Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Beyaz Puma !
sıcak adanadan slm lar umut gardaş gördümki düğün merasimini halletmişsin puma yine satılık galiba ömürboyu mutluluklar dilerim ;)
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
yavuz abi tam 14 gündür yoksun yahu meraktan çatladık (işyerindeki arkadaşlar senin adam kaçdı galiba demeye başladılar ) yokmu yeni resim sus durayım şunları ;)
Ynt: Land Rover Defender katalog
Bir defender için aksesuar kataloğu var ama 6mb olduğu için yükleymedim. İsteyen olursa e posta ile gönderebilirim seyhan bey bir defender aşığı ollarak banada gönderir sen çok sevinirim ;)
Ynt: Defender motor değiştirme problemi
slm göksel bey bu konuyu açmanız çok iyi oldu zira sizin düşmüş olduğunuz duruma bende düşecektim bende sizin gibi bir 2,5 luk alıp onu v8 edönüştürmek di hayalim konuya yavuz beyin hakim olduğunu düşünmekdeyim yada bilgili bir arkadaşlardan yardım...
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
çok haklısınız niyazi usta toruna miras kalır aah dede aaahh nevardı sanki 66 fort yerine bir defender110 alsaydın ;D
Ynt: Satılık Beyaz Puma !
umut gadaş ilanını şimdi gördüm eyvah dedim ahanda hayalimdeki defender satılıyor dedim kendikendime sen satlık etmesende 3 yıl sonra ben teklif edecektim şuan durum müsayit değil hemde yılın defenderi satılırmı yaaa neyse hayırlısı olsun inşallah satmadan da evlilik...