Arama sonuçlarınız

1. usas

Vitara Alıcam Bu Araç İçin Ne Dersiniz ?

Arkadaslar dizel 4x4 bakıyorum, genelde sehir ici hafta sonları doga gezisi seklinde kullanılacak. Şu yılın modelini tercih et, suna dikkat et seklinde oneriniz var mı ? fiyat nasıl ? http://www.sahibinden.com/cok_temiz_2003_model_dizel_suzuki_vitara-76WQQaXQQ9524252WQQpXQQdisplayitem Teşekkurler

2. usas

Discovery İçin Ne Dersiniz ?..

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. surekli korkulu ruya, ha bitti ha bitecek aman benzine gecti cok yakıyor falan gibi. ancak ote yandan da bu araclar 15.000- 20.000 Tl arası oldukca keyifli bir sehir konforu sunuyor. acaba 1 sene denenip jeep cherokee gibi bir arac keyfini tadıp, patrol...
  3. usas

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. merhaba dodikler teker teması ile mi kırılıyor acaba? bir turde 3 adet oldukca zorlu bir kullanımda mı kırılabiliyor onu merak ettim. http://www.sahibinden.com/satilik_l200-75WQQaXQQ15648019WQQpXQQdisplayitem su arac iyi gozukuyor, ama erken bakım masrafları...

4. usas

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. TD5 lere yonelmek lazım o halde... 2,5 motorun o kasayı tasımadıgı erken perte cıktıgı gibi soylentiler var , ne dersiniz? bir de LPG aracım daha once olmadı, soylenilene gore ortalama bir jeep bir dolu tup ile 250 km kadar gidiyor mus, buda lpg ile gitmek...
  5. usas

Cherokee Seçimi ?..

Ynt: Cherokee Seçimi ?.. Selam arkadaslar Cevaplar icin cok tesekkurler, bir alt sınıftır diyerek belki liberty lere, yada discovery 2,5 lere yonelmek, hatta suziki 2.0 vitara laraı bile dusunmekte altarnatif olabilir. Yoksa diyorum bu arazi aracı isini ogrenene kadar 1,9 TD quatro binek arac...

6. usas

Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?.. ankarada olunca satılık ilanları oldukca kısıtlı, tabi ciddi bir alıs veris icin istanbula gidip gelinedebilir. icerisi bej renk direksiyon iki renk olanların ici oldukca ferah gozukuyor ve favorim adı her ne ise o model. gri olanlarda dogada daha rahat...

7. usas

merhaba arkadaslar konuya yabancıyım, genelde sehir icinde binip hafta sonu tatil ve gezilerde kamp ve doga gezileri icin bir arac bakıyorum. simdilik offroad gibi bir dusuncem yok, oluncada eski bir vitara, lada tarzı bir arac a anca kıyarım heralde :) Yarın su araca bakmaya gidecegim, vergi...
  8. usas

Jeepleri Tankla Eziyorlar

Ynt: Jeepleri Tankla Eziyorlar Şu yoklukta en ufak seyden tat alabilmek varken, sacma sapan pahalı bir hobi, o parayı psikatır a verseler hic degilse cevresindekiler rahat eder... rus yada bir erkek olmak bile mutlu olmaya yetmeli :)
  9. usas

Cherokee Seçimi ?..

Merhaba Arkadaslar cherokee den bir model ile discovery, freelander ve range rover arasında kaldım, birde az da olsa crv esintisi var? oncelikle jeep dogru secim mi? sonucta genelde sehir icinde, ancak haftasonları ve tatillerde kesinlikle arazide olacagım,az cok konfor ve estetik takıntım da...

10. usas

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar , ben ugur. siteye 4x4 ler hakkında bilgi ararken uye olmaya karar verdim, daha once kamp alanlarına bakarkende bir kac kez dikkatimi cekmisti. uzun suredir fotografcılık ile ilgileniyorum ve bu sanata olan ilgim ile, gunu, gun ısıgını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri