Arama sonuçlarınız

1. usas

Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması malum 1,5 gb civarı bir download u var, dsl baglantınızda bir sorun olabilr mi ornegin sprinter ın takılı oldu yer yada takılı olmaması gibi bir durum var ise, cok kısa gidip gelmeler olabilr, web de gezerken cok fark edilmesede uzun downloadlarda...

2. usas

Pajero mu Vitara mı?

Ynt: Pajero mu Vitara mı? ben haftalarca arastırdım, suzuki sectim. ama bu iki arac arasında dusunuyor olsam, pajero derim. 5 kapı dusundugum ve ankarada pajero bulamam ustatlarında onerisi olan vitaraya yonelmeme sebep oldu. ama bulsam pajero, iyisini bulsam motor ve sanzuman mitsubishi olan...
  3. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması cevabım geckmis, neyse ki probklem yokmus sevindim. İphone da benimde tam anlamayamadıgım bir kısım o, bilgisiayarınızda 5 kullanıcı adına kadar izin veriyor. ancak ben sanırm 3 u doldurdum. bu 3 kez indirdim anlamında degil. pc ye verdigim isim...

4. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Ben tesekkur ederim, umarim memnun kalirsiniz. Selamlar Ugur
  5. usas

Cam Filmi Konusunda Yardım ?..

Ynt: Cam Filmi Konusunda Yardım ?.. merhaba arkadaslar aracı ikinc el aldım , muayanesi gecmis. henuz ruhsatta cıkmadıgı icin, once yapılacakları yaptırıp ortdan ruhsata isletip ordanda muayeneye gidiyim diyorum. arka yanlara ve arka cama 3 numara, on yan camlara 1 numara yada arka ve arka...

6. usas

2006 GrandVitara Antifriz kapagı ve tweeter

arkadaslar merhaba guleceksiniz ama, araba ile ilgili hergun 10 tane gariplik fark ediyorum. sagolsun servis mi sahip mi sanayi mi bilemiyorum, antifreeze in dolastıgı yedek depo kapagı yerine total yag ın kapagını koymus. soyle ki, olması gereken kapak 3cm capında ise total in kapagı 4 cm...

7. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması merhaba ugur Programı cok cok detaylı henuz inceleyemedim ama kalite bir program oldugu hemen anlasılıyor. evet sesli yonlendirme var, aynı zamanda 800 m sonra saga don, yada solda kal 400 m sonra sola donus var gibi uyarıları var. sapagı...
  8. usas

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz 5 K 2006 da standart modeli kullanıyorum orjinal jantı 16 inch . o sebeple lastik bana uygun gibi, ama deri doselemi modelde 17 inch kullanılmıs sanırm. bu bahsi gecen bfg lastigin tam bir linki yada modeli varmı, bfg olarak bakınca...
  9. usas

2000 cc 5 K Grand Vitara LPG Takılması

5 K 2000 cc Grand vitara icin LPG konusunda kararsız kaldım, oylarınızı bekliyorum. 5 secenege kadar isaretlenebiliyor. LPG fiyatlarının 1.000-2000 Tl arası oldugunu da dusunerek, karinizdan bu fiyatı duserek belirtirseniz daha gercekci olur, henuz LPG takılma ucretini, yakıttan ettiginiz kar...

10. usas

Suzuki Grand Vitarada 60/Ah Yerine 72/Ah Akü Kullanımı

Ynt: Suzuki Grand Vitarada 60/Ah Yerine 72/Ah Akü Kullanımı merhabalar Akuyu alırken, hafif oneri kurbanı olup, inci aku iyi yaygın derken hugel diye inci nin alt sınıf bir aku sunu takmıslar. ben supra falan gibi bir urun takacaklar sanmıstım. neyse icime sinmedi ama binlerce yemin garanti...

11. usas

2006+ Kasa İcin Ön Far Ampul Önerileriniz ?..

merhabalar 2006 2000cc duz vites grand vitara. sol far icinde, ufak carpısmada kasılmadan dolayı yansıtıcılarda catlak, sag farda da darbeden dolayı cıkma bir farın takılması olayı var sanıyorum. sag farda bi anda ısık gidiyor bi kac kez vurunca duzeliyor bazen duzelmiyor. zaten inanılmaz sarı...
  12. usas

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz braveheart http://www.yokohamatire.com/tires/wdrive.aspx cevap icin tesekkur ederim, dedigim gibi forumu okudum ancak kisiye ozel isteklerim oldugu icin kisiye ozel oneri ile daha dogru lastigi alırım diye dusundum, camurlu yolların...

13. usas

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Merhaba Arkadaslar Grand Vitara 2006 duz vites 2000 cc aldıgmda uzerinde yokohama vakumlu lastikler vardı, onumuz kıs aracıda deneyecegim bir sezon beni bekliyor. bu lastiklerle deneyip, memnun kalmaz isem, 4 mevsim kullanabilecegim biraz...
  14. usas

Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi tamamdır, tesekkurler.
  15. usas

Ynt: Apple Iphone da GPS, Navigasyon Uygulaması Dogru maps uygulmasıda oldukca basarılı, baz istasyonlarından bu veriyi aldıgı icin o an ekrana gelen harita, konumunuzun gosterilmesi, internet uzerinden veri akısı yapıyor. standart bir internet paketiniz yok ise ve cok sık kullanırsanız fatura...

16. usas

merhabalar, bilgi paylasmak istedim. iphone 3 g ye, apple store da igo gps programını 119 usd ye 1 ay once indirdim. tum avrupa ve turkiye dahil 1,5 gb civarı bir download u var. kapalı havalarda zayıs sinyal bir kac kez rahatsız etti ama, bunun dısında sehir icinde sinyal bulma hızı...
  17. usas

Asus P750 Almadan Önce Okuyun!.

Ynt: Asus P750 Almadan Önce Okuyun!. asus p 535 kulanmıstım, destinator 6 programı yanında verilmisti... idare eder durumdaydı, sehir icinde cok memnun kalmadım ama araziden sehri bulmaya falan iyiydi. iphone 3g kullanıyorum, 119 usd ye igo yu apple strore dan indirdim, su ana kadar cok...
  18. usas

Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi

Ynt: Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi merhabalar 2006 5 kapı model icin lastik onerisine yazılanlar dogrultusunda karar veremedim. su an uzerinde yokohama 225 70 16 vakumlu lastik var, aracı aldıgımda ustunde bunlar vardı, onumuz kıs diyerek cıkarmayayım diyorum, ancak sonrasında...

19. usas

Ynt: Suzuki Grand Vitarada 60/Ah Yerine 72/Ah Akü Kullanımı grand vitara 2000 cc katalog bilgisi 12 V 55D23L 48AH/5HR 75D23L 52 AH/5HR ( soguk bolgeler icin ) seklinde bilgi var. bu durumda uzerinden cıkan 60 AH ve yeni taktıgımız 72AH bahsettiginiz diger parcaları yorma seklinde bize donus...
  20. usas

Ynt: Akü Değisiminde Amper Farkı Sorun Çıkarır mı? Merhaba bilgiler için çok teşekkürler. 60 a göre 72 ile iyi bir düşünce sergilemisiz amaTudor u falan Yeni duydum. Mutlu ile vartayı biliyordum. İnci akide iyi sevisi yaygın falan dediler iyi inci olsun dedik. Bı baktım hugel diye bir inci...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri