.
midland alan 42 Çakmak ve harici anten bağlantısı kablosu arızalandı yenisini temin etme imkanınız olur mu ?
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
phobios öncelikle telsizinize amatör kanalların yüklenmiş tone ve shift ayarlarınızın yapılmış olması ve istanbulda kullanılan röleleri bilmeniz gerekmekte
Ynt: Alınık Baofeng Uv5
Net üzerinde 120 lirayla 300 lira arasında bir çok ilan var fakat netten alış verişi tercih etmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?
Ynt: 2014 Yılı Birinci Dönem Amatör Telsiz Sınavı (19 Ocak 2014)
geçen dönem sınava girdim mors tan 4 -5 soru çıkıyor oda çok zor değil soru bankasındaki sorulara çalışmak sınav için yeterli ...
Ynt: Arka Koltuk Yatırma Kolu Kırıldı
Ozdogan Otomotiv M. Şevket Paşa Mh. 34384 Şişli/İstanbul (0212) 238 3016 sanırım 40 tl gibi bir fiyatı vardı bir ararsanız yardımcı olurlar ...
Ynt: Satılık Cj
hayırlı satışlar güzel sorunsuz derli toplu bir cj almak isteyenlere tavsiye ederim
Gocaoğlanın eski sahibi olarak bir sıkıntısı olmadığı rahat rahat söyleye bilirim
Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Festivaline İstanbul'dan Cuma'dan Çıkabilecekler Varmı
MarMaraOffroad olarak bir grubumuz 3/4 araç cuma gününden çıkıyoruz saat belli değil fakat telsiz frekansımız 11 yolda bir konvoy oluştura biliriz belki ...
Ynt: Bir haftada 2 defa
nedense benimde aklıma yağ pompası takıldı yenisini aldım taktım bakalım görelim ...En azından sık görülen bir sorun olmaması sevindirici
97 model 3 kapı jlx vitaram bir hafta arayla 2 defa yatak sardı bir usta yağ pompasına bahane buldu diğeri motor su çekmiştir diyor ... Vitara kullanıcılarına bir danışayım dedim sizce bu sorun neden kaynaklanmıştır ve nasıl çözerim ????