Arama sonuçlarınız

1. ufo

Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009)

Ynt: Kazdağları Turumuz (13 Aralık 2009) çok güzel fotığraflar. harika bir gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler.

2. ufo

Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009

Ynt: Sakarya Hendek Çamdağı 13 Aaralık 2009 ben de, hem kuzu hem de lapa lapa kar isterim :D :D çok güzel bir gezi olmuş.
  3. ufo

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım ben de aynı gerekçe ile niva sahibi olmuştum. 2,5 yıl oldu. çok memnunum. hayırlı olsun.

4. ufo

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant başınız sağolsun. çok üzüldüm.
  5. ufo

Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi

Ynt: Arkadaşlarımızdan Esra ve Ünal'ın Kaza Haberi Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

6. ufo

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Tüm Gezenbilir ailesinin Kurban Bayramı mübarek olsun...

7. ufo

Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz..

Ynt: Murat Vural (mrtvural) Arkadaşımızı Tebrik Ediyoruz.. Murat Bey tebrikler...
  8. ufo

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu haftasonu yapılan gezi için aranıp davet edilmeme rağmen, sitede konuyla ilgili yazışmaları evden takip etmediğim ve o sırada dışarıda olduğum için hazırlıksız yakalandım ve geziye çok istememe karşın katılamadım. bu güzel resimlere bakıp...
  9. ufo

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni telsizin özellikleri ve paket içeriği hakkında kısa bilgi verebilir misiniz.

10. ufo

Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu

Ynt: Kayışdağı'na Off-Road Gezisi Hazırlığı Duyurusu ataşehirde oturuyorum. haber verirseniz gezilere ben de katılmak isterim. tel:05322820049 aracım ok 144 lastikli standart lada niva

11. ufo

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. açık adresi nedir?
  12. ufo

Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Sedat'ın (yol) Doğum Günü Kutlu Olsun nice mutlu yaşlara...

13. ufo

4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009) ÇADIR: 01- Mert Kiğılı (Deep) 02- Uğur Kalaycı (Jeep34) 03- Tuncay Özay(tuncay cj) 04- Berk Saraç (Berksito) + 1 05- Mustafa Kemik (MK51) 06- Ufuk SARNIK (ufuk) 07- Adil Alkuş (Adil) +1 08- Neriman, Mustafa Avcı (...
  14. ufo

10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)

Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009) Gezenbilir Doğa Sporları Grubu Katılımcı Listesi 1- Yüksel Uysal (yuysal) +1 İstanbul Cuma 2- Sevtap Dilek Çimen (SDC) İstanbul Cumartesi 3- Cihan Ülker...
  15. ufo

Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Seval'in Dedesi Vefat Etmiştir Seval Hanım başınız sağolsun. Allah rahmet eylerin ve geride kalanlara sabır versin.

16. ufo

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir tebrikler... başarılar dilerim.
  17. ufo

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılınız Kutlu Olsun Yeni yılınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla,
  18. ufo

Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun

Ynt: Fevzi Usta'ya ve Serkan'a Geçmiş Olsun Önemli bir şey olmadığına sevindim, her ikinize de çok geçmiş olsun...

19. ufo

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı herkesin mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesini temenni eder, iyi bayramlar dilerim.
  20. ufo

Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun

Ynt: Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR