Arama sonuçlarınız

1. fikretkaya

Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. haklısın bu arabaya çok fazla uğraştık.o yüzden her şeyi yeni

2. fikretkaya

Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009)

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) pasinlerde var sadece benim bildiğim
  3. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) olur yapalım bayramdan sonra inşallah

4. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) Dostum geldiğinde mutlaka bildir görüşelim.O tabya aziziye tabyasıydı bugün tüm tabyaları gezip resimlerini koyacam inşallah.
  5. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. Maliyeti yaptırana görre değişir güzel kardeşim.ben yaptırırsam böle 10.000-12.000 tl ye mal olur isak yaptırırsa 1500-2000 tl :)

6. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) Corba gönderemeyecem malesef :) Sadece kadayıf dolması gönderebilirim adresini verenlere :)

7. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) ver adresini göndereyim dostum istediğin kadayıf dolması olsun :)
  8. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) Birdaha gelirsen ben sağlarım size araç
  9. fikretkaya

Gezenbilir Erzurum Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzurum Grubu Ad - Soyad: Fikret Kaya Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - Erzurum Memleket: Erzurum Semt: Yakutiye İlgi Alanı: Off-road, kayak. Not: Benden başka yok galiba :(

10. fikretkaya

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları ilk resim çok hoşuma gitti ladayı satarsam bende onun gibi bir jeep yapacam inşallah

11. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) Evet doğru var Abdurrahman gazi türbesinde o yer.bir hafta sonu gidip çekerim sizler için.
  12. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. Aracın aksler yenilendi. Ancak o gelen ses aksten geliyor diye tahmin ediyorum. Nasıl olsa garantisi var :)) Daha yeni takıldıgı için biraz daha kullanalım sonra götürecegim servise. Dikkatiniz için tşk ederim. Ayrıca ilk başta arazi vitesi...

13. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı.
  14. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. http://video.eksenim.mynet.com/tekinolcayto/lada-toprak-zeminde-tirmanma/371900/ TOPRAK ZEMİNDE DENEDİK.DAHA KAPSAMLI VİDEO LAR EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ YAKINDA
  15. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. lastik lerle beraber 12-yada 13 santim AMA DAHA TEKNİK CEVAPLARI DURSUN USTA VEREBİLİR SANIRIM

16. fikretkaya

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben fikret 37 yaşındayım kayak yapmayı ve doğada gezmeyi çok severim dağlar tercihimdir :)
  17. fikretkaya

Ynt: Erzurum Tabya Gezisi (20 Ağustos 2009) olacak inşallah :)
  18. fikretkaya

19. fikretkaya

20. fikretkaya

Ynt: Lada Hem Yükseldi, Hem de Spor Bir Görünüm Aldı. askıdaki hali

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR