Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kar Kampımız... Kartepe - Kuzuyayla (22-23 Ocak 2011)
Çok katılmak istememe rağmen,önceden proğramlanan oğlumun doğum günü sebebiyle katılamadım,görüntülerden çıkan sonuca göre
keyifli, problemsiz geçmiş katılan ve paylaşımda bulunan arkadaşlara çok teşekkürler.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Atila camlar güzel gözüküyor.hadi hayırlısı kolay gele bundan sonrası ....
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Yusuf Yaybek ve ailesinin başı sağolsun. Merhuma Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.
EFEF
Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)
Öncelikle sayın Ömer bey'e geçmiş olsun diyorum.
Etkinliğe katılan tüm katılımcılara ve bize ulaşan gıda yardımında emeği geçen aile fertlerine çok teşekkür ederim.
Bu şartlarda gayet güzel bir...
Ynt: 2010 Yazı'da Böyle Geçti...
Sayın Ülker-Yavuz çifti
Paylaşmış olduğunuz bu güzel geziye bizleride çıkardığınız için çok teşekkür eder,Kurban bayramınızı ailecek kutlarız.
Umarım bir gün bir yerlerde karşılaşır sohbet etme imkanı buluruz. Sizlere saglıklı ve sorunsuz geziler...
Ynt: Karavan ile Dünya Turu Yapacak Ekip Arkadaşları Arıyorum
astrom merhaba gezi teklifiniz çok hoş 4 kişilik ekip demişsiniz,2 aileden mi bahsediyorsunuz birde kaç yaşlarındasınız. teşekkürler.