Arama sonuçlarınız

1. recepgulseven

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Sevgili Fatih özçelik Bugün içeriye hiç ses almayan araba bence mevcut değil diye biliyorum fakat duster da her araba da olduğu içeriye ses alıyor ama bu ses çok rahatsız edici şekilde değil ve yine ek olarak araçta 110-120 km hız ve üstüne ulaşıldığında araç içeriye...

2. recepgulseven

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 2.Depo sonu özeti
  3. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Şu an 2.depo bitmek üzere 2.depo ile 740 km yaptım yol bilgisayarı tüketilen yakaıtı 41 lt gösteriyo 5,5 lt /100 km

4. recepgulseven

Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011)

Ynt: Dacia Duster ile Rize Yaylaları Gezimiz (15 - 16 Ocak 2011) Çok güzel çekim olmuş elinize sağlık insan bu videoyu seyredince sizinle birlikte olası geliyor :)
  5. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi SAYIN ORKOJET ilgili bölümün altında yazdım ama burdada yazıyım çin alışveriş sitesi olan aliexpress'ten 4.3 inç araç içi dvd-navigasyon siparişi geçtim 10 güne kadar elimde olur inşallah incelemek isteyen varsa aşağıdaki linkten inceleyebilir...

6. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 2500 DEVİR DE KULLANMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM İLK 1500 KM İÇİN BÖYLE YAZIYO ARAÇIN KİTAPÇIĞINDA :)

7. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Şuanda yol bilgisayarı verilerine göre ikinci depoyu doldurtuktan sonra sıfırladığım verilerden yola çıkarak 5.7/100 km gösteriyor.
  8. recepgulseven

Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :)

Ynt: Duster Radio/Radyo - CD çözümlemeleri :) Arkadaşlar bugün itibari ile çin alışveriş sitesi olan aliexpress'ten 4.3 inç araç içi dvd-navigasyon siparişi geçtim 10 güne kadar elimde olur inşallah incelemek isteyen varsa aşağıdaki linkten inceleyebilir...
  9. recepgulseven

Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar) 1-Duster Laureate 1.5dCi 85 bg 4x2 BEYAZ +LOOK PAKET+TRAFİK SİGORTA DAHİL 37.500 TL 2-CENMAX PARK SENSÖRÜ SESLİ SERVİSTE TAKILDI ORJİNAL(107 LİRA) 3-KOL DAYAMA (DAHA GELMEDİ) HERHALDE BELEŞ :) 4-KASKO BİLMİYORUM...

10. recepgulseven

Duster için Navigasyon Sistemi

Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi Arkadaşlar bugün itibari ile çin alışveriş sitesi olan aliexpress'ten 4.3 inç araç içi dvd-navigasyon siparişi geçtim 10 güne kadar elimde olur inşallah incelemek isteyen varsa aşağıdaki linkten inceleyebilir...

11. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Amin,Hep beraber inşallah keşke ama ucuzlamaz bundan sonra vergilere alışınca kuduruyorlar tatlı geliyo şehir içi veriler sadece 150 km kadarı uzun yol
  12. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkürler Sayın Tamer

13. recepgulseven

Duster ile Kar ve Çamur Keyfi

Ynt: Duster ile Kar ve Çamur Keyfi Bence aile için ideal bir araç düşünme hemen al derim
  14. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
  15. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Selamlar dün anadolu otoyolundan gebzeye gittim 150 km ye çıktım herhangi bir sıkıntı çıkarmadı. kasislerde de fena değil

16. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Teşekkürler allah razı olsun olgun bey Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende yazılarınızı sürekli takip ediyorum Sayın ümit bey sizede teşekkürler hoşbulduk
  17. recepgulseven

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Arkadaşlar bende bugün itibari ile duster'ımı almış bulunmaktayım 11 rgulseven (duster laurette look paket 4X2 beyaz)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri