Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler
Levent öncelikle ailecek tebrik eder mutluluklar dileriz. Kurmuş olduğun yuvada gönlünüzce hayat geçirirsiniz inşaalah.
Umarım bizim çocuklar fazla arkadaşsız kalmazlar :D :D :D
Ynt: Küçük Çocuklu Karavancı Ailelerden Haberler
Merhaba arkadaşlar
Konuyla ilgilenen arkadaşlardan bir ricam olucak kendilerini tanıtırken nerede oturduklarını ve (tabi mahsuru yoksa) bir aile fotoğrafını ilave etmelerini istiycem. Aileler öncelikle sanal ortamda sonra'sındada bir araya...
Tüm karavancı ve kampçı dostlara merhaba diyerek söze başlamak istiyorum. Ben İstanbul Halkalı toplu konutlarda ikamet eden 1962 doğumlu, 1978-2000 senesi arası dağcılık sporuyla,2000-2008 arası çadır kampçılığı ,2008 senesinden itibarende çok eski dostum "Atilla Dinçer"in namı deger "atiladi"...
Merhaba Erdal bey.Ben,eşim ve 2 çocuğumla (7-12 yaş) listeye kaydedermisiniz.Son iki gün katılmak istiyorum.
Motokaravan dört kişi, görüşmek üzere hoşçakalın.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Heriki tarafada hayırlı olsun. yeni bir yerli dizi başlıyacak galiba fragmanları dönmeye başlamış bile şimdiden kolay gelsin sana atila
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Eline sağlık çok güzel oldu. Şimdiden hayırlı müşteriler dilerimki 2.ne sıra gelsin,birde 4 kişinin yatış haliyle fotosunu koyarmısın fikir sahibi olalım.
Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...
Merhaba Atiladi'nin yazısındaki fıstıkların orasını soruyorsanız,Fatih Sultan Köprüsü gişelerinden 145-165 km arası yer İzmit Yuvacık Ercua Yaylası bilgilerinize
Ynt: Vazgeçmenin Mümkün Olmadığı Donanım; Karavancının Baş Belası "Aküler"...
Sayin Laurent
Foruma hosgeldiniz. Bu konularda bilgiye ihtiyacimiz var. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler
Faruk Kökel