Arama sonuçlarınız

1. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Çağatay beyin ricası üzerine Buyrun ceketin resimleri resim boyutları baya büyük ve yüksek piksel olduğundan direk siteye atmadım... http://g1203.hizliresim.com/v/d/3g9z6.jpg http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gb15.jpg http://g1203.hizliresim.com/v/d/3gb20.jpg...

2. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Bak bunu öğrenmem kötü oldu ama yaptıkları da doğru değil yani siteden alışveriş ayakkabı ve giysi için bana çok saçma geliyor her markanın kalıbı faklı yani siteden özellikle ayakkabı alamak çok riskli biri 42 biri 43 biri 43,5 oluyor yani internetten satın almak bu...
  3. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket İnternetten ürün alma işi de çok riskli işte o beni korkutuyor "teknik ciciler" bunlar yani kumaş farkı, dikişlerin bantlı olması binlerce değişken ve özellik var elinede sahtesi geçmi mi muhatap yok sıkıntılı hep...

4. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Çoook çok doğru benim kafamda ise daha güzel bişey var new york'ta okuyan arkadaşıma göndereceğim parayı vereceğim listeyi dal tnf,mammut,marmot ne varsa artık store'una al topla gel diyeceğim yani gerçekten herşey çok pahalı bu ülkede tekellikten dolayı inanılmaz...
  5. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Tabi fırsatım olursa yarın fotoğraflar koyarım... Sanırım marmot superhero bu ceket, süper bir ceket ama sıfırı 600 tl ikinci bulmanız büyük şans gerçekten çok güzel bir ceket galinağa marmot bu işte tnf'den iyi...

6. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket ense kökündeki işaret şu şekilde...

7. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Yok çağatay bey üzerinde "windstopper" (yuvarlak içinde r) ense kökünde arka taraftada bildiğimiz gore windstopper amblemi var kırmızı olandan iç bölgesinde de "gorewindstopper products" yazıyor. Çakmada olabilir tam emin değilim o yüzden soruyorum ayrıca aldığımda...
  8. T

Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanış Raporu (25 - 26 Şubat 2012)

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanış Raporu (25 - 26 Şubat 2012) Tamam bendekide aynı kumaştan içinde poları olmayanı çok teşekkürler tecrübelerinizi paylaştığınız için...
  9. T

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanış Raporu (25 - 26 Şubat 2012) Hmm gerçekten mi bu bilgi gerçekten içimi rahatlattı ceketinizi model olarak biliyor musunuz acaba ?

10. T

Windstopper ceket

Ynt: Windstopper ceket Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler bende atlas'ta gördüm bu ürünleri üzerinde gerçek gore-windstopper amblemi vardı ve aynı kumaştan tnf 370 tl iken bu sadece 150 liraydı ben de fırsatı kaçırmayayım deyip satın aldım gerçek olduğuna çok sevindim zaten ellerinde çok az...

11. T

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Ahh be yazık oldu tnf medium bile hafif bol kalıyor bende. fiyatta çok iyiydi neyse teşekkürler
  12. T

Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia

Ynt: Pro.Dağcılık malzemelerimi satıyorum.Nort Face,Petzl,carinthia Acaba gore-tex pro shell ceketin bedeni nedir...

13. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Flood için özür dilerim ama bir de eğer kullanan varsa kayland marka hakkında görüşlerinizi alabilir miyim önceki sorduğum marka ve bu markanın malzeme kaliteleri süet kalınlıkları astarları ve su geçirmeyi minimuma indiren az dikişli yapıları çok büyük avantaj yani daha...
  14. T

Kışlık Çadır Konusunda Destek

Ynt: Kışlık Çadır Konusunda Destek Aslında temel farklar var bunlardan ilki arkadaşımızın bahsettiği pol sayıları, bunun yanında belirli modellerde pollerin yapıldığı maddeler, ayrıca 4 mevsim çadırlarda sadece bazı modellerde kar eteği bulunsada 5 mevsim çadırlarda bu şarttır. Bunun yanında 4...
  15. T

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanış Raporu (25 - 26 Şubat 2012) İlginiz için teşekkür ederim. İnşallah ben de yakın zamanda deneyeceğim hyvent'i. Benim tereddütüm su geçirmezlik konusunda orta katman olarak windstopper kullancağımdan rüzgar sorun olmaz diye düşünüyorum 1-2 saat...

16. T

Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanış Raporu (25 - 26 Şubat 2012) Öncelikle tebrikler gerçekten zor şartlarda zirve yapmışsınız. Ben şunu soracaktım fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla tnf dış katmanlar vardı birkaçınızda acaba hyvent kumaştan dış katman kullanan var mıydı benim daha bu...
  17. T

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Dolomite botlar hakkında ne dersiniz aranızda kullanan var mı bildiğim kadarıyla italyan markası italyan ayakkabıları iyidir acaba bu marka hakkındaki görüşleriniz nelerdir... http://www.dolomite.it/
  18. T

Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ?

Ynt: Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ? Ya daha doğrusu ne için kullanacağına bağlı tamam gore-tex iyi ama pahalı atakama ile birçok faaliyet yaptım ben ve ne açılma ne bozulma var ayakkabıda. Basit trekkingler için gayet ihtiyacını karşılayacak nitelikte ama...

19. T

Windstopper ceket

Bugün karaköyde outdoor mağazasını gezerken windstopper ceketler dikkatimi çekti gore firmasının kendi üretimi heralde üzerinde tnf, marmot gibi bir marka yoktu ama üzerindeki etiket direk olarak gore firmasının windstopper amblemiydi ve tek katlı bir ceket değildi görevliye sorduğumda 150 tl...
  20. T

Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ?

Ynt: Lafuma XPansion Climactive Trekking Ayakkabisi NASIL BİLİRSİNİZ ? Bende de atakama var ben zamanında 150 tl'ye almıştım maddi olarak kendimi zorlamamak için lafumayı seçtim şöyle söyliyeyim climactive iyi bir bakımla su geçirmiyor doğru ama hava da geçirmiyor uygun çorap kombinasyonu olsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri