Arama sonuçlarınız

1. usas

National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri

Ynt: National Geographic Fotograf Yarışması Türkiye Dereceleri tebrik ederim derece alan fotografcıları. murat bey aman oyle olsun ne mutlu sarı cizmeli mehmet aga nın hakkı yenmesindense ufak tefek saibeler olsun ben razıyım. 29 ekim yarısmasındaki fiyaskoları duydunuz mu bilmiyorum. surekli...

2. usas

Suzuki Grand Vitara jlx El freni mekanizması

Ynt: Suzuki Grand Vitara jlx El freni mekanizması kullandıgım grand vitara 1600 kg civarı, daha onceki arabam yeni kasa toyota coralla idi 1300 kg civarıda o var. o aracla bu arac arasında el freninde ciddi bir fark var, fren ayarları ikisinde tutması gerektigi dislide tutuyor. corallada hemen...
  3. usas

Bu Balçıkta Siz Olsanız Ne Yapardınız?

merhabalar arazi tasıtı almamdaki tek neden 2 ceker aracları zorlamam olmadık yerlerde yolda kalmam istediigm yerlere gidemememdi. bayram donusu yeni almıs oldugum grand vitara jlx ile koy yollarına daldım, gun batımında guzel bir yere dogru gps den bakarak ilerledim. 4x4 farkını gordum...

4. usas

Suzuki Grand Vitara jlx El freni mekanizması

Merhabalar Grand vitara jlx de, el freni dort tekeri birden mi tutuyor acaba? dort teker shaft kilit el freni gibi bir sey duydum. bu mekanizmada normal el freni gibi tel yok mu acaba? varsa 4 ayrı tel mi 2 mi fikirlernizi rica ediyorum. selamlar ugur.
  5. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü merhabalar Evet dogru, hesap kitap isi. ankaradayım size ulasacagım. selamlar ugur.

6. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü katalizor un icini gordum karsısından ısık geciyordu, ancak gitmis diye cıkarttıkları katalizorunda icinden ısık geciyordu. sanırm capı ısıgn boyutu falan da onemlidir heralde. ozellikle belirttim ustaya, performans arabasından keyfine cıkarılan vardır, birde hurdadan...

7. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü ustadlar selam Dedigim gibi cıkma bir katalizor takıldı ve aractaki 2 ve 3. viteste dusuk devirlerdeki tork kaybı ile beni deli edilen tırıltı sesi direk duzeldi araca anında ısındım demistim. bunlar aynen gecerli ama dun bolu donusunde uzun yolda yani yine daha once...
  8. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Selamlar 4 saat suren bir operasyonda, ici bos olan katalizor cıkarıldı, opel marka alman malı bir cıkma katalizor takıldı, eski katalizorun flans ve musur baglantı yerleri kaynakla alındı yenisine takıldı. flanslarda egrilik olmus olnlar duzeltildi, aradaki contalara...
  9. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü merhabalar sanayide iyice bir ustaya goturdum ve gereken ne ise yapmasini istedim. Yansanayi yada temiz cikma kat takarak tum flans ve baglanti yerlerininkontrolunu yapacak. Umarim sorun cozulur. Yalniz kat siz araci kullandigim bu surec yakit %5 arti ve tork dustu. Gaz...

10. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında susturcu + alev kesici mi takılacak? yoksa sadece susturucu mu? katalizor olmazssa , iki sensor unde aynı oranda gaz verisi okuması nedeni ile ısık yanıyor diyorlar, bunu engelemek icinde degisik cozumler var ama onlarda 50-100 bisiler isteyecekler...

11. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında ustalar cırak degil, 40 yıllık eksozcu oteki 30 yıllık motorcu da, guncel degiller elegi duvara asalı 10 sene olmus, yeni aracları bilmiyolar vs. susturcu ile olmuyor cunku, dusuk devirlerde tork kaybı oluyormus. ustelik susturucu dan sonra yanan...
  12. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında peki benim durumum? asagıdan ufleme gibi bir ses geliyodu, eksozcuya gittim altına girdi aracın ve katalizor dollmus, katalizorden cıkamayan gaz, yanlarda dogru vermis ve oralarıda siyaha islemis dedi, yanımda kendi ustamda vardı oda indi baktı...

13. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında porcoz ile icindeki ince kanalarra erimiyor mu acaba? biz actırdıgımzda ben bir parca aldım, oldukca narin bir dokusu var. erimiyorsa acaba gazı temizlleme ozelligi devam ediyormu, sonucta doygunluga ulastıktan sonra dıstan temiz gozukse bile islev...
  14. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Evet dediginiz gibi yillarcada bozulmayabiliyor. Solventli benzin alirsaniz aldiginiz gun bozulurmus. Araci 2. El aldim ilk sahibinin ne halt ettihi belli degil. Ama Arac yavas yavas topluyor. Katalizoru bosami sokturdum 1 ustaya danisip diye bende...
  15. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü merhabalar herkese cosku bey son durum su, katalizor taktırmak yada susturucu taktırıp ek olarak sizin dediginiz gibi sensoru dısarı almak fikirleri arasındaydım. son tabloyu aktarıp danısayım dedim. yukarı devirlerde aracın daha hızlı gittigini bende hissettim. ancak...

16. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında merhabalar son durum hakkında suzukiye ozel danısmak istedim. yukarı devirlerde aracın daha hızlı gittigini bende hissettim. ancak motor sesinin arkasında kalan dinlediginizde duyabildiginiz bir zırıltı var eksozdan. bu ufleme zırıltı arası ses...
  17. usas

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları 2006 5K duz vites benzinli modeli 1 ay once aldım. Aracta ufak tefek dokunmalar dısında kaza yok. aldıgım dan beri sanayiden cıkamadım, yavas yavas duzeliyor ama ozetle memnun degilim. soyle ki, sehir icinde %80, offroad da %20 kullanımım var, %20...
  18. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması hakikatten guzel uygulama ustelik tum avrupa gun gelir lazım olurda, tek sıkıntı batarya benim icin gonlunce acamıyorsun, isine bakıp acilen kapama seklinde kullanıyorum.

19. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Merhaba tekrar, daha oncede belirtigim gibi, ben sesi sorunsuz kısıp acabiliryorum. :)
  20. usas

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) :) 3. dalya ya 3 sıkım dismacunu verilecekmis. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri