Arama sonuçlarınız

1. mikato

suzukı vıtara jlx nasıl bı arac

Ynt: suzukı vıtara jlx nasıl bı arac Öncelikle Yakıtta Sıkıntı Yok, Vergide Sıkıntı Yok, Parçada Sıkıntı Yok ... :) Gerekli Donanımlar Olduğu Sürece Arazidede Çokça İyi Bir Performans Verir .. Yani Bu İşte Mantıklısı Diyebilirim .. ;)

2. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A Herkese Çok Teşekkürler .. :)
  3. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A Aracı Hazır Müşterileri Olduğu Halde Satmaktan Vazgeçmiştim O Yüzden ilanı Kaldırdım .. Ama Aklımda Yeni Projeler Var O Yüzden tekrar Satmaya Karar Verdim .. Özellikleri Anlatmaya Gerek Yok aslında Herşey Ortada kilit kit Cap lastik jant tampon vinç sisler...

4. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A Aslında Çok İyi Olurdu Onu İlerleyen Zamanlarda Yapabilirim ...
  5. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Ynt: OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A güncel

6. mikato

OFF RoaD AnD V-İ-T-A-R-A

Arkadaşlar Full Offroad Donanımlı Gereken Herşeyi Yapılmış Suzuki Vitarayı Satıyorum İlgilenen Arkadaşlar Ulaşabilirler .. En Yakın Zamanda Fotolar Güncellenecektir ..

7. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! GünceL ... :)
  8. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Hayır . Herhangi Bir Sorun Yaşanmadı Hatta Çok Memnun Kaldık ( Zorlu Geçişlerde Çokça İyi Performans ... :D
  9. mikato

orjinal 3 kapı suzuki vitara 1997 model mehmet becce yükseltme uygulanmış ..

Ynt: orjinal 3 kapı suzuki vitara 1997 model mehmet becce yükseltme uygulanmış .. Arkadaşım Gerçekten Temiz Ve Güzel Aracın Var Ama Tamponların Cidden Kötü Bence Arkaya Orjınal Önede Güzel Bi Demir Tampon Koysan Herşey Çok Güzel Olur ... Bi Düşün İstersen :)

10. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Güncel ...

11. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! OO Sponsor Sağolasın ... Buradanda İstanbula Selamlar ..
  12. mikato

Satılık Hatasız Off-Road Donanımlı 2001 Suzuki Vitara 1.6 JLX

Ynt: Satılık Hatasız Off-Road Donanımlı 2001 Suzuki Vitara 1.6 JLX Araç Gerkçekten Çok Güzel. Hayırlı Satışlar ... :)

13. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Arkadaşım Araçta (BRC) İTALYAN SIRALI SİSTEM LPG‎ Var Hiç Şüphen Olmasın O konuda .. Aracınıda Satmana Ne gerek Vardı Anlamadım Madem O Kadar Kötüydü lpg söküp atsaydın .. Ama Dediğim gibi maşallah Bizim araçta o konuda gram şüphe yok ... :)
  14. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Arkdaşım Sen Gerçekten bu işi biliyorsun ..Ama Ben Satınca Birdaha otomatik alırım açıkcası herzaman hardoffroad yapılmıyor sürekli yapılan şeyler kamp safari ve bu yüzden otomatik daha avantajlı Ve RAHAT. Bu arada bu araca 31'' lastikleri taktıktan sonra arazide...
  15. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Karar Senin . Araç Ortada Düşünürsen Ulaşabilirsin ... :)

16. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Arkadaşım Öyle Diyorsun Ama Otomatik Şanzımanı Çözdünmü Yani İşi Bildin Manuel Araba İstemiyorsun Bizde Senin Gibiydik Ama Şimdi Manuel Araba Aramıyoruz Otomatik Gerçekten Çok Rahat ;).. Bi Araştırmanı tavsiye Ederim ( Manuel Sadece Ağır offroadda işe yarıyor ... :)
  17. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Bu Lastik ( Silverstone MT 117 Xtrem ) Ve Jant İle 23.000 TL dir :D ((((( Federaller İle Fiyat Aynı 21.500 Tl ... ))))))) Vee Araca Get Konularak Biraz Daha Yükseltilmiştir ... Ve Aracın Motorun da Hiçbir Sıkıntı Yoktur Araç Heryere Gösterilebilir Altınıda...
  18. mikato

ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI

Ynt: ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI Öncelikle 49838633 İlandaki Aracı Yapan arkadaşın emeğine sağlık gerçekten Güzel yapmış .. Karar Senin Benim Aracın Motor Konusunda Hiç Şüphen Olmasın Tamamen Orjınaldir... :)

19. mikato

OFFRoaD AnD VİTaRa !!!

Ynt: OFFRoaD AnD VİTaRa !!! Güncell ...
  20. mikato

ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI

Ynt: ARAÇ ALIMI ,SUZİKİ VİTARA,CJ,LANDROVER KARARSIZLIĞI http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76617.0 Arkadaşım Bir bak istersen bütçenede uygun ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri