Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Ulusal Kocaeli Dağcılık ve Doğa Yürüyüşü Şenliği
bireysel olarak katılmayı düşünüyorum.. başka katılan yokmu acaba çok sessiz bi etkinlik oluyorsanki >:(
Ynt: Kocaeli Bölgesi Parkur Dosyası
mrb ben gecen hafta gittim dere biraz yüksekti tesis olarak parkur başlangıcına yakın GÖLKAY tesisleri var belediyeye ait. sabah kahvaltı falan mevcut 10 lira olması lazım. cafe tarzı bir tesis. tabela var ama yeterli değil güzel yanı yolunuzu kaybedecek gibi...
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)
ben izmitliyim verilebilecek en doğru ve en iyi yol tarifi bu. sağı solu karıştırmaya gerek yok. şehir içi falan demiş arkadaşlar. yol otobandan daha akıcı. bu adres uymanızı tavsiye ediyorummm
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012
murat abi sende mi ordaydın. aslında düşünmedim değil ama emin olmadan cesaret edemedim :(
Ynt: Gezenbilir Bolu Abant Kış Kampı Raporu: 28 - 29 Ocak 2012
böyle şansızlık olurmu yaa. kamp yeri adresini almadım hiç kimsenin numarası yok. sabah herşey hazır nereye gideceğimiş bilmiyorum.. bende uludağa gittim orada güzeldi. keşke sizlerle olabi,lseydim >:( >:( >:(
Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)
tutmaya gerek yok diye düşünüyorum. orda çoook vakit olacak. bize anlatacak bi çok hikayeniz olsa gerek