Arama sonuçlarınız

1. usas

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) kucuk harf icin tesekkurler. ben notlarımı daha once sildigim gibi karısıklık olmasın diye siliyorum serhat bey. selamlar saygılar.

2. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü yapılan islemi bildigimiz icin, ikinci sensorun ilki ile aynı veriyi okumasından dolayı, belki fazla ısınan katalizor kısmından dolayı ısık yandıgını anlasılıyor. ısık yandı denip servisi gidilecegi icin gereksiz belki ama benim gibiler icinde emisyon ısıgı yanında 1-2...
  3. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü merhaba bilgiler icin tesekkurler. ben aracı aldıgımda boyle aracta bir yıgıntılık bir peltelik ve dusuk devirlerde yani 1500 devirde mesela gaza basınca bir ufleme sesi gibi bir ses vardı. aynı zamanda da cekisini begenmiyordum, asagı yukarı iyi bir sahin kadar...

4. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü Yok tanrı beni sınıyor :) emisyon ısıgı yanmaya basladı, ve gecmiyor. opresyondan 2 gun sonra yanmaya baslaması garip geldi. o ısık yanında cruise control da calısmamaya basladı. :) yap yap bitmiyor.
  5. usas

Cam Filmi Konusunda Yardım ?..

Ynt: Cam Filmi Konusunda Yardım ?.. sanayi de, 50 tl den baslayan fiyatları duymustum, 100-150 liraya en iyisini yaptırım diye dusunurken, en ucuzu icin 150, kore malı icin 270, 3M marka film icin 380 gibi bir fiyat istediler. 3M icin 10 sene, kore icin 4-5 sene renk atmaması gibi bir garanti...

6. usas

Suzuki G.Vitara 2006 Fren Sistemindeki Ses

Ynt: Suzuki G.Vitara 2006 Fren Sistemindeki Ses su anki somya gıcırtı sesi icin demiyorsunuz degilmi tutmadıgı an icin sanırm bu soyledikleriniz. kendi aralarında konusurlarken duydum, ters takılan bir parca bir yani sagı sola solu saga gibi. cevirip duz taktılar duzeldi. dediginiz de bu tip...

7. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması evet olsa guzel olurmus olsa, yanlız patika yolları da goster gibi bir ayar var icinde cihazın. tabi sizin dediginiz kadar kapsamlı degil ama ara yollar anlamında bir seyler var...
  8. usas

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri ne kız ne araba, su fotoyu ceken kisi olayım yeter, cok malzeme cıkar bu ortamda. :))
  9. usas

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40514.new tamamdır.

10. usas

Suzuki G.Vitara 2006 Fren Sistemindeki Ses

Merhabalar, Katalizorün cıkarılması sonrasında, ilk denememde fren pedali bir kaya sertligine geldi ve tutmadı. El freni ile durduktan sonra, ustalar aracın basına coktu ve yanlıs takılan bir parcayı duzeltip taktılar ve fren anında duzeldi, bu iyi bir deneyim oldu çünku, ustatlardan duydugum...

11. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında açıkcası ben bir problem oldugunu fark ediyordum, ufleme gibi bir ses. cıkınca bu ses biraz azaldı dogru ama halen var. rahatlamayı hic hissetmedim. ama aracı 15 gundur kullandııgm ve yakmasın diye mulayim gittigimden de su an fark edememis...
  12. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında ohhh rahatladım... ameliyat dun mu ondan onceki gun mu henuz sizden cevap gelmeden bir anda gerceklesti cunku... bir baska forumda da yazdım burada cinayetin detaylarını ekleyeyim, sagdaki bıcaklı adamı ve yatan hastamızı goruryorsunuz, sonra dikisi...

13. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması merhaba ugur, programı begenmene memnun oldum, yazdıklarından zaman icinde katkı da alacagım kuskusuz cok deneme sansım olmadı cunku. o sordugun rota hafızası var mı acaba? yanlız ben sesi acıp kısabiliyorum yandaki tusla, ama en acık halinde...
  14. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü orta susturucu, yani katalizor olmadıgı icin omru kıslacak parca ne civardır orjianlde?
  15. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü orta susturucu grand vitara icin tahmini ne bedelde bir urundur fikriniz var mı? katalizor icin fiyat sordugumda serivise motor numarasını falan istediler, fiyatlar agızda gezmesin diyemidir nedir anlamadım, yanımda numara yok zaten kıl oldum kapattım telefonuda. Olay su...

16. usas

Eksoz Katalizörü

Ynt: Eksoz Katalizörü merhabalar... sanayide dolanırken, tanıdık bir ustam var. yani ustalıgı dısında tanısıklarımız olan biri. onla konusurken sen olsan naparsın dedim soker atarım dedi... zaten 1 aydır aracla ugras bıktım, yazdım 53 madde islem yapmısım, hurda toplar gibi oldu... eksozcuya...
  17. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması ben ordan bakıp soyledim size... aynen yazdııgm sekilde geciyor. search den taratın yada navigosyon kısmına girin top listede ilk sıralarda.
  18. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında aynen dediginiz gibi, eksozcu ve motorcu iki usta. biri 3-4 sene serviste calısmıs ama yıllar once... kesin sizinki daha dogru ve guncel bilgide, takmadık diyelim kac km sonra ne gibi sorunlar yasarım, onu ogrenmek istedim.

19. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında benim ustada hic bisi olmaz, cok fazlası ile cıkardık bisi takmadık sorunsuz geziyorlar dedi, hatta emisyon testinden gecer mi dedim gecer dedi onu da anlamadım gerci nası geciyor.
  20. usas

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında biraz acabilir misiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri