Arama sonuçlarınız

1. GUARD

Actıon sports 4x4 hız limiti

Ynt: Actıon sports 4x4 hız limiti :) :) :) :) :) :) :) haklısın

2. GUARD

Ynt: Actıon sports 4x4 hız limiti çift yönlü yollarda hız limiti normal araç ve arazi taşıtlarında 110 km +%10 hata payıyla 120 km oldu kamyonetlerinki degişmedi burdaki sıkıntı şu arazi taşıtı vergisi ödüyorsak biz neden 120 km uymuyoruz
  3. GUARD

Ynt: Actıon sports 4x4 hız limiti Dün antalyada side-serik yolunda 104 km ile radar cezası yedim bizim araçlar kamyonet hız limitinde kullanılıyor bunun nedeni ne

4. GUARD

bizim araçlarımız eger kamyonetse neden arazi taşıtı vergisi ödüyoruz eger arazi taşıtıysa neden kamyonet hız sınırına uymamız gerekiyor bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
  5. GUARD

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selam Rüstem Bey ben izmirliyim spacerlar konusunda görüşmek isterim özel msj atamadıgım için buraya yazdım önümüzdeki hafta izmire döndüğümde manisaya yanınıza ugramak istiyorum özelden size ulasabilecegim bi tel numarası...

6. GUARD

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi selam yükseltme kitlerini ebaydan spariş etmiştim dün geldi izmire döndüğümde takıp ölçülerde ne kadar degişme oldu burada resimleriyle paylaşırım

7. GUARD

ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi.

Ynt: ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi. ikiside aynı parça front ön sağ sol farketmiyor
  8. GUARD

Ynt: ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1998-1999-2000-2001-Rodeo-Passport-Amigo-ABS-Sensor-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35b1e2f429QQitemZ230617707561QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories...
  9. GUARD

opel frontera b limitted 3.2

Ynt: opel frontera b limitted 3.2 Benim bu sene heralde 15 i geçmiştir bi sıkıntı yaşamadım ilginç olabilir malum burası Türkiye hergün bişeyler değişiyor..

10. GUARD

SSONGYONG MODİFİYE

Ynt: SSONGYONG MODİFİYE teşekkürler

11. GUARD

Ynt: ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi. malesef abs olmadan vizeden geçmez izmirdeki araca bir bakayım eger warsa haber weririm ama bana kalsa yurt dışından al hurdacılar bulunmadıgını biliyor yenisi kadar fiyat istiyorlar en güzeli amerikaya bak en iyi fiyatlar orda
  12. GUARD

Ynt: opel frontera b limitted 3.2 parça sıkıntısıda yok en kötü ihtimalle ebay dan alabiliyorsun we ciddi anlamda amerikada parça fiyatları bize göre çok ucuz

13. GUARD

Ynt: opel frontera b limitted 3.2 2 sendedir kullanıyorum her türlü yolda arazide kullandım ve işim gereği sürekli uzun yolda da kullanıyorum bu tarz araçalar arasında viraj dönüşleri en iyi araç diye bilirim ibrede 220 var ve fazlasınıda yapıyor... we şu ana kadar tek yapılan şanzıman...
  14. GUARD

SSONGYONG MODİFİYE

Ynt: SSONGYONG MODİFİYE yükseltme için bu kitlerden kullansam artısı eksisi nelerdir bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim...
  15. GUARD

Ynt: ebay dan alışveriş yapacaklara site tavsiyesi. izmirde hurdacıda 2001 model war bende de arka sensör bozuldu ankara ivedik ten aldım 2 tanede pert araç orada war bi bak olmazsa

16. GUARD

SSONGYONG MODİFİYE

Ynt: SSONGYONG MODİFİYE Selam dün bende ssangyong actyon sports 4x4 alarak ikiz ejderci oldum. :) Almamda en büyük etken sizin burdaki yorumlarınız oldu. Bende 3.2 frontera war inşallah aynı performansı bu araçtada alırım. Araç hafta sonu teslim edilecek benim sormak istediğim yükseltme ve...
  17. GUARD

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam izmirliyim makina teknik serwisiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri