Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Gezisi (2 - 3 Ekim 2010)
Bu etkinliğinize katılamadık çok üzüldük.Keyifli bir gezi olmuş paylaşım ve emeği geçenlere teşekkürler,bir dahaki etkinliğe umarım katılabilir ve sizlerle tanışa biliriz.
Faruk Kökel
Ynt: Motor Soğutma Suyundan Sıcak Su Elde Etmek
Bana göre bu sistem araç hareket halindeyken manifolta saracagınız bakır boruyu uzun sararak anlık su elde etmek için olabilir. mevcut sistemdeki hidroforu kullanarak.(araç giderken çay, kahve yapmak gibi) diger kulanım şekilleri atila beyin...
Ynt: Çınarcık, Armutlu, K.Kumla, B.Kumla, Gemlik ve İznik Gölü
Sayın Çöl Kartalı
Güzel bir gezi olmuş tarihi ne zamandı, denize girdiğinize göre önceki bir geziyi yenimi yüklediniz merak ettim.Paylaşım için teşekkürler.
Faruk Kökel
Ynt: Ören - Milas - Çökertme - Mazı - Güvercinlik - Akbük Gezimiz (05.Ekim.2010)
Çok güzel bir rotada güzel bir gezi yaşamışsınız.Bizleri imrendirdiniz,paylaşımınız için teşekkürler.Ayrıca forumdaşların sohbetleride çok hoş ve renk katıyor.
Ynt: Karaburun Gezimiz
Merhaba Esinti35
Güzel bir gezi olmuşa benzer karaburunda şirin biryer gibi gözüküyor rotamıza orasıda girdi gibi biraz daha bilgi ve foto verirseniz seviniriz.paylaşım için teşekkürler
Ynt: Ege ve Adalar Turu Başlıyor...
Merhaba dalgıç bey
Gezinizi yeni vede büyük bir keyifle okudum,Gezenbilir ve kampçı dostlarla paylaştıgınız için çok teşekkür eder nice geziler temenni ederim.
Birgün biryerlerde karşılaşmak dileğiyle sağlıcakla kalın
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
sayın tatar beyin vermiş olduğu adres arkadaşımın kiracısı galiba düşünürsen görüşelim.
Ynt: Jet Hızıyla Balkanlar
Yazkan bey bende hoşgeldiniz diyorum.
Gezinizin sorunsuz ve güzel geçtiği belli oluyor,ileride bu rotayı yapmayı düşünüyordum.Bilgiler için sağolun jet hızıyla yeni seyahatler dilerim.