Arama sonuçlarınız

1. erhan110

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

2. erhan110

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Sağolun Levent bey hallettim ben , atilladan hermetic soba aldım . Selamlar Erhan
  3. erhan110

Karavana Gaz Sobası Montajı

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Şekilde görüldüğü gibi kapı 2 parmak kalınlıgında bir kapı vede üstü içeriden kumaş kaplı , yani sıcak egzos çıkısı yakabilir bu nedenle sıcak bacannın geçeceği kapı deliğine sıcagı kesecek ne malzeme kullanmalıyım ????? nerden alabılırım??? delik yaklasık...

4. erhan110

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Burada baca konusunda bir önemlı degısıklık yapmaya karar verdım , oda şu : Şekilde soba ustunde görülen vede temiz hava girişi saglayan dış silindiri ben arç dışına çıkarmamayı düşünüyorum , yani sadece yanmış gazı tahliye eden ince egzos borusunu kapıyı...
  5. erhan110

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Öncelikle söylemeliyimki ben bu sobayı sabit olarak değil geçici oalrak kurmak istiyorum , çünkü aracımda yan kapının önundekı banyo alanını, hatta yatak uzatmasını iptal ettiriyor bana ama sobada olmazsa olmaz bişey , bu yüzden soguklar bıttımı çıkaracak...

6. erhan110

Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı Arkadaşlar Doğan beyin gayet güzel özetlediği bu soba montajına bende hızlı vede kesin bir çözümle girmeliyim:) Eberspacherın akülerimi bitirme nokatasına geldiği anda Atillayla temas kurdum vede aşağıdaki baxi sobayı tedarik ettim, kısmetse bugun montaj...

7. erhan110

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :) Bizler çömez karavancılar olduğumuz için ancak sorunlarla karşılaşınca yeni çözümler üretmeeye mecbur kalıyoruz ...vede üstadlarda sağolsunlar yardımcı oluyor .. Sözün özü Eberspacher ısıtıcı 3 hafta sonra aküleri pert...
  8. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) :)) Sağol ilyas kardeş yolun düşerse bekleriz....
  9. erhan110

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Rica ederim , farkında olmadan yanlış bilgilendirmeye neden olmamak için gönderme gereği duydum. Bende hemen truma diye düşündüm ama onlarında fiyatı uçuk pahalıymış. Selamlar Erhan

10. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Kardeşim sıkma canını ben çift tabanca yaptım :)) 5m.kare x 2 = 10 m.kare kapalı alanımız var ....

11. erhan110

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Mustafa bey değiştireceğiniz Tdi 300 motorunuzu sattınızmı acaba ???
  12. erhan110

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? MESAJIMI REVİZE EDİYORUM Yaklaşık 20 gün eberspacher verimle çalıştıktan sonra 2.nolu yaşam aküsününde çalışmamaya başladı haliyle ana aküye yüklenmeye başladık böyle giderse muhtemelen bunuda bitirebileceği noktasından hareketle bugün alarma...

13. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) eeeee Leventcim yokluk adamı mucit yapar :))) maltepedekı gibi ıslanmakta adamkı fikir sahibi yapıyor hahhahah.....
  14. erhan110

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Arkadaşlar tenteyi hergün açamak durumunda oldugumuz için ona araca baglı bir ayak yaptırdım , işi bittiğindede dogru portbagaja koyuyorum , nerdeyse kendi ayaklarından bile daha kullanıslı oldu şimdiki boyu 1 metre , ilave...
  15. erhan110

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Arif bey acaba bu mükemmel çalışmanızı profosyonel olarakta yapmayı düşünüyomusunuz ???? Eğer cevap olumlu ise ilk müşteri benim :)

16. erhan110

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) Elllerinize vede beyninize sağlık Sn.Üstad :) Avusturalyadan bol miktarda videosu giren offroad karavanları neden bizdeki yüzlerce offroadcu yapmaz diye düşünürdüm , sanırım ilk örnek sizden çıktı , tebrik ederim çok güzel. Selamlar Erhan
  17. erhan110

Defender ve Klima

Ynt: Defender ve Klima Ben maslakta Erten klimada yaptırdım 2 yıldır hıcbır arıza çıkmadı çıkanıda bedelsız düzeltiyorlar , kaliteli çin malı 18.000 btu karavan olmasına ragmen serinletiyor, 2.500 tl ye ıscılık malzeme dahil yaptırabılırsınız kontak kişi : erhan erten tel 0532.6250544
  18. erhan110

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Cavit bey selamlar bende eberspacher diyorum :)) çunku bunu imal edene gönül borcumuz bu , çok çok memnunum , bunların deposu 1o lıtrelık vede benım mutfak bolumunun içinde bu yüzden ne kadar tükettiğini rahatlıkla gözlemlıyebılıyorum . Şöyle bir...

19. erhan110

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan Hımmm evet güzel araç ama buda sonradan toplanmıs ve motoruda sonradan takılmıs arac olmalı cunku o yıllarda yoktu 300 tdi motor.
  20. erhan110

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan Sahibinden.com 55033008 ilana bir bak derim. 1997 300tdi tedaştan çıkma 140,000 km de , karavan yapacaksan %80 hazır durumda . çok az bir masrafla karavana dönusecek halde. 32.500 pazarlıklı fiyat cekmısler , o demekki 30 a bırakacak. aracın üstünde benım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri