Arama sonuçlarınız

1. Shava

2014 Üretimi Dai Shava Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazları

Değerli Gezen Bilir üyeleri, Karavan,yat,tekne ve benzeri araçlarınızda soğuk anlarınızı sıcacık yapacak hem yakıt hem çevre açısından dost;Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazlarımız ile Hizmetinizdeyiz. detaylı bilgi için SABİT TEL:0216 661 62 20 MOBİL TEL:0553 482 99 38 Numaralı telefonlardan...

2. Shava

2014 Üretimi Dai Shava Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazlkarı

Değerli Gezen Bilir üyeleri, Karavan,yat,tekne ve benzeri araçlarınızda soğuk anlarınızı sıcacık yapacak hem yakıt hem çevre açısından dost;Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazlarımız ile Hizmetinizdeyiz. detaylı bilgi için SABİT TEL:0216 661 62 20 MOBİL TEL:0553 482 99 38 Numaralı telefonlardan...
  3. Shava

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Aracınızın yalıtım şartları ve ısıl konforu ne kadar zamanda istemenize göre seçim değişim gösterir. Bana göre 2000 cal size yeterli gelecektir.

4. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Herkese Hayırlı Kurban Bayramları.
  5. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Haldun Bey güle güle kullanın, umarım sorunsuz kullanırsınız. DAİ OTOMOTİV olarak bünyemizde manuel cihaz var. Fiyatıda 850TL'dir. Ama Dijital ekranın çok fazla artısı var ve manuel cihazlar şu devirde artık miladını doldurmuş durumda. Dijital ekran...

6. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı DH2000 12-24v Dijital 1050+KDV'dir. Montaj ücreti hariçtir. DH4000 12-24v Dijital 1650+KDV'dir. Montaj hariçtir. (DH 4000 1 hafta içinde stoklarımızda mevcut olacaktır.)

7. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Fiyat konusunda bayilerimizden yardım alabilirsiniz. Ama Patronum Ahmet Bey sadece karavancılara özel, 3 yıl tam garanti vermektedir. İnfo adresimizden ulaşırsanız, sizlere yardımcı olurlar.
  8. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Öncelikle kusura bakmayın geç yazdığım için gerçekten yoğunluk arasında size yardımcı olmaya çalışıyorum. Cem Bey ' in sorularına gelirsek; 1- Cihazımızda 8 kademe ısıtma ve üfleme modu vardır. Cihazımız Dijital olduğu için ortam şartlarını nasıl...
  9. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Cihazdaki bir problemden dolayı önümüzdeki günlerde paylaşacağım. Cihaz derken DESİBELMETRE demek istemiştim umarım yanlış anlaşılma olmamıştır.

10. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Öncelikle Herkese Merhabalar, Cihazımız ile ilgili teknik kataloğumuz basılmadan burada paylaşacağımı söylemiştim. SHAVA DH4000 cihaz için TEST KABİN ÖLÇÜM sonuşları aşağıdaki gibidir; ISIL GÜÇ(W) : 4032 YAKIT TÜKETİMİ (LT/H): 0.4 AĞIRLIK (KG) : 5.1...

11. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı 20.10.2011 itibari ile 1 hafta içinde teknik kataloğunun basımı yapılmadan burda ilk sizlerle paylaşacağım.
  12. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Reha Bey teşekkür ederim. Atilla Bey biz fuara hazırlanmıyorduk. Çünkü cihazı tamamlamadan tanıtım yapmak istemedik. Ama son dakika da katılmak zorunda kaldık. Önümüzdeki dönemlerde fuarlarda kısmetse tanışırız. Umut Bey sizin istekleriniz kesinlikle...

13. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Umut ve Yusuf Beylere de teşekkür etmek isterim. Test sonuçlarını en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım. Kullanıcı bazlı ve test kabinleri bazlı iki sonucuda paylaşacağım. Bize destek veren herkese de ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.
  14. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Merhaba Bekir Bey, İlgi ve alakanız için firmam adına ve kendi adıma teşekkür ederim. Firmamızın ismi DAİ OTOMOTİV, kabin ıstıcısının ismi ise SHAVA'dır. Aslında firmamız kabin ısıtıcısı üzerine çalışmaktadır. Sıcak su sorusuna gelince sizler için...
  15. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Bülent Bey Merhaba, Testlerimiz devam etmektedir. Test ortamının dışında bir çok kullanıcımız ile irtibat halindeyiz. Çünkü test ortamında maksimum zorlamayı yapabiliyoruz. Ama hiç bir zaman teori ile pratik malesef bire bir örtüşmüyor. Kesin değerleri...

16. Shava

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle kendimi tanıtmalıyım. Ben DAİ OTOMOTİV firmasının planlama ve üretim yetkilisi Erhan CENGİZ. Ürünümüz hakkındaki her konuda size yardımcı olmak için, bana bu formdan ve ya info@dai.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri